Хороскоп 2010 за Рак

Муси Дачева

През 2010 година родените под знака на Рака ще преживеят кардинални промени както в личния си живот така и в професия и социална среда. Разположението на планетите почти през цялата година остро ще провокира стремящата се към спокойствие и сигурност рачешка природа. Загърбете леността и отлагането за утре, годината на Тигъра иска от всички активно отношение, включеност и действие.
По различен начин обаче ще се отрази астрологичният фон на родените в началото и на тези в края на Рака, тъй като основните събития се случват на територията на първите градуси на на кардиналните знаци.
През септември 2009 година Сатурн навлезе в знака Везни и стартира сатурновата криза на Рака, в която планетата на кармата ще застане в десен или Лунен квадрат към рожденото Слънце. До края на 2010 година Сатурн ще се придвижи до 15-я градус на Везни и по този начин, най- силно ще бъдат повлияни от него родените в първата половина на .

Ракът е известен със своята психическа стабилност и твърдост, които му помагат в момент, изискващ трансформация, да постъпва по смел, категоричен и непозволяващ връщане назад начин, захвърляйки отеснялата  вече черупка някъде там на пясъка. Е, през лятото на 2010 година моментът е точно такъв и при много Раци животът ще се обърне на 180 градуса.

Основание за такова очакване са двете слънчеви затъмнения, които през тази година се случват по оста Рак-Козирог. Първото е на 15 януари в 25 -я градус на Козирог,  а второто е на 11 юли в 19- я градус на Рака. Слънчевите затъмнения влияят много силно на лунните хора и са времеви акценти,в които могат да се планират и случат значими събития.

Предизвикателствата започват още в началото на годината, когато януарският съвпад на Слънцето и Луната ще ви застави да погледнете по нов начин на отношенията си с партньора, да преоцените своето място във връзката ви и да отдадете дължимото на човека до вас. Ако това място е свободно, то не отказвайте срещи и нови запознанства. Мечтайте, пожелавайте си хубави неща и действайте! Януари, февруари и март са времето на вашите успешни в по-голямата си част експерименти, а добър или не е резултата ще видите през месец юли.

До средата на юни имате подкрепата на планетите за обучение, повишаване на квалификацията, получаване на степен или диплома за завършено образование, разширяване на кръгозора обогатяване на речта с четене не само на вестници и списания, но и на стойностни книги. Ако предвиждате пътуване през следващата година, то го планирайте между февруари и средата на месец май.

През втората половина на юни та до пълното слънчево затъмнение на 11 юли 2010 година настъпва много динамичен период за родените в първата декада на Рака или с асцендент в тази зона на Зодиака. Ще ви трябва много енергия, за да отговорите на претенциите на околните и да можете да задържите контрол над случващото се около вас.

Месеците юли и август, както за всички кардинални знаци през 2010 година, ще бъдат твърде напрегнати, а  в някои области направо ще трябва да рушите старите основи и да изграждате нови. Макар и периодът да е отпускарски, за вас задълженията ще растат лавинообразно и в един момент може да не ви стигнат силите да се справите с всичко. Ще ви бъде трудно да постигате споразумения, да се договаряте за стоки и услуги, да сключвате сделки, да отговаряте на претенциите на близките си. Вашето чувство за отговорност може да ви направи лоша услуга.

През септември ще имате повече възможности да обърнете внимание на себе си, може би и да отделите няколко дни за почивка. Октомври ще ви зарадва с вниманието на привлекателен за вас субект стига да съумеете да намерите верния тон и да не се обиждате от дребни закачки, и недоразумения.

В края на годината, независимо от подемите и спадовете в отделните периоди, отделяйки плявата от зърното, ще си дадете сметка за преминаването през една забележителна година, в която сте натрупали безценен опит и сте направили своята поредна крачка напред и нагоре.

Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2.  Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии