Хороскоп 2015 за Близнаци


Bl12Муси Дачева

За разлика от 2014 година, 2015-та предлага много повече предизвикателства към неспокойната ви природа. В зоната на подвижния кръст, към който принадлежат Близнаци, в следващите месеци ще става все по-драматично. Началото на годината може да се определи като спокойно заради доброто разположение на планетния управител – Меркурий. Придвижващ се в Козирог, а няколко дена по-късно във Водолей, Меркурий върви „ръка за ръка“ с Венера, и особено важно – прави секстил със Сатурн от Стрелец.

По този начин месец януари 2015 може да се окаже един от най-спокойните месеци на годината. Обмислете някои аспекти на ваши взаимоотношения с институциите, придвижване на документи, търсене на съгласие или одобрение, разплащане на някои задължения, които биха имали връзка с важни за вас житейски обстоятелства.

С навлизането на Сатурн в Стрелец, на 23 декември 2014 година, започна сатурновата криза за вашия знак. Тя ще продължи около три години, до края на декември 2017-та, когато Сатурн преминава в Козирог. През 2015 година Сатурн ще се върне за известно време в Скорпион. Това се случва на 15 юни когато ретрограден пресича границата на двата знака, а завръщането му отново в срещуположния за вас знак – Стрелец, става на 18 септември 2015 година.

Опозицията на Сатурн към рожденото ви Слънце ви вкарва в период на промени, и също така на динамично учене на сатурнови уроци. Зоната на най-силно влияние е тази на вашите партньорски взаимоотношения. В личен план това са – дългите връзки и бракът, а в професионален – отношенията с колеги, работодатели, съдружници и партньори по бизнес. Сатурновото влияние ще ви кара да бъдете по-взискателни и критични към партньорите си, но също така да понесете съответното количество недоволство и критика от тях към вас. За времето,през което ще премине през Стрелец, под влияние на Господарят на кармата ще бъдат разрушени онези връзки, които не издържат проверката на времето, които се оказват изпразнени от съдържание и безперспективни за вас.

В определени ситуации ще трябва да понесете полагащата ви се част от отговорността, било като се грижите за дете или възрастен човек, или като поемете ангажименти, надхвърлящи първоначалните уговорки. В социалните връзки е възможно да има известно задържане, към нови контакти и обвързване да проявявате недоверие и скептицизъм, но в крайна сметка сатурновото преминаване през тази зона,в рамките на три години, ще донесе разбиране и растеж, утвърждавана и заздравяване на това, което има и ще има значение за живота ви.

Другата планета, която ще оказва значимо влияние през 2015 година е Юпитер. До 11 август Юпитер се движи през Лъв и за една година време, от лятото на 2014 до сега,той ви помогна да разширите контактите си, да намерите нови приятели, стимулира ви да търсите подходящата информация и знания, които са ви необходими. До месец август тази подкрепа продължава. Облагодетелствани ще бъдат всички ученолюбиви и напредничави Близнаци, но в по-голяма степен тези от третата декада на знака. Докато Юпитер е ретрограден, до 8 април, можете да направите промени в дисциплината, която учите, да смените учебното заведение или да направите промени във формата на обучение.

Най-успешни през първата половина на годината са месеците април,май и юни. В този период попада и втората ретроградност на Меркурий, между 19 май и 12 юни, когато планетният управител ще се движи назад през вашия знак. Това са три седмици,през които можете да направите значима промяна в област, където сте направили погрешен ход.

На 11 август Юпитер преминава Дева и фокуса на неговото влияние се премества върху дома, семейството, отношенията с родителите, проблемите в рода и наследството. Успешни месеци са октомври и ноември. Докато Юпитер се движи през Дева, до 9 септември 2016 година, имате подкрепата му да благоустроите дома си, да направите генерален ремонт, да си закупите собствено жилище, или ако имате- друго такова, да хармонизирате отношенията си в семейството.

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии