Хороскоп 2015 за Водолей


Vo12Муси Дачева

През 2015 година двете планети, които ще оказват най-голямо влияние върху Водолей, ще бъдат отново Юпитер и Сатурн.

Юпитер ще продължава да се движи през срещуположния знак Лъв до месец август като оказва силно влияние върху взаимоотношенията ви с околните. В началото на годината и през пролетта планетата на изобилието е ретроградна. До 8 април,движейки се назад, тя ще помага да изследвате различни страни на партньорството. При някои е възможно преразглеждане на планове за съвместен живот, или за узаконяване на връзката. При ретрограден Юпитер, особено през януари и първата половина на февруари, всичко свързано с прилагане на правото, отношения със съдебната система, очаквания за справедливост в отношенията, могат да бъдат надценени.

Благоприятното влияние на Юпитер ще стане забележимо през месец март, когато навлезе в зоната на тригон с Уран -вашият планетен управител. За периода между март и юни 2015 година Юпитер и Уран ще поддържат хармонични взаимоотношения, правейки точен тригон два пъти. Това се случва веднъж на 3 март, в 14-я градус на Лъв-Овен, когато Юпитер е все още ретрограден, и втори път на 22 юни, в 20-я градус на Лъв-Овен, когато и двете планети са директни.

По този начин първата половина на 2015-та, времето между февруари и юни, включително, могат да донесат успехи в преговори, в сключване на договори с дългосрочен характер, изключая времето на ретрограден Меркурий, 19 май 12 юни. В този период можете да направите много за финансовата си стабилност, да постигнете изгодно споразумение или победа при водене на съдебни дела.

До момента, в който излезе от Лъв – на 11 август 2015 година, Юпитер ще ви подкрепя да сключите най-изгодния за вас трудов договор, да разширите фирмата си, да привлечете подходящите сътрудници.

На 15 юни Сатурн се завръща в Скорпион. За период от около три месеца, до 18 септември, придвижвайки се назад и после напред в зоната на кариерата, той ще направи два пъти квадратури към рождените слънца на тези от последните градуси на Водолей.

Това е период, в който с цената на повече настойчивост можете да постигнете отлични професионални резултати, които са ви убягвали през предходната година.

В периода 25 юли -2 август партньорските взаимоотношения ще бъдат приоритет и ще изискват повече усилия. Венера става ретроградна между 25 юли и 6 септември. Така месец август, времето на отпуските, за вас е деликатен период за семейните отношения и връзките изобщо. Периодът не е добър за взимане на важни решения свързани с партньорството, нито за годеж или сватба.

На 2 август Сатурн излиза от ретроградната си фаза, а на 18 септември преминава окончателно в Стрелец. Така есенните месеци обещават благоприятни условия за получаване на подкрепа за вашите сериозни планове и признание за положения труд.

Принос за получаване на заслужено внимание и висока оценка на заслугите има и Юпитер, който на 11 август преминава в земния знак Дева. От този, за период около година, до 9 септември 2016-та, Юпитер ще ви съдейства да материализирате идеите си, да получите финансова подкрепа за проекта, в който участвате, някои ще спечелят стипендия, други ще получат дарение.

До края на 2015-та Сатурн ще достигне 10-я градус на Стрелец и по този начин ще оказва подкрепа на реалистичните начинания и сериозните проекти на родените в първата декада на Водолей. Месец декември изисква повече търпение, спокоен анализ на случващото се и внимателно планиране на целите за следващата година.

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии