Хороскоп 2015 за Телец


Te12Муси Дачева

За родените под знака на Телец началото на 2015 година може да има твърде мистична окраска. Венера, планетният управител, през януари и февруари се движи през двата най-одухотворени знака на зодиака – Водолей и Риби. Това насочва мисли и поведение в посока на търсене на базови житейски отговори, в някакъв аспект прави човек инертен и по-бавно реагиращ на външни стимули. Преминаването на Сатурн от срещуположния знак – Скорпион в духовно разкрепостения Стрелец е също предпоставка за отклоняване на вниманието в отвлечени теми.

Връщане към реалността прави за вас Юпитер, който до средата на годината ще се движи през дъното на слънчевия , огрявайки от зодиакалния знак Лъв дома и семейните ви отношения. Юпитер ще продължава да ви дава усещане за стабилност, което във времена на несигурност си е направо късмет. А късмета от Юпитер ще влиза в дома ви по различни пътища. Юпитер поставя семейството, домът, личните връзки в центъра на вниманието ви през тази година.

Материалната сигурност също ще бъде важна тема за вас през 2015 година. Тя ще бъде поддържана както от Юпитер в Лъв,така и от Сатурн в Стрелец, през първата половина на годината, по-точно до средата на месец юни, когато Сатурн ще се върне в Скорпион. Но на практика най-доброто време за успешно справяне с финансови въпроси ще имате през първите месеци на годината.

Следвайте интуицията си и ще имате желания финансов успех през февруари и март. Това ще ви позволи да се сдобиете със собствен дом, а ако вече имате такъв, да го направите по-удобен, по-красив и уютен. Грижата за вашите спестявания може да ви накара да инвестирате в дейност, в която те могат да е увеличават, или да ви подтикне да ги вложите в недвижима собственост, земя или в нещо друго практично и сигурно.

От 15 юни Сатурн отново е в Скорпион,срещуположния знак, в готовност да направи опозиция към рождените слънца на тези от последните градуси на знака. Този път е ретрограден и ще изкара на повърхността някои страхове и притеснения свързани с партньорството. Планетният управител Венера през тази година има ретроградност, а както знаете това не се случва всяка година. Ретроградната фаза на Венера е от 25 юли до 6 септември 2015, което прави летните месеци пълни с ярки емоционални преживявания. Някои могат да поставят в критични условия връзката ви, изкарвайки на светло неприятни обстоятелства. От вас ще се очаква да бъдете по-определени и категорични какво точно искате и как това да се случи. Периодът е важен за това да се освободите от всичко, което ви дърпа назад, да загърбите предубеждения и ограничения, да се откъснете от зависимостта на някого, да скъсате окончателно с човек, или да разтрогнете договор с работодател.

На 2 август Сатурн се обръща и на 18 септември преминава окончателно в Стрелец.

Така втората половина на годината се очертава да бъде много по-благоприятна. Голям принос за това има и Юпитер, който на 11 август преминава в сродния ви по стихия знак Дева, и ще се движи през него около година. Навлизайки в зоната на вашия марсов тригон на личната ви година Юпитер ще ви дарява с цялото богатство от възможности да внесете цвят и пълнота в личния си живот.

Юпитер в Дева ще ви кара да изразите по най-разнообразни начини креативната си природа, да търсите себе си, да намерите своята „сродна душа“, да се радвате на живота, но също така да дарявате радост и на другите. До края на годината Юпитер ще се придвижи до 23 -я градус на Дева, което значи, че ще застане в тригон, в някакъв момент, към рождените слънца на всички от първите две декади.

Септември и октомври са най-активни в емоционално отношение. Между 17 септември и 9 октомври Меркурий е ретрограден във Везни. Периодът не е добър за сериозно обвързване, нито за годеж или брак. Но затова пък последните три месеца на годината носят много позитивни влияния в личния живот, особено за необвързаните. За един месец време, от 8 октомври до 8 ноември Венера се движи в полето на емоционалните връзки, а на 12 ноември северният лунен възел преминава в Дева. Последното дава обещание за нова любов и нова връзка, която започва сега и бързо се развива през следващата година.

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети: ,

2 коментара so far »

  1. tedi123 каза,

    Писа на януари 12, 2015 @ 10:35

    Здравей Муси! Здрава и щастлива Нова 2015 г !

    Интересувам се за евентуални сериозни проблеми в партньорската ми връзка с Овен /мъж/, аз съм Телец през 2015 г.

    Втората половина на 2014 г. беше супер трудна в партньорско отношение .

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 13, 2015 @ 23:44

    tedi123,
    трябва да се направи анализ според рождените данни и на двамата,за да се каже нещо определено.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии