Хороскоп 2015 за Козирог


Ko12Муси Дачева

За родените под знака на Козирог 2015 година започва с „включването“ на квадрата Плутон-Уран от Слънцето. Съвпадът на Слънце Плутон в 12-я градус на Козирог създава център на емоции за родените в началото на януари,особено в дните около януарското пълнолуние,когато ще ви бъде нужен самоконтрол за овладяване на ситуация,касаеща партньорството. Месец януари е благоприятен за намиране на работа, за даване начало на проект, по който е работено през миналата година.

Квадратът Уран-Плутон ще бъде в основата на ярките събития за вашия знак и през тази година,като периодично ще бъде задействан от преминаващите планети през чувствителните за него точки от зодиака. Двете, мощни по своето влияние космични тела, поддържайки напрегнатия аспект помежду си, до края на годината ще се придвижат към средата на знаците Овен и Козирог. По този начин тяхното влияние ще бъде по-значимо за родените в първата половина на Козирог и/или за тези с важни астроточки в тази зона от личните хороскопи.

За разлика от 2014-та през 2015 година няма струпването на планети в кардиналния кръст,което доведе до напрежение при Козирога в първите месеци на предходната година. А с излизането на Юпитер от Рак през лятото при много от групата страстите се успокоиха и възможностите за контрол на личния живот нарасна.

През 2015-та всичко ще бъде по-спокойно, но не и толкова равно,че да стане скучно. През втората половина на февруари,по-точно на 20 февруари, когато Венера и Марс заедно прекрачат вратата на кардиналния знак Овен, динамиката в живота на Козирог се увеличава. Тя нараства през март, когато квадратът Уран-Плутон отива към точен. По този начин месец март се оказва важен за голяма част от родените в кардиналния Козирог.

В началото на март е точният тригон на Уран и Юпитер. Хармоничната връзка между двете планети ще се задържи в периода февруари -юни, период в който ще търсите и намирате най-доброто решение за вашите финансови дела. Общите собствености, доходи, фирмените сметки, възможностите за запазване на имущество, спестяванията, дългове, инвестициите, в този период ще можете да правите с по-голяма лекота и гаранции за успех. Ще успеете да защитите правата си и да осигурите спокойствие на близките си хора, с които имате общи финансови проблеми. През март и през юни имате шанс да подобрите материалното си състояние посредством партньорство или съдружие.

Точният квадрат на Плутон от Козирог и Уран от Овен е на 17 март, той е последният от седемте точни квадрата, в периода 2012 -2015 година. По това време Сатурн- управителят на вашия знак е вече в зоната на своята ретроградност. През 2015 Сатурн ще се движи назад от 14 март до 2 август. Част от ретроградната му фаза е в Стрелец – до 15 юни. В този период някои правни въпроси ще излязат на преден план и ще изискват повече внимание. Може би преразглеждане на проблемна ситуация с партньор или работодател ще ви доведе до възможност за излизане от „омагьосания кръг“ на бюрократичната машина. Разчитайте на поддръжка от най-близките си хора, търсете съвети от специалисти в конкретната област.

Между 15 юни и 18 септември Сатурн ще се движи назад до 2 август, после напред, в знака Скорпион. В този период някои противоречия с хора от приятелската среда, с които сте имали проблеми през предходната година, сега отново ще излязат на повърхността. Настъпва период за разчистване на сметки, с някои „приятели“ е възможно да се разделите окончателно. Навременна помощ ще получите от Юпитер.

От 11 август Юпитер се настанява в родния по стихия знак – Дева. За една година напред, до 9 септември 2016 година, Юпитер ще ви помага да се чувствате по-свободни, с повече възможности и идеи,които касаят много хора. Периодът от една година напред е време за разширяване на кръгозора, за реални или виртуални пътешествия за опознаване на други страни и чужда култура. Време подходящо за себеобразоване, за надскачане на конвенционалното образование по собствен план и лично желание. Стремежът към свобода и освобождаване от зависимост ще подтикне някои от групата да направят важни промени в жизнената си среда, да сменят жилището си, населеното място или дори страната, други да направят ремонт и разширение на обитаваното пространство.

Юпитер в Дева и Сатурн в Стрелец от септември нататък ще подтикват Козирога към създаване на лични и професионални връзки с хора, или компании, отдалеч. Особено активен в това отношение е месец октомври. На 12 октомври 2015 година е точният тригон на Юпитер и Плутон,движеш се през вашия знак. Аспектът влияе през целия октомври и върху всички от групата, но най вече върху тези, родени между 1 и 5 януари. Материалното изражение на аспекта е в придобиването на права върху собственост или постигане на лична справедливост по съдебен ред.

Последните месеци на годината ще изискват повече разум и критично отношение към поемане на нови ангажименти. В работната среда ще има повече предизвикателства през ноември и първата половина на декември,което обаче ще обезпечи добър финал на годината.

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии