Хороскоп 2011 за Близнаци

Муси Дачева

За родените под знака на Близнаци 2011 година обещава много, и в голяма степен позитивни промени както в сферата на личните взаимоотношения, така и в полето на професионалната реализация. След изминалата сатурнова криза на подвижните знаци, която продължи между 2007 и 2010 г, сега, през 2011 г много от вас ще си отдъхнат и ще намерят онова усещане за сигурност и стабилност, което Сатурн дава на неспокойната им природа, в зоната на сатурновия подем (виж кн. Номерологичен календар). През 2011 г южният лунен възел ще се движи през Близнаци, и ще ви подтиква да се освобождавате от предразсъдъци, нагласи, претенции и задръжки, които ви пречат да се развивате и да вървите напред. Това в най-голяма степен през 2011 г ще се отрази на родените в първата половина на знака.

Там,където е имало задръжки, пречки и затруднения, било то от външни фактори или от лично незнание и неумение да управлявате живота си, сега ще получите възможност за развитие и напредък. Сатурн ще ви подкрепи да си намерите сериозна работа, да учите, това което искате, да пътувате там,където не сте могли, да намерите подходящия за вас човек, да си купите дом или да си родите дете.

От Везни, правейки тригон към вашето рождено слънце, Сатурн ще оказва подкрепящо влияние почти през цялата година, но най-вече през месеците февруари, юни и октомври 2011-та. Както през 2010 г,така и сега събитията ще протичат бързо и затова трябва добре да настроите сетивата си, за да уловите подходящия момент за действие.

Новолунието в началото на годината,което се случва в един ден със съвпада на Юпитер и Уран в края на Риби, ще изостри интуицията ви и ще даде стимул на идеи и планове, които да намерят реализация през 2011 година. През януари има тенденции, които ще ви разсейват от главните ви цели, ще ви карат да се захващате с повече неща и да губите посоката, а някои от хората на които разчитате за подкрепа, може да ви обърнат гръб.

Месец февруари е най силният ви период през пролетта. Общуването с околните ще ви носи повече удовлетворение, а усилията ви ще намират подкрепа и шанс да се превърнат в реални, видими резултати. За тези,които учат или искат да подобрят квалификацията си, периодът е добър да направят реални стъпки в тази посока. Съвпадът на Марс, Меркурий и Нептун в сродния по стихия Водолей, и по късно съвпадът на Меркурий със Слънцето, в последната седмица на месеца, дава силен тласък на интелектуалното ви изразяване.

По някои важни за вас житейски въпроси може да направите корекции, да видоизмените посоката и да заемете по-зряла, и съответстваща на реалността, позиция.

През месец март тенденциите са противоречиви и е нужно повече внимание, за да не бъдат погрешно разбрани намеренията ви. В началото на месеца южният лунен възел преминава в Близнаци. Когато премине през позицията на вашето рождено Слънце, ще преживеете ситуации,в които миналото ще ви напомня за себе си. Към средата на месеца имате шанс да покажете, на когото трябва, силните и може би атрактивни страни на вашата личност. Умението да бъдете харесвани и одобрявани, добре подчертано, ще привлече на ваша страна внимание и материални придобивки. Всичко обаче трябва да бъде много балансирано, защото Марс прави напрегнати аспекти към рождено слънце в Близнаци , затова за тези от втората и третата декада създава условия за невротичност и раздразнителност. При прекомерни амбиции и упражняване на силен натиск върху събитията, през март и началото на април,може да предизвикате обратен ефект.

Втората половина на април,май и юни са плодотворни и можете да разчитате на подкрепата на планетите (звездите). Добре ще се чувствате в служебната и в семейната среда. Тези, които нямат работа, имат шанс да намерят нещо подходящо и удовлетворяващо голяма част от претенциите им. Сега е времето да се включите по-активно в социалния живот, да изразявате мнението си, да заемате позиция, да се включите в група по интереси.

През юли Марс се движи през вашия знак и ще ви зарежда с енергия, както на идейно, така и на чисто физическо ниво. Това е месец, в който трябва да бъдете прагматични, да мислите в реални, измерими категории, да реализирате своите планове, да изпълнявате поетите ангажименти към близки,приятели и колеги. Продуктивността на вашия труд зависи както от мотивацията ви,така и от умението да рекламирате дейността си, да популяризирате това, с което се занимавате, така че информацията да достигне до повече хора. Почивката си планирайте за месец август, тогава е подходящо време и за романтични пътувания или пътешествия до далечни места.

Септември е труден в много отношения,защото част от проектите ви ще изискват повече усилия, за да бъдат осъществени. Вниманието в голяма степен ще бъде заето с устройване на дома като място на сигурност и удобство. Периодът е добър за активен ремонт на старо или строителство на ново жилище, за годеж и събиране в едно жилище с любимия човек.

През октомври ви очакват интересни събития, периодът е добър за нови начинания, за купон и забавления с приятели. Последната седмица на октомври и през ноември е важно да се отнасяте сериозно към ангажиментите си на работното място. От това зависи каква оценка ще бъде дадена на труда ви и съответното възнаграждение. През последната седмица на ноември та до средата на декември Меркурий е ретрограден и в напрегнат аспект към рождените слънца на голяма част от вашата група. Не оставяйте важни дела и не възлагайте големи надежди за този период на годината. За сметка на това можете да префасонирате някои стари идеи, да им придадете ново звучене.

А в последните дни на 2011 г управител на вашия знак – Меркурий ще направи съвпад със северния лунен възел. Това е знак за ново начало, много обнадеждаващ и позитивен за финал на една силна и забележителна на постижения изминала година.

Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е в пълен текст, без никакви промени
2. Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

4 коментара so far »

  1. stela19k каза,

    Писа на януари 4, 2011 @ 12:57

    Има грешка в заглавито,хороскопа е за 2011 година предполагам рне за 2010 .

  2. venec каза,

    Писа на януари 4, 2011 @ 14:43

    Хиляди , Благодарности!!!!

  3. Дони каза,

    Писа на януари 8, 2011 @ 8:49

    Звучи многообещаващо. :-) Дай Боже. Последното тримесечие на 2010 беше кошмарно. Без Декември :-))))

  4. Дони каза,

    Писа на март 29, 2011 @ 4:45

    До Април на този етап отговаря като се замисля, но се надявам годината да е по-добра от това досега. Наистина се надявам. И да е силна и забележителна, както накрая е споменато. За Септември като гледам също – тогава чакаме да се роди едно бебче, живи и здрави майката и детето.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии