Хороскоп 2022 за Дева

De12Хороскоп 2022 за Дева

Муси Дачева

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, 2022 година носи динамика както в личните дела, така и в партньорството като цяло. Годината започва с новолунието в Козирог на 2 януари. Новата Луна в земния знак, в зоната на любовта, страстта, творчеството и децата е подемна сила за работливата ви и аналитична природа. В зоната на динамичното ежедневие се настанява Меркурий На 2 януари планетният управител навлиза във Водолей, като този път ще се задържи повече, до 10 март, заради ретроградната си фаза.

Планетата на информацията и общуването ще се движи назад между 14 януари и 2 февруари, до 23-ти във Водолей, а след това, се връща в Козирог до 15 февруари. Ще ви се налага да работите по-прецизно с документи и факти, да разчитате добре времето си, да спазвате стриктно график, изработен предварително, за да успеете да свършите всичко планирано.

Сатурн вече втора година се движи в зоната, която освен всичко друго, касае и здравето. Той ви кара да бъдете по отговорни и взискателни към всичко,което е свързано със здравословен начин на живот. Квадратурата му с Уран е в силата си в отделни периоди на годината. Търсете мярката и не изпадайте в крайности. През месец март двойката Марс-Венера също идва във Водолей, подсилвайки значението на тази зона в хороскопа.

Юпитер навлезе в Риби в края на 2021 година. Това ви се случва веднъж на 12 години. Планетата гигант ще внесе разнообразие и много позитивна енергия в зоната на партньорството. Ще се появят много нови възможности за социална активност, за разширяване на контактите, за привличане към полезни партньорства и съдружия. Планетата се движи бързо, с нехарактерна за нея скорост и преминава през Риби за почти три пъти по-кратко време. Това влияе и на събитията,в които ви включва, импулсивно създадени обвързаности, приятелства или интимни отношения. За необвързаните Юпитер и Нептун в управлявания от тях знак риби е небесна благословия за намиране на подходящия партньор. Няма да имат време дълго да умуват. Затова трябва да са с отворени сетива и бързо да реагират. Съвпадът на Юпитер и Нептун на 12 април дава зелена светлина на всяко съдружие изградено с добри намерения и любов. На 18 март е пълнолунието в Дева, а на 21 март Меркурий и Юпитер правят съвпад в зоната на партньорството и брака.

През май-юни, в коридора на затъмненията, слънчевото в Телец и лунното в Скорпион, е втората ретроградност на Меркурий, между 10 май и 3 юни, в зоната на кариерата. Съвпадът на планетният управител и Слънцето е на 21 май, а на 30-ти е новолунието в Близнаци. Време за промени и старт на новите проекти. Юпитер е вече в Овен, от 11 май, раздвижвайки зоната на инвестициите и финансовата подкрепа. Компания му прави Марс, а това е гаранция, че ще ви се налага да се борите за вниманието на важната за вас хора.

Новолунието в Дева е на 27 август. В слънчевия период на годината Юпитер и Сатурн са ретроградни, както и Уран от другия земен знак Телец. Ще ви се налага да позабавите някои свои планове, да ги прекроите и подобрите, още повече през септември, когато и Меркурий става ретрограден. В по-благоприятна позиция сте в дните след коридора на есенните затъмнения. Декември идва с Юпитер в зоната на партньорството, а Венера и Меркурий в тази на любовта и блясъка. Новолунието в Козирог ще ви зарадва с много коледни подаръци и обичта на близките.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии