Хороскоп 2012 за Риби

Муси Дачева
За родените под знака на Риби 2012- та година е забележителна най-вече с преминаването на Нептун в знака. На 3 февруари той навлиза уверено на собствена територия, в Риби. Влиянието е върху всички хора, но най-добре резонират на фините вибрации на Нептун, тези които имат рождени Слънце, асцендент, Луна в знака Риби. Настройването към  вибрациите на тази мистична планета ще изпълни живота ви с повече нежност, спокойствие и съпричастност.

Мнозина ще забележат, че по-лесно общуват околните, че се интересуват повече какво чувстват другите, ще усещат чуждото настроение, тъгата и болката, и ще изпитват по-често желание да помагат, да бъдат полезни,да се включват в каузи, засягащи повече хора. Интуицията и прозорливостта у много от Риби ще се развиват и ще помагат да се справят както със своите, така и с проблемите на другите. Насън или наяве при голяма част от вас ще имат интересни изживявания, естествени или свръх естествени, нормални или паранормални, но при всички случаи запомнящи се.

Подкрепа за родените под знака на Риби ще има от различни посоки. Едната е от Сатурн, като при тези, които са от първата декада,влиянието ще се усеща още в началото на годината, през януари и до средата на февруари. Сатурн, в хармоничен аспект с вашето рождено слънце, ще ви вдъхне сила и увереност в собствените възможности, ще ви направи по-организирани и целенасочени, а на значителна част от Риби ще даде подкрепа да растат в професията. През есента идва втора вълна на сатурновото влияние. През септември, и още повече от 5 октомври нататък, когато стъпи в зоната на водния Скорпион, тази планета, от която могат да се очакват и хубави неща, ще избута напред родените в първата декада на Риби.

Продължава да бъде приятелски настроен към Риби и Юпитер, който до 16 юни се придвижва  през Телец. Юпитер дава своята щедра подкрепа на всеки, които иска да напредва в учението, да учи нови неща, да се самообразова, да разшири кръга си от приятели. До средата на юни, особено през месец март, е време за пътуване, за закупуване на превозно средство – велосипед, мотор или кола.

Преди Слънцето да влезе във вашия знак, през първите месеци на годината, Венера и Меркурий ще ви бъдат на гости. Между 14 януари и 8 февруари Венера, планетата на любовта,ще се движи през Риби и ще ви подкрепя в личните дела, и не само. Това е време, в което можете да намерите път към сърцето на човек, от когото очаквате чувства, морална подкрепа, финансови поддръжка.

От 14 февруари и 2 март Меркурий пътувайки през Риби ще ви дава идеи и напътствия как най-лесно да излизате от трудни ситуации, ще ви прави по-отворени и бъбриви. Влиянието на Венера и Меркурий донякъде ще намали напрежението, което предизвиква Марс при движението си през противоположния на рожденото ви слънце зодиакален знак – Дева. Те  ще ви помагат да намирате баланса във взаимоотношенията с околните, особено с брачния партньор,колегите или съдружниците.

Между 24 януари и 14 април Марс се движи назад и това е времето, когато във взаимоотношенията с околните, на приливи и отливи, настъпват задръжки, неразбиране, противоречия. В последните дни на месец февруари ще са ви нужни много такт и разбиране, за да не се даде отново ход на стара неприязън.

Месец март е благоприятен за търсене на работа, ходене интервюта, за представяне пред повече хора, рекламирайки себе си и това, с което се занимавате. Особено подходящо е времето между  5 март до 3 април, когато  Венера се движи през Телец и се включва към Големия тригон на земните знаци, образуван от Марс в Дева, Юпитер в Телец и Плутон в Козирог. Периодът е добър за пътувания, за договаряне с работодатели, за ангажименти с деца, за годеж и сключване на брак, но без дните на ретроградния Меркурий.

През месец май ви очакват много ангажименти, динамично ежедневие, интензивни пътувания, повечето на къси разстояния. Слънчевото затъмнение на 21 май може да даде старт на сериозни промени в домашните условия, на преместване в ново жилище или в друго населено място. Юни месец е период, в който вниманието ви ще бъде съсредоточено върху най-близкия кръг хора и подобряване условията на живот, ще ви обграждат с внимание и ще ви посещават приятели и роднини отдалеч.

От средата на месец юни до края на годината Юпитер се движи през  Близнаци. Планетата на изобилието, ще внесе в дома ви повече материални блага и ще ви подтиква да разширявате владенията си. Това е време, подходящо за закупуване на жилище или друга недвижима собственост. Когато сключвате договор за покупко-продажба избягвайте дните, когато Меркурий е ретрограден.

Месец юли се очертава да бъде много активен за вас, не само заради това, че сте в юпитеровия период на личната си година. Астрологичната картина е изпъстрена с много силни аспекти, които ще ви карат да взимате страна, да заявявате собствена позиция и да не бъдете равнодушни към това, което се случва около вас.

Август е любовният ви месец, ще имате и много работа, но не пропилявайте ценно време, отдадени на нея. Там където условията са назрели, в края на август и през септември ще има предложения за брак, годеж, сключване на брак. Септември и октомври са подходящи за смяна на работата, за търсене и намиране на нещо по-добро от там, където сте. Сатурн и северният лунен възел се движат в сродния ви по стихия зодиакален знак Скорпион, нещо което ще ви дава стимул да си намерите най-подходящото място като учещ или работещ човек.

През ноември едно важно събитие може да внесе важна промяна в живота ви. На 14 ноември 2012-та, ще има новолуние, съчетано с пълно слънчево затъмнение. Някои ще намерят средства и време да реализират свое отдавнашно желание да учат, да тръгнат след своя гуру, на духовно пътешествие, други ще осъществят мечтата си да пътуват по чужди земи, трети ще намерят сродна душа по интернет или на някое забавно място. Тези, които пишат, ще намерят сериозен издател или поне подкрепа в тази посока. Краят на годината, особено последните две седмици, обещава решаване в последния момент на някои важни за вас въпроси. Празничната еуфория ще изпразни порядъчно джобовете ви, но ще изпълни сърцето с много радостни преживявания и надежда за по-добра следваща година.

 

 

Препубликация в интернет е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е в пълен текст, без никакви промени
2. Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

********************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможете да поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

4 коментара so far »

  1. Shine каза,

    Писа на януари 23, 2012 @ 1:38

    Благодаря :)

  2. moon_in_taurus каза,

    Писа на декември 23, 2012 @ 21:18

    Здравей Муси,
    а излязли ли са годишните хороскопи за 2013г,че не мога да ги намеря?

    Пожелавам ти весели празници,много здраве и щастие!!!

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 24, 2012 @ 15:41

    Хороскопите се публикуват през първата седмица на новата година!
    Весели празници и до скоро!

  4. moon_in_taurus каза,

    Писа на декември 25, 2012 @ 21:07

    Мерси! Весела Коледа:)

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии