Хороскоп 2010 за Стрелец

Муси Дачева

За Стрелеца 2010-та е забележителна най-напред с това, че управителят на знака- Юпитер през цялата година ще се движи в подкрепяща позитивното му проявление зона от Зодиака, заета от зодиакалните знаци Риби и Овен. Годината 2010 година като номерологична вибрация Тройка, е също под знака на Юпитер, наричан още планетата на “голямото щастие”.
Освен че се движи в свои води, Юпитер прави значими аспекти с планетите след него- Сатурн, Уран и Плутон, което създава своеобразен динамичен астрологичен фон за всички, но оказва особено силно влияние на Стрелеца. Тези, които успеят да се настроят на ритъма, зададен от Юпитер, и бързо се ориентират в обстановката, ще бъдат сред печелившите в края на 2010 година.
Малко след слънчевото затъмнение в Козирог, на 18 януари, Юпитер влиза в Риби. Преминаването на планетата от волните полета на Водолей в тихите, но дълбоки води на Рибите може да бъде стресиращо за някои Стрелци. Ще ви се наложи бързо да се пренастроите към друг начин на мислене, да възприемете различен подход към решаването на важен за вас проблем.

Интуицията, която по принцип е силна при вас, ще ви бъде добър помощник, защото е възможно през 2010 година да ви се отворят едновременно няколко врати и е важно през коя от тях ще решите да минете. Ще трябва да започнете да учите нещо ново, може да не е съвсем различно от това, което сте правили досега, но ще е нещо, което ви натоварва с повече отговорности и ви дава по-широк, по-мащабен  поглед.

На 6 февруари Юпитер прави секстил с Плутон в 4-я градус на Риби-Козирог и това дава енергия и увереност на родените в първата декада на Стрелеца да се борят за правата си, да отстояват възгледите си и то дори в трудни, и безнадеждни на пръв поглед ситуации. Шансът през тази година е на ваша страна, не се страхувайте от битки. В края на февруари могат да ви зарадват новини покрай родственик.

Месец март е зает с грижи по дома и натоварването може да дойде в повече най-вече на родените в последната декада на знака. Краят на месец март е благоприятен за свързване в брачен съюз и зачеване на дете за тези, които имат Слънце и (или) асцендент в първата декада на Стрелец.

В професионално отношение март и април са месеци на активна дейност, в която преимуществата са на ваша страна, без да си давате сметка до момента, в който се получи конкретна информация. Възможно е ваши постижения, наред с благоприятно стечение на обстоятелствата, да доведат до приобщаването ви към по-специален кръг от хора.

През месец май можете да материализирате ваша идея. Не се заседявайте,използвайте всяка възможност за движение, спорт, излизане сред природата. Отношенията в работната ви среда,в този период, могат да се изострят от недоразумения с колеги или от разкриване на по-близки служебни взаимоотношения с някой от тях.

В началото на месец юни Юпитер прави съвпад с Уран. Това е силен енергетизиращ и трансформиращ аспект, който оказва голямо влияние върху родените в първите градуси на Стрелец, родените в края на месец ноември.
Желание за промяна, с която да затворят една или повече страници от досегашния си живот, могат да изпитат и  родените с асцендент в Стрелец в първата декада на знака. При едни това може да стане в един ден, а на други да са нужни седмици или месеци.

Нещо казано или направено през май, може да даде резултат през юли, когато тенденцията за промяна в живота ви е вече набрала сила.

През лятото ще трябва да бъдете много мобилизирани и действени, едва ли ще можете да почивате и да се откъснете от центъра на събитията. Бъдете внимателни и макар да нямате достатъчно време, премисляйте добре постъпките си, за да успеете да “яхнете гребена на вълната” в подходящия момент.

През юли и август ситуацията е толкова поляризирана, че вероятността за “възход или падение” е еднаква и от вас самите зависи в много голяма степен накъде ще поемете. В смисъл доколко се ориентирате в ситуацията и успеете да вземете правилното решение. Ще трябва да правите трудни избори, като между семейство и работа например. Възможни са неочаквани премествания или предприемане на далечно пътешествие.

Месец септември е подходящ за почивка и възстановяване на пробойните във взаимоотношенията с близки, приятели и колеги. Обществените ви ангажименти се увеличават и усилията ви са насочени повече към устройване в новата ситуация, в която се намирате.

През октомври отношенията ви с човек, роден под кардинален знак, ще изискват повече търпение и толерантност. Възможно е обстоятелствата да ви въвлекат в съвместна дейност с човек, който може да ви окаже голяма подкрепа, макар и за това да се наложи да направите компромиси или да платите по-висока цена.
В този период може би ще се решите да дадете шанс на лична връзка, която досега не сте излагали на показ по различни причини. Между 9 октомври и 18 ноември Венера е ретроградна и вероятността да настъпят усложнения е голяма. Тригонът на Слънцето и Юпитер на 16 ноември ще ви зареди с достатъчна доза самоувереност, за да пристъпите към действие.

Декември е месецът, в който любовните дела намират своето щастливо развитие.
В самия край на 2010-та, когато празничното настроение е заело вниманието ви, „бялата лястовица“ може пак да кацне на рамото ви и да донесе радостна вест за благополучно разрешаване на проблем, който е останал неразрешен през годината.

Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1. Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2.  Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

Етикети: , ,

6 коментара so far »

  1. Мис Кис каза,

    Писа на септември 2, 2010 @ 23:31

    Здравейте!
    Аз съм със Слънце в Стрелец и съм от третата декада,но хороскопът в общи линии наистина е точен,поне дотук мога да кажа,че наистина са се случили горе-посочените неща,сега ще погледна и прогнозата за знака на асцендента ми.

  2. снежана симеонова каза,

    Писа на октомври 5, 2010 @ 8:47

    Хареса ми, за изминалите месеци на годината е много точен. Поздравления

  3. соня каза,

    Писа на ноември 8, 2010 @ 3:00

    здравейте!
    какво имате предвид със следния абзац-това хубаво ли е или лошо.селдя с интерес информацията ви относно хороскопа си.
    В този период може би ще се решите да дадете шанс на лична връзка, която досега не сте излагали на показ по различни причини. Между 9 октомври и 18 ноември Венера е ретроградна и вероятността да настъпят усложнения е голяма. Тригонът на Слънцето и Юпитер на 16 ноември ще ви зареди с достатъчна доза самоувереност, за да пристъпите към действие.

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 9, 2010 @ 10:41

    соня,
    мисля,че е достатъчно ясно казано, но все пак: ретроградната Венера прави човек емоционално по-чувствителен и реактивен. Ревност, съмнения, огорчения от партньора, са по-ярки и търсят изява, дори в някои случаи… конфликт.

  5. соня каза,

    Писа на ноември 10, 2010 @ 4:45

    а това значи ли че 100% ще настъпят подобни усложнения с партньора ми?
    питам ,за да зная за какво да се подготвя>
    И още един въпрос-тези твърдения за всеки един от нашата зодия ли важат ,тъй като доста хора сме тази зодия.

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 10, 2010 @ 12:53

    соня,
    това е общ хороскоп за зодия Стрелец и естествено не може да бъде точен за всеки представител на зодията, защото сама си давате сметка за колко много и различни хора става дума.
    Затова въпросът ви “това значи ли че 100% ще настъпят подобни усложнения с партньора ми?” няма основания.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии