Хороскоп 2015 за Риби


Ri12Муси Дачева

За разлика от 2014 година, 2015-та предлага много повече предизвикателства към вашата зодия. Времето, в което често заемахте ролята на страничен наблюдател на конфликтите между кардиналните знаци, отмина. Навлизането на двата гиганта на слънчевата система в знаци от подвижния кръст, съвместно с гостуващия планетен управител Нептун в определени периоди на годината ще ви карат да бъдете активни, включени в ситуациите и непривично категорични в оценки и поведение.

С навлизането на Сатурн в Стрелец, на 23 декември 2014 година, започна поредната сатурновата криза за вашия знак. Тя ще продължи около три години, до края на декември 2017-та, когато Сатурн ще премине в Козирог.

Още в първите месеци на годината някои ще усетят хладния дъх на Сатурн,който прави квадрат с управителят ви Нептун. Напрегнатият аспект Сатурн-Нептун ще бъде в силата си през февруари. Това е времето, през което при мнозина ще се насложат ситуации, изискващи поемане на по-голям товар, който ще изчерпи силите им. Грижата за професионален ангажимент, който е групов, но по-голямата тежест е върху вас, може да ви вкара в конфликтна ситуация с колегите или с шефа. Отстояването на собственото мнение и доказването на правотата ви ще бъде твърде комплицирано, заради опитите да запазите хармоничните си отношения на всяка цена. В домашната среда в първите месеци на годината, януари-март, когато чувството ви за отговорност бъде провокирано, ще имате нужда от повече вътрешна сила, за да постигнете баланс в разбиранията си за човешките взаимоотношения.

През 2015 година Сатурн се завръща в сродния воден знак Скорпион на 15 юни за около три месеца. По този начин сатурновият подем ви дава още един шанс през лятото. Месеците юли и август за някои може да се окаже време на постигане на дългоочаквани резултати в сферата на образованието, туризма, науката, вярата, но най-вече философското осъзнаване на живота.

Завръщането на Сатурн в Стрелец, този път окончателно, става на 18 септември 2015 година. От тази зона на слънчевия хороскоп Сатурн ще провокира промени в сферата на професионалната реализация. Някои цели могат да бъдат преформулирани, други съвсем да отпаднат, но в крайна сметка Сатурн ще ви подтикне да се фокусирате в най-главното на този етап от житейския ви път. Сатурновото влияние ще ви кара да бъдете по-взискателни и критични към работната среда и възможностите за растеж в позицията, на която сте, да поемате повече отговорност, но и да искате повече. Неудовлетвореността от незачитането на вложения труд и постиженията може да накара мнозина да сменят работодатели и дори сферата на дейност в рамките на предстоящите три години.

Другата планета, която ще оказва силно влияние върху вас през 2015 година, е Юпитер. До 11 август Юпитер се движи през Лъв,време през което ще ви дава енергия да правите работната си среда по-удобна и комфортна, но също така да разширявате кръга на хората, с които работите. Ако „давате хляб“ на други хора,то периодът до средата на август е благоприятен.

Когато Юпитер премине в Дева, ще измести посоката на влагане на повече енергия върху партньорството. В края на август,когато прави съвпад със Слънцето някой ще се окаже много важен за вас. Обстоятелства около партньора ви ще изискват да изоставите собствените си интереси и да обърнете поглед върху неговите потребности. Това което се случва във връзката ви ще бъде от особено значение. На тези, които нямат връзка, за една година напред Юпитер обещава повече късмет в намирането на подходящ партньор.

Съмнения и неувереност ще предизвика отново формиралият се квадрат на Сатурн от Стрелец и Нептун от Риби през месец ноември. Старайте се да бъдете организирани и съсредоточени в пряката си дейност, и ще овладеете кормилото на собственото си кариерно развитие. В тази посока имате подкрепата на Юпитер в началото на декември, когато прави съвпад със северния лунен възел. Краят на декември е оптимистичен и зареден с много надежди за успешна следваща година.

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Няма етикети.

2 коментара so far »

  1. Лора каза,

    Писа на януари 5, 2015 @ 9:06

    Благодаря Ви,Муси!

  2. цвети каза,

    Писа на февруари 14, 2015 @ 23:10

    Благодаря ти Муси! Mного е точно до този момент

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии