Хороскоп 2015 за Везни


Ve12Муси Дачева

За разлика от 2014 година, 2015-та за родените под знака на Везни ще бъде относително спокойна. Напрежението в кардиналния кръст утихва след излизането на Юпитер от Рак през лятото на миналата година. В нито един от месеците на 2015 година няма струпване на планети в кардинални знаци подобно на януари 2014 та, макар Слънцето да активира квадрата на Уран -Плутон през януари, април, юли и октомври 2015 -та. Зоната на действие на продължителната кардинална квадратура Уран-Плутон се пренася в средната декада на кардиналните знаци.

Основните теми на годината се задават от Юпитер и Сатурн, които предстои да сменят знаците си. Сатурн вече го направи, като на 23 декември 2014 година премина в Стрелец. Но ще се движи през този знак до 15 юни, и тогава отново ще се върне във водния знак Скорпион.

Юпитер продължава движението си през Лъв до 11 август, зона от която ще ви помага да разширявате социалните си контакти, да създавате нови виртуални или реални приятелства, да влезете в кръг от хора, към който имате естествено привличане или професионален интерес. В това отношение влиянието на Юпитер се увеличава многократно, когато застане в хармоничен аспект с Уран – покровителят на новите технологии.

От февруари до юли двете планети се движат синхронично, като точният тригон между тях визира силна зона на влияние през втората половина на февруари и първите дни на март, както и през целия месец юни 2015 -та. Това са периоди на добри възможности за положителни промени в професионалните контакти, за разширяване на периметъра на действие на фирмата ви, или за сключване на нови договори за работа, за социална и благотворителна дейност. Приятелите ви ще играят важна роля в този период. Използвайте по предназначение технологиите, разчитайте на съвременните си знания, на всичко ново касаещо професията, и така ще имате успех с партньори и работодатели.

От 15 юни до 17 септември Сатурн е отново в Скорпион, знак през който се движеше от есента на 2012 година насам. Връщането на Сатурн зоната на вашите лични доходи може да възобнови някои притеснения, по значими през лятото, в периода на неговата ретроградност – от средата на юни до 2 август. В този период някои могат да си получат полагащо се възнаграждения или да предоговорят условия по работен ангажимент.

От 25 юли до 6 септември Венера, вашият планетен управител, е ретроградна. Периодът е неблагоприятен за материалните дела, не е препоръчително да се сключват договори за покупко-продажба на имот,за ремонт или преобзавеждане на жилище, още повече за годеж или сключване на брак.

На 11 август Юпитер преминава в Дева и неговото влияние може да бъде в известна степен не толкова явно. Първите стъпки на Юпитер в дева са съпроводени с опозиция към Нептун, който аспект е предупреждение към всички, които се занимават с метафизични практики. Точният аспект е на 17 септември, затова в дните около него избягвайте употребата на упойващи вещества, прекаляване с алкохол, с медикаменти, с вещества, които могат да провокират алергични реакции.

При придвижването си през Дева, до 9 септември 2016 година, Юпитер ще ви помага да разширите знанията си за духовния свят, за вашето висше Аз, да навлезете в практики, за които имате готовност.

Периодът през който Юпитер се движи през Дева е подходящ за по-активна комуникация с хора отдалеч, за пътешествия до далечни страни както и за престой в чужбина.

Между 17 септември и 9 октомври Меркурий е ретрограден във Везни като „включва“ квадрата Уран-Плутон. В този период може да има основателни причини да преразгледате някои ваши мнения, и позиции, които засягат други хора, както и да намерите път за разрешаване на вътрешните си конфликти.

На 8 ноември Венера ви идва на гости , а на 5 декември преминава в зоната на вашите доходи. Така краят на годината се очертава благополучен и доходоносен.

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети:

2 коментара so far »

  1. Емилия каза,

    Писа на декември 29, 2014 @ 11:18

    Здравейте, г-жо Дачева! Много благодаря за годишния хороскоп! Звучи доста по-добре, отколкото хороскопа за 2014 г. Весели празници! :-)

  2. Милена каза,

    Писа на декември 29, 2014 @ 22:58

    Госпожо Дачева, много Ви благодаря за хороскопа и дано наистина 2015г. да е по-добра, здрава и успешна от 2014г. за всички! Желая Ви много светли и весели празници за Вас и Вашите близки, много здраве, късмет и удовлетворение!

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии