Хороскоп 2022 за Близнаци

Bl12Хороскоп 2022 за Близнаци

Муси Дачева

Родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, влизат в година на предизвикателства и възможности, но много по-съдържателни от тези в предходната. През 2022 година ви напуска СЛВ, затова започнатото в през 2021 година, трябва да се обгрижва и развива.

На 2 януари Меркурий преминава във въздушния Водолей, а ще го напусне на 10 март. За това време му предстои ретроградност във въздушния знак между 14 януари и 2 февруари, до 23-ти във Водолей, а след това, се връща в Козирог до 15 февруари.

Юпитер навлезе в зоната на кариерата в края на предходната година. Това ви се случва веднъж на 12 години. Планетата гигант ще внесе разнообразие и много позитивна енергия в този сектор на хороскопа. Ще се появят много нови възможности за растеж, за разширяване на контакти и влияние. Планетата се движи бързо, с нехарактерна за нея скорост и изминава 30-те градуса на Риби за почти три пъти по-кратко време. Това влияе и на събитията,в които ви включва шеф или личен фаворит. Да се справяте бързо не е проблем за подвижната ви природа. На 3 януари с квадрата си към лунните възли, Юпитер ви поставя в ситуация да вземете важно решение. Обръщайте повече внимание на детайлите по време на ретроградната фаза на планетния управител. Когато прави квадрат със слънце/асцендент обаче Юпитер може да ви подведе по хлъзгавата повърхност на самодоволството и грандоманията.

В юпитеровия период на личната година се случва съвпадът на Слънцето и Сатурн. На 4 февруари те се срещат под предизвикателния поглед на Уран от Телец. Усещането за контрол и вмешателство отвън може да се засили в този период. Ще ви трябва повече воля и съсредоточеност върху главните неща в живота ви. Някои задължения и отговорности могат да се окажат твърде тежки, но с нарастващата Луна след новолунието във Водолей, ще намирате с лекота точните решения.

През март и април към подкрепата на Сатурн във Водолей добавят своята енергия Венера и Марс. Синхронично, едновременно двете планети преминават във Водолей на 6 март. В средата на месеца,застават почти едновременно в квадрат към Уран, а в края правят стелиум със Сатурн и Луната. Така пролетните месеци са благодатен период за осъвременяване на целите, в периода на сатурнов подем това е много важно и гарантира успех в следващите месеци.

В зоната на кариерата предстои съвпада на Юпитер и Нептун, на 12 април, дни преди пълнолунието във Везни. След Венера на 5 април, Марс също влиза в зоната на професионалната изява, на 15-ти, засилвайки амбициите, куража и волята за успех.

В коридора на затъмненията, слънчевото в Телец и лунното в Скорпион, е втората ретроградност на Меркурий през май-юни. Съвпадът на планетният управител и Слънцето е на 21 май, а на 30-ти е новолунието в Близнаци. В слънчевия период на личната година се фокусирате върху личните предпочитания. Време за промени продиктувани от настоящето. Юпитер е вече в Овен, от 11 май, раздвижвайки зоната на приятелствата и подкрепата на общността. Компания му прави Марс, а това е гаранция, че ще ви се налага да се борите за вниманието на важната за вас среда от хора. На 14 юни е пълнолунието в Стрелец, в зоната на партньорството. Как ви приемат околните ще разберете в дните около пълнолунието и новолунието във въздуха, съответно на 12 август и 26 септември.

За личния живот са благоприятни месеците март, юли, октомври и декември.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Няма етикети.

1 коментар so far »

  1. Радослава Ангелова каза,

    Писа на януари 1, 2022 @ 9:42

    Благодаря за позитивните хороскопи! Щастлива съм че ви има!

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии