Хороскоп 2011 за Везни

Муси Дачева

За Везни 2011 предлага богат набор от събития и изживявания, които ще поставят голяма част от представителите на зодията в центъра на обществения живот. За това ще спомогне както Сатурн във Везни, така и движещите се в противоположна зодиакална зона Юпитер и Уран. Вашата, стремяща се към баланс природа, ще бъде често разтърсвана от противоположните подтици, провокирани от мощните по своето влияние планети.

Сатурн ще ви кара да бъдете сериозни, предпазливи и недоволни, а Юпитер и Уран от своя страна ще ви внушават самодоволство и безгрижие. Сатурн следи за спазването на правилата и законите, а Юпитер и още повече Уран ще ви подтикват да отхвърляте всяка зависимост и ограничение. В каква посока ще тръгнете, зависи от вас самите и от изборите, които ще направите през следващите дванадесет месеца.

Новолунието в началото на годината е важен момент, в който може да настъпи кардинална промяна в живота ви,която да ви изведе от равновесие за известен период от време. Семейни въпроси, ангажименти с родственици, с недвижима собственост и наследства, неуредици с наематели и съдружници са част от темите, които ще ви занимават в първите месеци на годината.

Сатурновата криза изисква от вас сдържаност и разум в поведението, лична инициатива и поемане на по-голяма тежест в грижата за някого или нещо, всеотдаденост и пренебрегване на собственото удобство заради друг(и) и най-важното… дълбоко осъзнаване на случващото се и приемане на живота такъв, какъвто е.

Между 22 януари и 4 юни Юпитер се движи през Овен и през този период ще направи опозиция с вашето рождено Слънце. Кога точно, зависи от това в кой градус се намира Слънцето ви. Влиянието на този транзит може да се отрази на различни сфери на живота ви като в повечето случаи ще ви кара да бъдете по-открити и директни с хората около вас, да споделяте и казвате мнението си пред повече хора, дори да демонстрирате собствената си позиция по един безпардонен и публичен начин, провокирайки съответно негативна реакция в околните.

Трудности могат да възникнат от силно разминаване между вашата представа за себе си, за състоянието на собствения ви бизнес, за качеството на това, което правите и оценката на другите за вас като личност и професионалист. Ако се захванете с нещо, за което нямате нужната подготовка, то това ще стане общо достояние много бързо. Престъпите ли закона, нарушите ли правилата, то това няма да остане скрито и ще бъдете санкционирани, вероятно по-тежко от други.

От 16 януари до 23 февруари Марс се движи през зодиакалния знак Водолей и влияе позитивно върху вашите начинания и желанието ви да привеждате в изпълнение планирани дела. С успех могат да се увенчаят дейности, в които инициативата и основната движеща сила сте вие. Вашата предприемчивост, смелост и решителност са най-важният фактор, но отчитане ролята на други хора, техният принос в общите дела, ще ви помага да увеличите популярността си и да разширите базата, върху която сте стъпили.

През февруари Венера,управителката на вашия знак, е в Козирог, зона, където любовта стига точката на замръзване. Охлаждане в отношенията с близък човек може да има и във времето, през което тя прави квадрат с Юпитер, а то е в първата десетдневка на месеца. Тогава не е благоприятно нито за годеж,нито за сключване на брак. Подходящ период за тази цел е месец март, когато Венера преминава във Водолей и стои хармонично към рожденото ви Слънце. Подкрепа в този период имате не само в емоционалната сфера, а и в материалните дела, където влагането на физически и интелектуални усилия ще доведе до високи резултати.

Най-силният период през тази година се очертава месец юни,когато ще усетите повече лекота в общуването с околните, по-добър баланс между желанията си и възможностите, които ви се дават. Вашата добронамереност и желание да помогнете ще внесат светлина в живота на някого,а оттам и вас ще направят щастливи и харесвани. Смело изразявайте чувствата си, давайте ясен знак какво харесвате и какво не, така формалните и неформалните ви отношения ще придобият конкретни очертания, а вие ще имате повече свобода на действие. А тя ви е нужна, за да дадете старт на нови проекти, да сключите договори, да започнете нова работа, за което месеците юни и юли са благоприятни.

Месец август може да се окаже неспокоен и не особено продуктивен за ориентираните към резултати. Някои ще имат противоречия с приятели и охлаждане на отношения, при други трудно ще се реализират намеренията, при които се разчита на материална или психологическа подкрепа отстрани.

През септември ситуацията е много повече във ваша полза, заради комбинираното влияние на Марс в Лъв и Венера,която навлиза във вашия знак в средата на месеца. Периодът е добър да се включите в обществена дейност, да вложите своята енергия и заразителен оптимизъм в значима кауза. Вашата вродена дипломатичност и чувство за справедливост могат да станат обединяващ център за постигане на групови цели.

През октомври и ноември ще ви вълнуват повече материални неща, имането или нямането на средства за живот ще излезе на преден план. Месец ноември ще донесе много нови контакти и успешни сделки на тези, които се занимават с посредническа дейност. През последната седмица на месеца Меркурий става ретрограден в Стрелец и може да предизвика обрати в някои добре планирани сделки.

Декември е противоречив и изпълнен с изненади. През по-голямата част от месеца семейни ангажименти ще отклоняват за продължително време вниманието ви от служебните дела. Радост ще ви носят децата и всичко свързано с тях. Краят на 2011-та е обещаващ и може да ви изненада с добри новини отдалече,както и с интересни перспективи, които са ориентирани за първите месеци на следващата година.

Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е в пълен текст, без никакви промени
2. Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

3 коментара so far »

  1. Кирил Костадинов каза,

    Писа на януари 12, 2011 @ 19:21

    Здравейте, Муси!
    Сайта Ви е много интересен, а може ли
    да ми кажете накратко какво ме чака през 2011г.?
    По-специално ще продължа ли висшето си образование
    в чужбина?
    Роден съм на 1.10.1981 г, в София, 18:30 ч.
    Благодаря!

  2. Петко Найденов каза,

    Писа на януари 12, 2011 @ 22:55

    Здравейте, Муси!
    Сайта Ви е много интересен,това може да е клише, но като гледам всички дето искат нещо от вас си го пишат., та може ли
    да ми кажете, но не накратко, а повече за мен през 2011г.?
    Ще си хвана ли ново гадже, ще си купя ли апартамент, ще отидали в Америка и друго там каквото ви дойде на вдъхновението :)
    Роден съм на 10.10.1985 г, в София, 11:32 ч.
    Благодаря предварително!
    П.П. Дано имате на разположение 96 часов ден за да отговорите на всички като мен дето искат хороскопче за 2011!

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 13, 2011 @ 0:30

    Петко Найденов,
    Кирил Костадинов,
    накратко или надълго разглеждане на 2011 според личните ви рождени данни се прави на поръчка на mussydacheva@abv.bg

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии