Хороскоп 2011 за Овен

Муси Дачева

Настъпващата 2011 предлага динамични и изпълнени с емоции дни за марсовите хора. Много интензивно ще тече времето в първата половина на годината, особено през зимата и пролетта. До средата на месец април в знака Овен ще се настанят пет планети, включая Слънцето. Всяка от тях ще предизвика определена страна от вашия характер и ще повлияе интензивно върху някоя сфера от живота ви.

През януари неспокойната ви природа ще бъде провокирана от няколко важни астрологични събития. Двете се случват в един ден – 4 януари. Още в първите работни дни на 2011 година ви очакват сюрпризи, които бързо ще ви извадят от лежерното настроение през изминалите празнични дни.

На 4 януари ни очаква новолуние,съчетано с частично слънчево затъмнение,случващо се в 13-я градус на Козирог. То ще засегне кариерното развитие на немалка част марсови хора, особено тези, които са родени със слънце в средата на зодията, през първата седмица на месец април.

Второто събитие в този ден, 4 януари 2011г, е поредният съвпад на Юпитер и Уран. Той не се случва в Овен, а в края на предходния знак- Риби, но ще извади на показ скрити неща, пазени тайни и задкулисни договаряния. Събитията към този момент, имат предпоставки, заложени в последните месеци на миналата година. Някои ще получат справедливост, други ще се чувстват ощетени. Астрологичната обстановка в този период, е благоприятна за Овен и много от вас могат да се възползват от неуместните действия на други хора.

Друго забележително астрологично събитие е, че Юпитер влиза в Овен. Това се случва за втори път в този цикъл, заради ретроградното му движение през есента на миналата година. От 22 януари 2011г, планетата наричана „голямото щастие“ е във вашия знак. Движи се бързо, много над средната си скорост, и за времето, през което ще ви бъде на гости, а това е до 4 юни, ще предизвика раздвижване,там където нещата са в застой. Той може да ви даде много, засилвайки позитивни качества като непосредственост и откритост, като по този начин ви представи откъм добрата ви страна и да ви издигне на по-престижно социално ниво.

Юпитер във вашия знак ще ви подтиква да планирате и да действате, дори може да ви се иска да се захванете с повече неща отколкото можете да обхванете или отколкото е разумно. Но това е действието на Юпитер- планета на експанзията, на многотията и разширението. Тези, които имат собствен бизнес може би ще си мечтаят за по-голям офис, за по-мащабна рекламна кампания на дейността, за повече парцели за застрояване, повече земя за обработване, повече работа и съответно по-големи и сигурни приходи.

Юпитер ще ви провокира да искате повече от това, което ви се полага, да обещавате неща, които нямате намерение да изпълните, и най-важното да бягате от отговорност, като я прехвърляте нагоре или надолу по йерархичната стълба. А това изобщо няма да се хареса на Сатурн,който ви дебне за прегрешения от срещуположните на рождения ви знак – Везни.

На 12 март Уран отново влиза в Овен. През вашия знак той ще се движи през следващите 7 години, изминавайки средно по 4 градуса на година. По този начин през 2011 година подложени на неговото влияние ще бъдат най-вече родените в първата декада на Овен,т.е. през март. Уран носи реформаторски дух и предизвиква към неразумни постъпки, а в Овен това качество намира отлична среда за разгръщане, подкрепен и от движещия се през знака ви Юпитер.

Където и да работите, на каквато и позиция да сте, колкото и стабилни да са партньорствата ви, реформаторският дух на Уран ще ви владее няколко години, а в периода на сатурновата криза, 2009-2012, това може да се окаже тенденция с разрушителни последици за кариерата и личните взаимоотношения.

Някои от нестандартните ви идеи обаче, появили се в този период, могат да се окажат нешлифовани диаманти, върху които си струва да се трудите дълго и упорито, докато заблестят и разкрият красотата и силата си.

От 2 април до 11 май управителят на знака – Марс ще се движи през вашия знак. Той ще ви даде нужната енергия, която да вложите в новите си начинания. Марс преминава през собствения си зодиакален знак веднъж на около две години и това е време, през което той влияе силно върху либидото и репродуктивните възможности на повечето мъже, и то не само на тези, родени в знака на Овен. Освен това 2011 година е под знака на плодовития заек, затова можем да очакваме бум на деца, заченати през пролетта, в месеците април и май.

Месец април на 2011 година ще бъде най-активен, дори прекалено,заради струпването на планети в Овен, което може да доведе до изтощение някои от представителите на този знак. След заредения с позитивизъм и големи надежди съвпад на Слънцето и Юпитер на 6 април,който ще даде подкрепа на родените в средата на зодията, идва квадратът на Марс с Плутон. На 11 април двете планети са в конфликт и тъй като квадратурата е в 7-я градус на кардиналните Овен и Козирог, то служебни и лични сблъсъци могат да засегнат родените в първата половина на марсовия знак.

От същия порядък е аспектът на Марс със Сатурн на 19 април. Опозицията между двата малфактора е подсилена от ретроградния Меркурий и поражда напрежение във взаимоотношенията с околните, рязкост в поведението и взимане на крайни решения.

В последните дни на месец април съвпадът на Марс и Юпитер носи финал на борба и победа. Силата и самоувереността,които съпътстват този аспект, правилно насочени, може да ви донесат успех и придобивки, които ще се умножават в следващите месеци.

Месец май, който попада в слънчевия период на личната ви жизнена година, е забележителен с подкрепата, която ви дават планетите, преминаващи през Телец. Това е период на добра среда за реализация на финансови стремежи,когато можете да разчитате на солидни приходи и да направите добри инвестиции. След новолунието на 3 май, почти до края на месеца и до средата на юни, шансът да получите материална стабилност е на ваша страна.

Юни е плодоносен за марсовите хора и заради навлизането Юпитер в Телец в началото на месеца, на 4-ти. Можете да си купите жилище или да заделите в спестовни сметки, но избягвайте разпиляване на придобитото по закупуване на нискокачествени стоки или влагане в лъскави но нестойностни начинания. Бъдете почтени във всяка ситуация през тази година, защото това което е спечелено с лъжа и измама, Сатурн ще го прибере много бързо, с огромни лихви.

През август Марс няма да ви остави да скучаете. Придвижвайки се през Рак, още в началото на месеца той прави опозиция с Плутон. На родените в първата декада на знака,мартенските овни, ще се наложи да се справят с доста напрегнати ситуации. Като критичен може да се определи периода около 9-10 август, когато Марс, Плутон и Уран са в двойна квадратура, т.н. Тау квадрат. Здравето е уязвимо в този период, особено ако има предпоставки за това от рождената карта, и в допълнение от воден начин на живот, свързан с упражняване на рискова професия.

През август някои марсови хора може да скъсат брачна или дълга неформализирана връзка. Към такова стечение на обстоятелствата насочва и Сатурн във Везни, който сега подлага на ревизия дългите връзки, търсейки доказателства за стабилност и възможности за укреване на отношенията при нови условия. Но през 2011 г много Овни ще създадат семейство и ще имат деца. Благоприятен в това отношение е месец септември.

Месец октомври е време за сериозни ангажименти и много физическа работа. Избягвайте включване в рискови във финансово отношение начинания в началото на месеца, особено в дните около 2 октомври, когато Марс в Лъв и Юпитер в Телец са в неблагоприятен аспект.

През последните два месеца на годината сте отново във вихъра си. Идеите ви намират добър прием, усилията ви носят плодове. Внасяйте промени в работната си среда, снабдете се с най-новата техника ,защото от това зависи позицията ви сред конкуренцията.

По Коледа 2011г ,когато Юпитер отново тръгне в права посока в Телец, джобът ви отново ще е пълен, за да посрещнете следващата година с добро самочувствие. Изминалата година може да стане най-важната година за мнозина от вас. Тя ще остави дълбоки следи в паметта ви с възможностите, които сте имали и с начина, по който сте се възползвали от тях.

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии