Хороскоп 2022 за Лъв

La12Хороскоп 2022 за Лъв

Муси Дачева

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, началото на 2022 година е доминирано от планетата воин. Марс от огнения знак Стрелец,подкрепен от Сатурн във Водолей е мотиватор за сближаване във възгледи и нагласи с любим на сърцето човек, с партньор или съдружник. Съпътстващият тригон на Слънцето и Уран правят началото на годината много активно в професионално отношение.

Сатурн ще се движи през срещуположния знак и през 2022 година, от 11-я до 25-я градус. Уран от своя страна също ще запази позиции в Телец,придвижвайки се между 10 и 18-я градус. Така двете планети ще запазят достатъчно дълго квадратурата помежду си и едновременно ще правят аспекти със слънце/асцендент на тези от втората половина на Лъв. Периметърът на влияние ще бъдат дългите връзки, трудовите взаимоотношения, както и отношенията с брачен партньор, шеф, значим човек, фаворит. Двете планети са едновременно в ретроградност между 24 август и 18 октомври,в този период попада и меркуриевата ретроградност, което го прави донякъде критичен за връзки, отношения договори.

Сатурн, извън зоната на точната опозиция, от януари до април, влияе стабилизиращо върху партньорските отношения, насочва към сериозни връзки и ангажименти с дългосрочен характер, позволява хармония и разбирателство в съдружията.

Уран от своя страна, се движи в зоната на кариерата, ретрограден е до 18 януари и от 24 август нататък. През януари и март напрегнатите му аспекти със Слънцето, Венера и Марс могат да предизвикат моменти на противоречия и повече предизвикателства, необходимост да се пренастройвате бързо, да търсите рационални решения, да отстоявате твърдо собствените си права и заетата вече позиция. През май, извън коридора на затъмненията и през юни/юли астрологичната картина става по- балансирана и подкрепяща.

Юпитер се отнася благосклонно към групата и през първата половина на годината, прелитайки през Риби, а след това и през Овен, преди да обърне посоката, е раздаващ се със замах. Под негово влияние са обезпечеността и финансовата подкрепа отвън, която през тази година може да ви даде нужното чувство за сигурност. Някои ще се сдобият с наследство, с нов дом, могат да продадат изгодно имот, да отдадат собственост под наем. Преминаването на планетата-гигант през Овен в месеците май-юли дава рамо на учащите, на желаещите да продължат, или да задълбочат знанията си в определена област.

На 18 януари 2022 -ра лунните възли преминават в Телец-Скорпион. С тях и затъмненията се изместват в тази неподвижна ос на зодиака. Пролетните са на 30 април- частично слънчево затъмнение в 10Телец, на 16 май пълно лунно затъмнение в 25Скорпион. Есенните затъмнения са частично слънчево на 25 октомври в 2Скорпион и пълно лунно на 8 ноември в 16 Телец. Уран е много близо до съвпада Слънце-Луна в първото на 30 април, и прави заедно със светилата стелиум в зоната на кариерата. През есента, Сатурн участва в тао квадратура с Уран, светилата и лунните възли в последното затъмнение за годината, на 8 ноември. Така дните в коридорите на затъмненията могат да бъдат повратни точки в кариерните условия и партньорството за тези със слънце/асцендент 8-16 градуса Лъв.

Личният живот е под благоприятно планетарно влияние в месеците март-април, май-юни и декември.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии