Хороскоп 2015 за Рак


Ra12Муси Дачева

За разлика от 2014 година, началото на 2015-та за родените под знака на Рака ще бъде относително спокойно. Макар Слънцето да активира квадрата на Уран -Плутон, в кардиналния кръст няма предишното струпване на планети.

Основните теми на годината се задават от Юпитер и Сатурн, които предстои да сменят знаците си. Вярно,че Сатурн вече го направи, като на 23 декември 2014 година премина в Стрелец. Но той ще се движи през огнения знак до 15 юни, когато отново ще бъде в сродния по стихия знак Скорпион.

Юпитер ще продължи да продължи пътешествието си през огнения знак Лъв. До 8 април е ретрограден в този знак, и понеже във вашия слънчев това е зоната на личните доходи, енергията му е насочена в тази сфера. Юпитер в случая влияе благоприятно дори когато е ретрограден,защото прави човек по-съсредоточен в това да увеличи приходите си.

Периодът от време между февруари и юни може да се окаже много активен в това отношение. В него се развива тригонът на Юпитер към Уран, аспект който може да помогне на много от зодия Рак да направят важни промени в професията си, или да си намерят допълнителна работа. В този период ще се чувствате уверени да правите нещата по собствен начин, убедени в правотата си, и успешно справящи се с проблемите. Част от тях могат да бъдат породени от поредната точна квадратура на Уран-Плутон, която ще се случи на 17 март. Ще трябва да проявите смелост и повече настойчивост, за да използвате благоприятните възможности тук и сега, без да отлагате, защото шансът може да бъде уникален и бързо да отмине.

Когато Юпитер навлезе в Дева на 11 август, неговата благодатна природа ще се прояви за вас най-вече в сферата на общуването с хората от най-близкия ви кръг. Това са приятели от детинството, роднини като братя, сестри, братовчеди и племенници, съученици или съседи. Някои от тях може да са пребивавали в чужбина и сега да търсят връзка с вас. В повечето случаи това ще бъдат искрени и сърдечни взаимоотношения. Опозицията на Юпитер към Нептун от Риби през втората половина на август и началото на септември предупреждава за възможността за некоректни отношения, подвеждане в очакванията към хора,на които оказвате доверие.

Юпитер в Дева ще ви помага да разширите както кръга си на общуване, така и периметъра на интересите си, да се стремите да бъдете по-информирани по всички въпроси, които касаят ежедневието ви. Юпитер в Дева ще ви помага да се справяте по-добре с техниката, както и в определени благоприятни за целта, периоди да подменяте уреди, машини, собственият си автомобил.

До 18 септември Сатурн ще бъде в Скорпион и ще влияе по определен начин върху емоционалния ви живот. Това е период от време, когато можете да се върнете към отношения, които сте пренебрегвали, или изцяло загърбили. Възможно е някои да възобновят връзката си, или да намерят основания в задълбочаването на съществуващата като направят предложение за брак или приемат такова.

Когато Сатурн премине в Стрелец окончателно, силата и куражът ви ще се прехвърлят в полето на работните взаимоотношения. Тук ще ви е нужна много енергия за справяне с по-голям обем работа, както и качествата на добър организатор, който умее да разпределя време и ресурси по най-удачният начин.

При движението си през знака на Стрелеца, а това е до края на 2017 година, под различна форма Сатурн ще ви прави по-чувствителни към собственото здраве, към тялото като храм на Душата, което изисква специални грижи. В голяма степен притесненията,които съпътстват този транзит, ще са безпочвени. Не позволявайте страхът за здравето да ви обсеби и сам по себе си да ви докара здравословни проблеми. Но в същото време можете да направите важни промени в хранителните си навици и в начина си на живот, които да ви правят по-здрави ,с добра имунна защита и силно аурично поле.

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети: ,

2 коментара so far »

  1. ВАРТА каза,

    Писа на декември 29, 2014 @ 6:30

    Благодаря отново, скъпа Маруся. Дано НОВАТА 2015 бъде много успешна и за Вас и любимите Ви хора!

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 5, 2015 @ 16:24

    ВАРТА,
    Благодаря! Да е добра за всички! :)

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии