Хороскоп 2011 за Лъв

Муси Дачева

За родените под знака на Лъв предстоящата 2011 година обещава висок градус на емоциите и много шансове за успешна реализация. Причината за това е най-напред в големият благодетел Юпитер, който навлизайки в сродния по стихия, огнен Овен, насища емоционалната лъвска природа с позитивизъм и желание за действие.

Юпитер ще ви даде много, с негова подкрепа тези, които искат да учат,ще могат да изберат точно това, което им е по вкуса. На пътешествениците Юпитер ще надуе платната, а на бизнесмените ще напълни джобовете. Разбира се всеки ще трябва да се потруди, за да успее, защото за да получиш, трябва да дадеш, но подкрепата е на лице, и тя съвсем не е малка. Под влияние на Юпитер някои от вас могат да усетят привличане към по-сериозни и философски теми на битието, желание да четат повече и да натрупат по-обширни знания в нетрадиционни дисциплини.

Другият участник в годишното шоу е Уран, който през пролетта също ще навлезе в Овен. От него лъвовете могат да очакват интересен живот, авантюристични и хазартни подтици, желание да променят кардинално нещо в живота си и до известна степен пренебрегване на задълженията си към околните. Двете планети обединени обаче могат да накарат много хора от зодия Лъв да вземат активно участие в обществения живот, политиката и управлението на страната, още повече че сме в година на избори.

Новолунието в началото на януари в съчетание със съвпада на Юпитер и Уран в края на Риби, за някои от вас ще отбележи старт на работен проект свързан с хора живеещи надалече. Някои ще трябва бързо да си уреждат документи за пътуване зад граница, други ще водят кореспонденция за обучение в чужбина. До края на месеца всички планети, освен ретроградния Сатурн, увеличават скоростта си и това,което се случва ще изисква бърза и адекватна реакция.

Венера е в Стрелец и ще привнася огън във взаимоотношенията ви, който ще поддържа страстта и желанието за създаване на трайна връзка. Общуването с деца ще носи удоволствие, тяхното възпитание, обучение или трениране в някакъв спорт, за тези чиято професия има такъв характер. Януари и февруари са продуктивни месеци за хората на изкуството, родени в зодия Лъв.

През януари и в по-голямата част на фервуари Марс се движи през срещуположния ви знак, Водолей, затова ще има периоди, когато ще усещате недостиг на енергия и нисък жизнен тонус. Влиянието е силно на физическо,но не и на ментално ниво. Към 20 януари повечето от вас ще усетят силен творчески импулс. Активната мисловна дейност ще спомогне да генерирате идеи,които да реализирате в подходящия за това период.

През февруари,тези които нямат работа, трябва да бъдат по-активни, защото шансовете са добри, в средата на месеца да получат удовлетворяващи ги предложения.

През цялата година Сатурн ще се движи в полето на вашите комуникации с околните. Планетата на ограниченията, с помощта на която учим кармичините си уроци, се движи през Везни и през втората работна седмица на месец февруари Слънцето застава в хармонична позиция спрямо нея. Сега Сатурн може да ви окаже съдействие да изберете направление за учене в по-висока степен или специализация, да се свържете с подходящ преподавател и да ви бъдат издадени нужните ви документи, или да попаднете в средата на сериозни и целенасочени хора. По-лесно ще учите, ще разработвате методики или ще преподавате в този период. В мислите си ще бъдете по-сериозни, но е възможно да скланяте по-често към негативизъм и огорчение от хората около вас.

През месец март е добре да обърнете внимание на здравето си, а в частност и на това как изглеждате. Периодът е подходящ за прилагане на диета, за разкрасителни процедури, особено такива при които се влагат повече средства, защото през този период някои от вас ще имат добри приходи или финансова подкрепа отвън.

През месеците април и май можете да отбележите голям прогрес в професионалното си израстване, а също така при заявено желание, да се включите активно в обществения живот. Тези, които имат собствен бизнес могат да пристъпят към разширяване, да сключат изгодни договори за работа, да намерят нужните им партньори за съдружие и сериозни доставчици на стоки и услуги. Под влияние на ретроградния Меркурий, до 23 април, може да се върнете към стари идеи, на които да придадете ново звучене, но също така бъдете внимателни при сключване на договори за партньорство или работа.

В началото на месец март Северният лунен възел навлиза в знака Стрелец и стартира период от близо две години, през които се движи през знака и привлича вниманието ви към определени житейски теми. Това са сфери от вашия живот, в които нямате достатъчно опитност и в които трябва да навлезете по един или друг начин.

Най-добре ще резонират на тенденциите тези, които са на възраст 19, 38 или 57 години, в чийто натални карти Възходящият възел е в знака Стрелец. По-силно у тях ще се усети желание за изучаване на националните традиции, за докосване до културата и знанията на други етноси и народи, за пътешествие и образоване по чужди земи, но също така за формиране на здрави възгледи и активно пропагандиране и отстояване на собствените идеи.

През месец юни ще ви бъде по-трудно да осъществявате намеренията си, съпротива ще срещате най-вече сред хората от работното ви обкръжение, на които най-много разчитате. Вашата гордост и честолюбие, нежеланието за отстъпки и компромиси може да доведе до разваляне на отношения и разтрогване на договори.

През 2011 г отговорността към близките ви нараства, възможно е да имате конфронтация с братя и сестри, с племенници или братовчеди, със съученици или съседи. С някои приятели може да се разделите на емоционално или на физическо ниво през лятото, особено критичен в това отношение е месец юли,когато междуличностните ви контакти са особено интензивни.

През по-голямата част на месец август Венера е във вашия знак и ще премине през позицията на рожденото ви Слънце. Това е чудесен период, в който с основание ще се чувствате привлекателни и забележими. По-лесно ще ви се отдава общуването с противоположния пол, флиртуването и желанието за забавления ще ви носи радост и удоволствие. Затова и препоръката ми е да планирате почивката си за средата на месец август.

През втората половина на годината Юпитер се движи през Телец, а от септември до декември е ретрограден, като в някакъв момент застава в квадрат към рожденото слънце на тези от първата декада на Лъв. Това е период на трудно осъществяване на плановете, срещане на повече пречки и неразбиране от околните.

От последната десетдневка на септември до първата декада на ноември Марс се движи през Лъв. Влиянието носи повече плюсове и зарежда с позитивна енергия в есенните дни. Може да усещате прилив на сили, желание да се нагърбвате с много работа, да се натоварвате повече с физически труд или със спортни упражнения. Има и отрицателно влияние, което прави огнената ви природа по-импулсивна, способна на безразсъдни действия и попадане в рискови ситуации. Включването в хазартни дейности, в този период, на едни би донесло успех, а на други големи загуби.

През декември, докато Слънцето се движи през Стрелец, успехът ще бъде на ваша страна. Вашата честност, ангажираност и чувство за отговорност ще ви носят подкрепа и уважение от околните. Ако проявявате повече търпимост към чуждите недостатъци,можете да спечелите на ваша страна и тези, които досега са ви били противници. В последните дни на отиващата си година, ще почувствате любовта и уважението на най-близките си и това е богатството, което ще пренесете и умножите в следващата календарна година.

Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е в пълен текст, без никакви промени
2. Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии