Хороскоп 2019 за Лъв

La12Хороскоп 2019 за Лъв

Муси Дачева

Годината 2019 се очаква да бъде много благоприятна за вашия знак. До 6 март, докато Уран не влезе в Телец, в неподвижния кръст няма бавни планети, което ви поставя извън конфигурациите с неблагоприятни аспекти. Но дори и след това планетата провокатор и реформатор през по-голямата част на годината е самотен пътешественик.

Най-значима е ролята на Юпитер. Планетата гигант ще се движи през сродния по стихия знак Стрелец почти до края на годината. Благоприятните му аспекти ще ви помагат да намирате решения и да вървите уверено напред.

Юпитеровото влияние може да бъде твърде подвеждащо към самонадеяност, и прекомерно честолюбие,което пречи в отношенията с околните. През 2019 година предстоят квадратури на Юпитер и Нептун от Риби. Аспектът активира зоните на интимните отношения и тук можете да попаднете на някои изненади на подвеждане в чувствата на друг човек, на злоупотреби с доверие и със средства. Особено по време на точните аспекти, а те са на 13 януари, на 16 юни и на 21 септември.

През януари, месецът на затъмненията, Марс се движи през Овен,откъдето получавате чрез него подкрепа, кураж, увеличаване на амбициите. Паралелно с него, в другия огнен знак Стрелец се движи Венера. Това е чудесно време на хармония между двете планети свързани с чувствата,със страстта, привличането, емоционалния баланс между двама души. Тригонът между Венера и Марс се поддържа почти през целия месец януари. Благодарение на него успешно преминавате през слънчевото затъмнение на 6 януари и през следващото – лунно на 21 януари. Лунното е в първия градус на вашия знак и ви поставя в центъра на важни събития. О това време е и първия съвпад на Венера с Юпитер в Стрелец, и тригонът на Марс към двете планети. По този начин последната десетдневка на януари е чудесен период да се включите, и дори да водите, събития от важно значение за хората около вас. Периодът е романтичен, подходящ за подобряване на отношенията с половинката или полагане началото на нови,за тези, които са сами.

Новолунието на 4 февруари задава позитивен тон за партньорските дела. Общите начинания имат успех. Привличате хора за съвместна работа, можете да организирате своя дейност, да се сдружите с някого, да разширите правомощията си.

Между 5 и 28 март, е изцяло в Риби, е първата меркуриева ретроградност. Това е времето, когато ще можете да проверите в практиката уменията да се справяте с неочаквани проблеми, особено във финансовата сфера. Имайте готовност за проверки от различно естество, за ревизия, ако работите с документи, за намиране на грешки и повторно задаване на размери, количества, видове и др. подобни от този порядък.

На 6 март Уран преминава в Телец. До 12 август, когато влиза в ретроградната си фаза, той се придвижва до 6-я градус на Телец, което значи, че ще направи първи квадрат към рождените слънца на тези от Лъв, родени през юли. Движейки се назад се връща няколко градуса и след това на прав ход до края на годината Уран стига 2 градуса Телец. Урановото влияние засяга зоната на кариерата. За родените в първата декада на Лъв, или с асцендент там, ще се създадат условия за промени в професията. Понякога тези промени са фундаментални. Някои е възможно тотално да променят посоката на професионалната си изява, да започнат нещо съвсем различно, или такова,което досега са приемали за хоби. Уран много силно подтиква към освобождаване, към отхвърляне на стереотипното поведение, движението по коловоз, по утъпканите пътища на битието. Уран е реформатор, и когато акцентира рождения хороскоп с точни аспекти към рождени планети,или към ъглите, предизвика рязка и категорична промяна. Макар вашият знак да е неподвижен и трудно завъртайки се по посока на промените, то Уран действа подобно на изхвърчала тапа на раздрусано шампанско и освобождава натрупаното напрежение в бутилката. През 2019 година това е валидно повече за първата декада на знака, а през следващите за другите декади.

Най-активен провокатор на урановото влияние е Марс, в периодите,когато се движи в знак от неподвижния кръст. Денят на Трифон Зарезан е белязан от съвпада на Марс и Уран. На 14 февруари планетата войн влиза в земния знак Телец. Повече няма да се срещне с Уран, но самото придвижване на двойката през зоната на професията,задава много енергия за съперничество, противопоставяне, включване в битки и печелене на победи през февруари и март.

Между 2 юли и 18 август Марс се движи през вашия знак. Месец юли е период на двете летни затъмнения. Те се разполагат по оста на кардиналните Рак и Козирог като задават период, в който е възможно да бъдете ангажирани със здравословното състояние на близък човек. В този период е втората ретроградност на Меркурий. Част от нея преминава в Лъв. Между 8 и 17 юли. Периодът насочва към ретроспекция и самоанализ, към ревизия на схващания, мнения и представи за определени хора, или групи.

На 1 август е новолунието в 8Лъв и денят,в който Меркурий става директен. На 23 юли Слънцето идва във вашия знак, на 28 Венера. По този начин до 18 август в Лъв се движат синхронично Слънцето, Венера и Марс. Така месец август се оказва изпълнен с позитивност, амбиции,надежди и резултатност, особено след 11-ти,когато Юпитер тръгва в права посока, а на 15 е пълнолунието във Водолей.

През месец септември финансовите въпроси ще бъдат приоритетни. Вероятно ще имате повече харчове от планираното. В средата на септември е третата квадратура на Юпитер и Нептун. Премисляйте добре преди да сключите договор, който ви обвързва финансово. Последната седмица на септември ви поставя в много подвижна среда, при активна комуникация с околните. Периодът е добър за включване в обучителни програми, като ученик, или като преподавател. Ще имате нужда от по-бързо и надеждно средство за придвижване.

През ноември Меркурий е в третата и последна ретроградност за годината. Тя ще продължи до 20 ноември и преминава изцяло в Скорпион. В отношенията с най-близките ще имате нужда от повече яснота и определеност. Венера ще внася лекота в общуването, с повече дипломатичност и разбиране от другия огнен знак Стрелец. През него тя ще се движи от 1 до 26 ноември, денят на новолунието в Стрелец, като заедно с Юпитер до 2 декември ще влияе благотворно на личните взаимоотношения.

На 9 декември Меркурий влиза в Стрелец, поддържайки динамични отношения с близките Последният месец на годината е добър в материално отношение. Струпването на планети в земния знак Козирог и слънчевото затъмнение там създават предпоставки за придобивки и собствености. По празниците бъдете близо до хората от семейството, обединявайте се и се подкрепяйте,споделяйте това, което имате и с другите.

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Етикети: ,

5 коментара so far »

  1. Jackpot каза,

    Писа на януари 7, 2019 @ 6:21

    Здравей Муси, за много години! Здраве и успех през новата година пожелавам!

    Относно кариерата за втората декада на зофията, ще е благоприятно ли не толкова кардинална промяна, но смяната на работа, държавата изобщо мястото от гледна точка на кариерата, благоприятно ли е като възможности?

    Важи ли същото и за любовта ?

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 12, 2019 @ 21:50

    Jackpot,
    това са въпроси, на които се търси отговор с анализ на пълните рождени данни.

  3. Jackpot каза,

    Писа на януари 13, 2019 @ 10:19

    Здравейте,

    Благодаря за отговора!

    Успешен ден!

  4. Jackpot каза,

    Писа на февруари 4, 2019 @ 5:13

    Здравейте Муси,

    Бихте ли могли да ми направите хороскоп , как може да се случи и какви са условията.

    Благодаря ви предварително.

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 4, 2019 @ 18:49

    Jackpot,
    пишете ми на имейл.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии