Хороскоп 2021 за Рак

Ra12Хороскоп 2021 за Рак

Муси Дачева

За родените под знака на Рак, или с асцендент в Рак, отминалата 2020 година бе последната от трите години на сатурнова криза. Тези със слънце/асцендент в последните градуси на Рак ще имат безпокойства и през пролетта на 2021 година, заради Сатурн, но и заради Плутон, който продължава транзита си през Козирог. Изместването на Юпитер и Сатурн във Водолей, променя фокуса на внимание в зоната на притежанията, на подкрепата отвън. Там влиянието на Юпитер е много благоприятно и ще ви радва с възможности и придобивки които надхвърлят очакваното. Ако не беше Сатурн, който да слага ограничения. Сатурн от своя страна е привърженик на сериозното отношение към всякакви ресурси. Ще ви помага да си намерите силен покровител, или да постъпите на работа във фирма, която е добре обезпечена. С негова помощ ще имате неголеми, но стабилни доходи.

Плутон,който остава в зоната на партньорството е трайна фокусна точка на желанието да имате надежден партньор. За съжаление Уран от хармоничния на Козирог Телец няма да го подкрепи. Това ще направи Нептун от Риби, който нализа в третата декада на знака. От април до декември планетата на мечтите застава в секстил към Плутон. Ще имате възможността да попаднете на близък по разбирания човек и тази връзка да е повече духовна отколкото физическа,но ще ви дава жадуваната подкрепа.

Марс ще ви тревожи за кратко през януари докато излезе от кардиналния Овен на 7-ми. Стъпвайки в Телец огнената му природа не може да издържи на изкушението да премери сили с големите от другия неподвижен знак Водолей. За месец напред успява да направи три важни квадратури и един ценен съвпад. Придвижвайки се зоната на неформалните връзки и eкипната работа Марс ще ви създава поредица от безпокойства с реални и виртуални приятели. Бъдете внимателни с включванията си в социалните мрежи през първите месеци на годината. Точният съвпад на Марс с Уран на 20 януари може да донесе сериозни проблеми в комуникацията. Но също така и поне една гениална идея, която да разработвате в бъдеще. Времето е за будно сънуване. Помнете и записвайте мислите, които ви минават в просъница, и в будно състояние, те ще ви насочват и предлагат решения.

Конфронтацията на Марс от Телец с Юпитер и Сатурн ще ви създава проблеми с хора,с които се пресичат интересите ви, имате наемни отношения, зависите от тях за доходите си, или имате общи инвестиции. Това ще бъде по-често през месеците януари-февруари, юли, ноември-декември. За дългосрочни договаряния избягвайте времето на ретроградната фаза на Меркурий между 30 януари и 21 февруари.

Месец април е обновяващ и предизвикателен. Новолунието в Овен е на 12 април в 22 -я градус на знака. В зоната на нарастваща Луна, Марс идва във вашия знак като ще остане до края на месец май. Енергията, с която ви зарежда планетата воин е много ценна в периоди на отстояване на собствената си позиция, но също така да създадете нужните контакти и да организирате хората около вас. Ще ви помага преминете успешно през коридора на затъмненията от средата на май до средата на юни.

През юни е втората ретроградност на Меркурий, между 30 май и 22 юни в Близнаци. Периодът е добър за творческа работа и усамотяване. Някои разкрасителни процедури ще ви привличат, заради движението на Венера през вашия знак. Избягвайте намесата на скалпел, наблягайте на движение и балансирано хранене.

През юли Слънцето е във вашия знак, а Венера и Марс танцуват заедно Лъв. Новолунието в Рак на 10 юли е добър стартов момент за начинания, които изискват по-голям финансов ресурс.

През месец август настъпва добър период за съчетаване на полезното с приятното. Учене и почивка, пътешествие и придобиване на нови умения. Внимавайте с неохраняеми водни басейни през втората половина на месеца.

През септември планетарната енергия е добре балансирана. На 7 септември е новолунието в Дева на фона на подкрепящи земни тригони. Пълнолунието в Риби на 21-ви подканя за промени в работната среда и нови работодатели.

От 30 август Меркурий е в другия кардинален знак Везни ще се задържи в него до 6 ноември. В зоната на семейната среда Меркурий се включва с неговата противоречива енергия. Носи разнообразие, раздвижване, нови хора, но и много безпокойство и разминаване в отношенията с най-близките. Между 27 септември до 18октомври е третата, последна, ретроградност на планетата на комуникациите, отново във въздушен знак. Не е добър период за домашни ремонти, за договаряне на услуги свързани с благоустройването на дома. За преместване също не влияе еднозначно. Избягвайте сключване на договор за наем, ли за покупко-продажба, в този период. При пълнолунието в Овен на 20 октомври са възможни някои важни промени в дома.

Месец ноември е марсов период на годината като Слънцето и Марс са в зоната на любовта, и романтиката,което прави личните отношения много интензивни, и обвързани със събития. На 4 ноември е новолунието в другия воден знак Скорпион, а на 6-ти и Меркурий добавя пъстрота в зоната на любовта и децата.

През ноември и декември е втората група затъмнения. Лунното е на 19 ноември в 27 Телец, а слънчевото затъмнение на 4-ти е в 12 градуса Стрелец. От 5 ноември Венера е в Козирог. Планетата на любовта ще бъде по-дълго време в зоната на партньорството, до края на годината. В последния месец на годината тя ви носи много нови и интересни контакти, добро приемане в среда, който ви привлича, възможност за изграждане на дълготрайни отношения. Но, бъдете внимателни в края на месеца, когато Венера е ретроградна, от 19 декември, там където е необходимо, проявявайте повече дипломатичност и такт.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Етикети:

2 коментара so far »

  1. БОБИ каза,

    Писа на януари 6, 2021 @ 16:31

    Честита Нова година , много здраве и творчески успехи ви желая.Кога да очакваме другите хороскопи за 2021година за близнаци , везни и др.

  2. дафи каза,

    Писа на януари 7, 2021 @ 13:38

    Ще има ли хороскоп за телец?

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии