Хороскоп 2022 за Козирог

Ko12Хороскоп 2022 за Козирог

Муси Дачева

Родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, през 2022 година ще търсят и намират сила в себе си и подкрепа в най-близките. Годината започва с новолуние в Козирог на 2 януари. Новата Луна във вашия знак е извор на вдъхновение и увереност в собствената правота. Венера ще продължава да се движи на ваша територия до 6 март, омекотявайки острите нотки и саркастичните забележки. В ретроградност е до 29 януари, до когато ще усещате известно неприемане от околните, заради съчетаването с меркуриевата ретроградност в зоната на притежанията и личната ценностна система.

Меркурий се връща в знака ви в края на януари, почти едновременно с първата крачка на ваша земя от две години насам на Марс. Новолунието във Водолей на 1 февруари в компанията на Сатурн и трите относително бързи планети във вашия знак правят месец февруари запомнящ се. Уран от Телец и Юпитер от Риби също имат принос за подемната вълна, която ви подхваща в първите месеци на годината.

Сатурн ще продължи да се движи през зоната на материалните придобивки, но също така и тази,в която се проектира личният ви морален кодекс. Сатурн е големият учител на всички, но към вашия знак е с предпочитания като към отличен ученик, с повече и по-строги изисквания. Уран също продължава транзита си през Телец. Към знака ви е благоразположен, от зоната на любовта и страстта, на творчеството и децата,оригиналната му природа ще прави ежедневието по-цветно и забавно. Но квадратът му със Сатурн все още е в силата си. Двамата управители на знака ви са в конфликт и това неизбежно повлиява отношението ви към света наоколо и хората,които го обитават. Най-силно мнозина са го усетили през септември 2021 година, когато ретроградните им фази се припокриваха. Нещо подобно, но с по-слаб интензитет, заради разпадащия се аспект, ще имате през есента,във времето между 24 август и 23 октомври, когато двете планети са едновременно ретроградни, а в допълнение назад се движат Меркурий и Плутон.

Юпитеровото влияние за вашия знак през по-голямата част на годината ще бъде благосклонно и подкрепящо. На 29 декември планетата гигант навлезе в Риби. Това ви се случва веднъж на 12 години. Юпитер, добавяйки енергия към тази на Нептун, ще внесе много позитивност и добронамереност в зоната на близките отношения, тези с приятели, роднини като братя и сестри, племенници и братовчеди, със съученици и съседи. Още на 3 януари с квадрата си към лунните възли, ви поставя в ситуация да вземете важно решение. Можете да станете фаворитът на квартала, да обедините искания и претенции на съседите, на малки групи хора и да ги заявите пред институциите. Докато Юпитер се движи през Риби, а това става много бързо, до 11 май, и после през ноември и декември, сте подкрепени в желанието да учите, да подобрявате комуникативните си умения, знаенето на езици, подобряване на квалификацията. Карането на шофьорски курс ще бъде бързо и лесно с подкрепата на планетата благодетел. Най-силен в това отношение е периода след новолунието в Риби на 2 март, до средата на месеца, когато и Слънцето е в Риби и прави стелиум с Юпитер и Нептун.

Преминаването на Юпитер през Овен, от 11 май до 28 октомври, внася радост и благополучие в дома, в семейните отношения. В директното си движение, до 28 юли, и след 10 декември, планетата помага да се решат належащи домашни дела, да подобрите комфорта на домашната среда, да се сгодите, ожените и създадете поколение.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии