Хороскоп 2010 за Риби

Муси Дачева

Хороскопът на за 2010 година е изпълнен с интересни конфигурации, които обещават динамично решаване на проблемите и шансове за напредък във всички сфери на живота. Основна роля играе Юпитер, единият от управителите на знака. На 18 януари Юпитер навлиза в и се движи през него, без да прави ретроградност, до 5 юни, когато преминава в Овен. През есента на 2010 година, на 9 септември, Юпитер отново е в , но този път ретрограден. Ретроградната му фаза продължава до 18 ноември, когато е стигнал до 23 -я градус на Риби. До края на годината Юпитер се придвижва през знака и това дава възможност на родените със Слънце в Риби да се възползват максимално  от неговата щедра подкрепа.

Влиянието на Юпитер по принцип е позитивно и подкрепящо развитието на основните сфери от живота на човек.  През 2010 година той ще ви даде възможност да позакърпите пробойните от отминаващата сатурнова криза, която започна в средата на 2009 година., ще ви накара да дишате по-спокойно и да гледате по-ведро на случващото се около вас.

В своето движение по зодиака през 2010 година Юпитер прави няколко важни аспекта с планетите, намиращи се след него в Слънчевата система. В началото на февруари Юпитер прави секстил с Плутон, а в края на юли застава в квадрат към него. Аспектите с Плутон са наситени с емоционална енергия, която повлиява мислите и постъпките ви.

Спрямо Сатурн, другата планета с важно значение за вас през 2010 година, Юпитер се движи в срещуположната зона на Зодиака. В края на май и средата на август Двете планети застават в точен квадрат. Тези квадратури влизат в общия напрегнат астрологичен фон през лятото на 2010 година.

Най-впечатляващият аспект на Юпитер е съвпадът му с Уран. Приближаването на двете космични тела в небето става през месец май, и продължава до края на 2010 година. Аспектът е изпълнен с ентусиазъм и енергия, които  ще ви зареждат и вдъхновяват за действие в първата половина на годината, и също така ще ви дават надежда и кураж през втората.

Юпитер ще ви радва с вниманието на околните и с възможностите да напреднете в личния и професионалния си живот, ще направи живота ви интересен и забавен. Под негово влияние ще се случват радостните събития през тази година – годеж, брак, зачеване и раждане на дете.

Сатурн също ще окаже съдбоносно влияние през 2010 година, но върху част от Риби, тези родени в края на зодията. В началото на април той се  връща в Дева на заден ход и се движи през знака до 22 юли. През това време задейства механизмите на сатурновата криза и води до кармични изчиствания там, където това е необходимо. Влиянието на Сатурн в голяма степен ще бъде омекотено от движението на Юпитер през Риби и ще доведе до позитивни и целящи стабилизиране промени в живота.

През месец януари обърнете внимание на отношенията си с тези, с които работите, не изтървайте от поглед и дребните неща, за да може след новолунието на 15-ти да преминете към нова, прогресивна  фаза в делата си.

Февруари ви носи добри идеи и подкрепа за тях. Обърнете внимание на здравето и бъдете активна страна в този процес, не се предоверявайте на лекари и лечители.

Месец март е един от най-благоприятните за вас през тази година. Използвайте дните след рождения си ден за реклама на дейността си, бъдете бързи и прагматични, доколкото позволява натурата ви. Краят на месеца е особено благоприятен за зачеване.

Първите две седмици на април са благоприятни за решаване на финансови въпроси. Бъдете внимателни в тази сфера обаче в периода на ретроградност на Меркурий, който се простира между 12 април и 11 май.

През юни можете да бъдете сюрпризирани от обстоятелства, които искат бързата ви и адекватна реакция. Дори пословичната за Рибите интуиция може да не насмогне на бързо протичащите процеси. Юни е благоприятен за сключване на брак.

През юли и август си намерете тихо и спокойно място, където да отпочивате далеч от суматохата на ежедневието. Септември ви носи възможност за смяна на работата или намиране на по-подходяща, съответстваща по-добре на вашите умения. Амбициите ви ще срещнат подкрепа, ако не се разпилявате, а работите системно и целенасочено в една посока.

През октомври и ноември усилията ви да станете материално стабилни и независими ще дадат резултат. Това може да ви откъсне от близките и да ви създаде проблеми в личния живот.

От средата на месеца, та до края на годината, емоционалният фон е благоприятен за развитие на връзка и по-сериозно обвързване.  Единственото условие е да бъдете активна страна и да действате решително.

Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2.  Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

Етикети: , ,

9 коментара so far »

  1. Дара каза,

    Писа на януари 22, 2010 @ 16:30

    Благодаря!

  2. natalia каза,

    Писа на май 14, 2010 @ 20:39

    благодаря за прогнозата.Искам да попитам дали при слънце на 0 гр. в Риби ще е в сила прогнозата или по -скоро тази на зодия Водолей ще влияе върху събитията през годината.

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на май 15, 2010 @ 11:15

    natalia,
    да, добре е да се имат предвид хороскопите и за двете зодии.

  4. Боянка каза,

    Писа на май 29, 2010 @ 11:55

    Здравейте мила Муси,
    обръщам се за съвет към Вас.Родена съм на 23.02.1975 г.бих искала да кандидатствам в конкурс за работа.Образованието ми е свързано с тази сфера – Педагогика.Според Вас ще имам ли шанс за успех?Вашите препоръки?!?Благодаря за съдействието!

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на май 29, 2010 @ 14:29

    Боянка,
    дори и малък шанс да има, участвайте, в първата половина на месец юни сте в добра позиция за намиране на работа.

  6. moon_in_taurus каза,

    Писа на септември 2, 2010 @ 14:13

    “Септември ви носи възможност за смяна на работата или намиране на по-подходяща, съответстваща по-добре на вашите умения. Амбициите ви ще срещнат подкрепа, ако не се разпилявате, а работите системно и целенасочено в една посока.”
    Здравей Муси:)
    Наистина имам такова желание и може би възможност.
    Значи казваш да действам смело напред?
    Може би когато меркурий се обърне директно,някъде след 12ти септември?

  7. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 2, 2010 @ 21:37

    moon_in_taurus,
    е не трябва да се чака чак до 12-ти :) Дотогава могат да се коментират предложения, да се търси активно,но без поемане на сериозен ангажимент.
    След новолунието на 8-ми,което е в Дева, още по-напористо, а от 13- ти нататък подписване на договор или др. документ.

  8. moon_in_taurus каза,

    Писа на септември 14, 2010 @ 7:20

    Благодаря Муси:)

    П.С. За тази седмица,пак си ни забравила:(((((

  9. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 16, 2010 @ 12:09

    moon_in_taurus,
    забавила, но не забравила :)

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии