Хороскоп 2015 за Лъв


La12Муси Дачева

За родените под знака на Лъва първата половина на годината преминава под силното влияние на Юпитер в знака ви. В началото на годината Юпитер е в 21-я градус на Лъв, ретрограден. Ще се придвижи назад до 12-я градус на знака като на 8- ми април 2015 -та ще излезе от ретроградната си фаза. За това време Юпитер ще направи за втори път съвпад с рождените слънца между 12-я и 21-я градус в Лъв. На прав ход от 8 април нататък Юпитер ще мине за трети път през тази зона, сключвайки тригон с Уран от Овен.

За периода между февруари и юли 2015 година Юпитер и Уран ще поддържат хармонични взаимоотношения, правейки точен тригон два пъти. Веднъж на 3 март, в 14-я градус на Лъв-Овен, когато Юпитер е все още ретрограден, и втори път на 22 юни, в 20-я градус на Лъв-Овен, когато и двете планети са директни.

Така първата половина на 2015-та, времето между февруари и юли, особено втората половина на февруари, периода след пълното слънчево затъмнение на 20 март както и месец юни, са препоръчителни за важни житейски стъпки и начинания с постигането на високи цели. Първата половина на годината е благоприятна за важни промени в образователен и в професионален план. Докато излезе от Лъв на 11 август 2015 година, Юпитер ще ви подтиква да гледате на света около вас с повече позитивизъм, да поемате нови ангажименти с повече самочувствие и увереност в собствените сили. Това ще ви бъде необходимо в периода, когато Сатурн отново ще посети Скорпион и ще ви напомни за някои недовършени дела.

От 15 юни Сатурн отново е в Скорпион, в готовност да направи квадрат към рождените слънца на тези от последните градуси на Лъва. Този път Сатурн е ретрограден и ще възобнови някои притеснения свързани с дом, семейство, проблеми с недвижима собственост, наследства и неразплатени задължения. Периодът е добър за активни ремонтни дейности и завършване на строеж на жилище. Повече внимание към проблемите в личния живот ще изисква Венера, която се връща в знака ви между 31 юли и 8 октомври, и ще бъде ретроградна до 6 септември, нещо което прави месец август изпълнен с драматични емоционални преживявания. От вас ще се очаква да поемете лична отговорност за постъпките си и категорични при взимане на решения. Отделянето на повече внимание на близките, прекарване повече време заедно през летните месеци, ще подобри значително семейния климат и ще ви направи още по-обичан и ценен приятел, брачен партньор и родител.

На 2 август Сатурн излиза от ретроградната си фаза, а през септември преминава окончателно в Стрелец.

Така втората половина на годината се очертава да бъде по-спокойна и ориентирана повече към разумния и практичен начин на живот. Голям принос за това има и Юпитер, който на 11 август преминава в земния знак Дева. От тази позиция, за период около година, до 9 септември 2016-та, Юпитер ще транзитира полето на вашите лични доходи.

През последното тримесечие на 2015 година Юпитер ще ви помага да постигнете спокойствие по отношение личните доходи и да си възвърнете позициите отпреди сатурновата криза 2012-2015. Благоприятен период за тази цел настъпва след второто за годината слънчево затъмнение – на 13 септември.

С преминаването на Сатурн в Стрелец на 18 септември всичко, което касае личния ви живот ще става важно и ще изисква много повече внимание. Стремежът към стабилност в партньорските взаимоотношения ще стане осъзнат и в това отношение целите по-определени, ясни и достижими. В някои творчески проекти могат да настъпят промени, с които те да се изчистят от маловажното и излишното, за да придобият привлекателност като форма и съдържание.

До края на годината Сатурн ще достигне 10-я градус на Стрелец като по този начин ще влияе оздравяващо на реалистичните начинания и сериозните проекти на родените в първата декада на Лъв. За по-голямата част от групата последните месеци на годината ще бъдат време на много работа и ангажименти, но и на добри финансови резултати.

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и , пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети: ,

1 коментар so far »

  1. Галина Атанасова каза,

    Писа на януари 19, 2015 @ 7:22

    Здравейте, Муси .Казвам се Галина Атанасова и съм родена на … в 20.09ч Асцендент Риби) във Варна. Не мога да разбера как в януари 2014 – 22.01.2014 и тази година на 15.01.2015 получих предизвестие за уволнение . Това от първата предретроградна фаза на Меркурий ли зависи или от асцендента ми Риби .Зодията ми е Лъв и такива хубави очаквания имах относно службата през 2015-2016

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии