Хороскоп 2022 за Водолей

Vo12Хороскоп 2022 за Водолей

Муси Дачева

Родените под знака на Водолей, или с асцендент в Водолей, ще преминат през една богата на лични преживявания година. Сатурн, покровител и учител, ще бъде във вашия знак и през тази година. Квадратурата с Уран е все още в силата си, но точните аспекти останаха в старата година. Водещи ще бъдат личната отговорност за казано и направено, и тази към най-близкия кръг от хора.

На 2 януари Меркурий ви идва на гости, както всяка година през зимата. Този път ще се задържи повече, до 10 март, заради ретроградната си фаза. Планетата комуникатор ще се движи назад между 14 януари и 2 февруари, до 23-ти във Водолей, а след това, се връща в Козирог до 15 февруари. Някои лични планове ще трябва да преразгледате, да им заложите нови параметри, да промените срокове. Особено тези,свързани с дом, вътрешни промени, премествания.

През февруари, след новолунието в знака ви, на 1-ви, и когато Слънцето е вече в знака ви, ще се чувствате повече ангажирани и лично отговорни за ставащото. На Сатурн му предстоят няколко съвпада до април, които ще ви провокират към действие и включване- на 4 февруари със Слънцето, на 2 март с Меркурий, на 28 март с Венера, на 5 април с Марс. През март двете планети на страстта ще се движат синхронично в съвпад на ваша територия, като Марс ще забавя движението си, а Венера ще потропва леко и бързо край него. Така през пролетта около вас се създава особена аура на привличане, която ви прави забележими и привлекателни в близкото обкръжение, но и в по-широк кръг от приятели и познати.

На 18 януари 2022 -ра лунните възли преминават в Телец-СЛВ, в Скорпион ЮЛВ. С тях и затъмненията се изместват в неподвижния кръст на зодиака. През тази година те са по оста Телец-Скорпион и съответно в квадрат към рождените слънце/асцендент на някои от групата. Двете пролетни са на 30 април- частично слънчево затъмнение в 10Телец, на 16 май пълно лунно затъмнение в 25Скорпион. Есенните затъмнения са – частично слънчево на 25 октомври в 2Скорпион и пълно лунно на 8 ноември в 16 Телец. Уран е много близо до съвпада Слънце-Луна в първото, слънчевото затъмнение на 30 април, и прави заедно със светилата стелиум в зоната на семейните отношения. През есента, Сатурн участва в тао квадратура с Уран, светилата и лунните възли в последното затъмнение за годината, на 8 ноември. Така дните в коридорите на затъмненията могат да бъдат повратни точки в личните планове и отношенията с най-близките хора за тези със слънце/асцендент 8-16 градуса Водолей.

Юпитер е повече от благосклонен към вашия знак. На 29 декември през 2021 година той навлезе в зоната на личните доходи. Това ви се случва веднъж на 12 години. Планетата гигант ще ви зарадва с много подаръци. Ще се появят много нови възможности за по-добра, или по-платена работа. Планетата се движи бързо, с нехарактерна за нея скорост и изминава 30-те градуса на Риби за почти три пъти по-кратко време. Така възможностите ще се появяват, но ще искат бърза реакция, бърза преценка на това дали да се възползвате от тях. Още на 3 януари с квадрата си към лунните възли, ви поставя в ситуация да вземете важно решение. Обръщайте повече внимание на детайлите по време на ретроградната фаза на Меркурий, ако подновявате трудовия договор, и ли сключвате нов. В дните около съвпада му с Нептун на 12 април, бъдете внимателни и не се подлъгвайте по „лесни пари“.

Преминаването на Юпитер през Овен, между 11 май и 28 октомври, е добър период за подобряване на комуникативните умения, за разширяване на кръга от познати и приятели, за придобиване на нови знания и умения.

Сатурн от вашия знак прави ретроградност между 5 юни и 23 октомври. През септември Уран също е в ретроградност, както и Меркурий , което прави периодът не особено подходящ за смяна на жилище, преместване и далечни пътувания. Годината завършва с добър период за личния живот около пълнолунието в Близнаци на 8 декември

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии