Хороскоп 2019 за Стрелец

St12Хороскоп 2019 за Стрелец

Муси Дачева

Годината 2019 идва с огромен набор подаръци и обещания. Всичко това е заради добрата позиция на Юпитер. Управителят на знака почти през цялата година ще бъде при вас. В зависимост от аспектите,които прави с другите планети, той ще проявява своите добри, или своите лоши страни.

През януари, месецът на затъмненията, първият аспект на планетата гигант е квадратът с Нептун. Това е първият от трите квадрата, които ще направят двете планети през 2019 година. Те са в серия, случват се на 13 януари в 14Стрелец-14 Риби, на 16 юни в 18Стрелец-18 Риби и на 21 септември, съответно в 17Стрелец-17Риби. Така влиянието се отнася по-значимо в прогностиката на родените със Слънце около 14-18 градуса в Стрелец, между 5 и 10 декември. Разширената зона е за Слънце или асцендент в първата половина на знака.

Под влияние на тази квадратура през януари, юни и септември, мнозина ще се срещнат с хора и ситуации, които провокират разбирането им за добро и зло, вярата в се бе си и в Създателя, доверието към средата и условията на живот. Често ще се оказва,че не сте прави, че нещо пропускате, че бъркате в преценките си за нещо, за което сте абсолютно сигурни. Самомнението ще ви подвежда, самонадеяността още повече. Затова избягвайте да взимате важни решения в тези периоди.

Слънчевото затъмнение на 6 януари е в зоната на личните финанси. Ще имате по-голяма активност, приходи – очаквани,или не. Но са възможни и притеснения за личните активи. Някои вероятно ще получат предложение за по-доходоносна работа, или за предстоящ ангажимент, с осигурено финансиране.

От 7 януари Венера е във вашия знак, до 4 февруари. На 18-ти тя прави тригон с Марс, а на 22 януари е съвпадът и с Юпитер. По този начин първият месец на годината може да се окаже и предизвикателен, и романтичен, време за запомнящи се срещи, и такива с интересни хора, с неочаквани възможности пораждащи големи надежди.

Финансовата тема се поддържа активна и през февруари. Тогава Венера се движи през зоната на финансите и прави съвпади със Сатурн и Плутон. Имате цел, която изисква повече средства, а това ви мотивира и за по-активна работа. Февруари е един от малкото благоприятни месеци на годината за радостни семейни събития.

Слънцето влиза в Риби и огрява домашната среда, където предстоят важни събития. Меркуриевата ретроградност между 5 и 28 март е изцяло в Риби. Това е времето, когато ще можете да приложите на практика някои ваши стари умения, да покажете опитност и способност да реагирате бързо на внезапни промени.

На 6 март Уран преминава в Телец. Навлизате в период на чести помени в работните условия, търсейки все по-добро и по-добро. Уран в Телец ще изисква от вас да сте на нивото на съвременните технологии, да работите с наличната техника, и да не се плашите от новостите, с които се сблъсквате. Не се претоварвайте с работа, защото урановото влияние е провокативно и може да ви докара проблеми и разстройване на функцията на някои органи и системи.

Търсете начини за разтоварване. Венера гледа благосклонно към вас, докато се движи през другия огнен знак Овен между 20 април и 15 май. Хармоничните и аспекти с лунните възли през април, с Юпитер, Сатурн и Плутон през май правят месеците април и май пролетно вдъхновяващи и успешни в много посоки.

През април три планети, касаещи личната активност и финансовите дела, стават ретроградни. На 10 април Юпитер става ретрограден, на 24-ти е последван от Плутон, а на 3-ти от Сатурн. По тази причина месеците май, юни и юли са важни периоди, в които ще взимате решения, касаещи личния ви живот, и средствата за съществуване. На 16 юни е вторият квадрат на Юпитер и Нептун, с допълнително усложнена астрологична картина от опозицията на планети в знаците Козирог и Рак. Неблагоприятен период за паричните дела е целият месец юни.

През Юли – месеца на летните затъмнения ще имате подкрепата на Марс и Меркурий от другия огнен знак Лъв. Пълното слънчево затъмнение на 2 юли е в 10Рак. На 3 юли Венера влиза в Рак, а Марс вече е в Лъв, личните отношения стават много по-интензивни. Лунно затъмнение, в съвпад със Сатурн от зоната на личните доходи, и ретрограден Меркурий, е предупреждение за повече внимание във всичко свързано с финанси, сделки, парични преводи. Периодът не е добър за далечни пътешествия, но ако все пак сте планирали, имайте на ум и план Б.

Новолунието на 1 август е в 8Лъв и дава старт на някои планове, в които да вложите повече страст и креативност. На 11 август, Юпитер излиза от ретроградната фаза. Директният планетен управител,движещ се през знака ви, задава подемен период на разгръщане на желания и осъществяване на мечти. Добро време за пътешествия, за обогатяване на знанията за света, за опознаване на чужди култури, за разширяване на кръга от приятели извън ограниченията на държавата, и на езика. И за включване в нови форми на обучение.

През месец септември се очаква да сте фокусирани в работа, професионални ангажименти, работни планове и всичко, което касае кариерата. В средата на септември е третата квадратура на Юпитер и Непун. Очакват ви предизвикателства от различно естество, възможни са разочарования от човек, на когото сте разчитали, или вие да разочаровате някого, процесът е двустранен. Придържайте се към истината и бъдете добронамерени, това ще ви помага да излизате от сложни взаимоотношения и трудни ситуации.

През октомври важни ще станат приятелите и хората от екипа, с който работите. Марс е в зоната на дружеските отношения. В средата на месеца, когато Марс навлезе в обсега на квадрата си със Сатурн, те могат да станат не особено дружески. Нечии претенции, изказани, или не. Могат да ви вменят чувство за вина, която вероятно нямате. Венера е в Скорпион до края на месеца и това ще ви създава поредица от емоционално дискомфортни ситуации, в които само огненият позитивизъм ще ви държи центрирани и здравомислещи.

От 31 октомври Меркурий е в третата и последна ретроградност за годината. Тя ще продължи до 20 ноември и преминава изцяло в Скорпион. Периодът насочва към самоанализ и преразглеждане на минали действия. Отношенията с някои хора, установили се надалеч,могат да изискват преразглеждане, премисляне, преоценка.

От 1 ноември Венера отново е при вас, за втори път през тази година. Планетата на любовта е изключително благосклонна към вашия знак и ще направи втори съвпад с Юпитер на 22 ноември в 27Стрелец. Чудесен подарък на родените на 16-18 декември, и в цялата трета декада на знака.

На 26 ноември Венера преминава в следващия знак Козирог. От зоната на личните доходи Венера ще намали донякъде задържащия ефект на преминаването на Сатурн през нея. А на 2 декември и Юпитер се настанява там. Така краят на годината се очертава доходоносен и съответно с приповдигнато празнично настроение ще посрещнете идващата година.

В края на годината има още един сюрприз- слънчево затъмнение в зоната на притежанията. Съвпадът на Слънце-Луна-ЮЛВ-Юпитер е изключително силен, но и противоречив като влияние. Не излизайте извън рамките на обичайните си намерения. Излишната екстравагантност може да ви коства не само средства. Късметът е на ваша страна, но измеренията му са различни и оценката за него може да ви се появи като такава след доста време.

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

`.

Етикети: ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии