Хороскоп 2022 за Овен

Ov12Хороскоп 2022 за Овен

Муси Дачева

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, 2022 година започва с голямо въодушевление. Марс се движи в огнения знак Стрелец и ви предизвиква да си поставяте нови и по-високи цели. За мнозина те ще бъдат в сферата на образованието, на обогатяването на знанията, на придобиването на умения от по-висш порядък.

През цялата календарна 2022 година Марс ще се движи между знаците Стрелец и Близнаци. От тази зона,заемаща половината от зодиакалния кръг, той ще направи няколко важни аспекта с далечните планети, което ще се отрази на онези зони от рождествения хороскоп, които той управлява, съответно чрез знаците Овен и Скорпион. През 2022-ра, планетният управител има ретроградна фаза, която заема последните два месеца на годината.

Месеците януари и февруари са силни за професионалната дейност,време през което можете да разгърнете качествата си на лидер. На 12 януари е квадратът на Марс с Нептун, при съпътстваща опозиция с Лилит. Периодът е провокативен към спонтанната ви и лесно възпламеняваща се природа. Премисляйте добре включването си в каквито и да са спорове, активности и борби за надмощие. Оценявайте дали това е вашата кауза, и дали сте на точната страна, тази, която хармонира на душевната ви нагласа.

През февруари Марс е в Козирог, като от този знак прави хармоничен аспект с Уран от зоната на личните доходи. Месецът е добър за финансовите дела, особено в дните, когато Венера и Марс правят съвпад, а това е на 16 февруари. Включването в групови начинания ще ви носи повече удовлетвореност, както и лични успехи.

През март и април, когато планетният управител се движи през Водолей, времето ще тече много бързо, както и процесите,върху които той влияе. Венера си партнира с него и това създава чудесни възможности личните дела да потръгнат в желаната от вас посока. Квадратът на Марс от Водолей с Уран от Телец е най-стресовият аспект за годината. Тези, които са все още в сатурновия период на личната година, да бъдат внимателни при групови активности, когато могат да попаднат в рискови ситуации.

Новолунието в Овен е на 1 април в 11-я градус, като Слънцето и Луната са в компанията на Меркурий и Хирон. Добър период да стартирате собствените си проекти и да започнете активно да разработвате идеите си.

През май и юни на гости са ви Венера, Юпитер и Марс.

Юпитер посещава знака ви веднъж на 12 години. През 2022-ра това се случва два пъти. Дългият престой е от 11 май до 28 октомври, като междувременно на 28 юли планетата влиза в ретроградната си фаза от 8Овен. Второто влизане е на 20 декември. С Юпитер в знака ставате фаворит навсякъде. Раздавате щедро каквото имате, получавате похвали и възхищение от околните. Внимавайте с теглото,макар че за вашия знак обикновено това не е проблем.

За личния живот имате планетарна подкрепа през май, юни и юли, както и в край на годината след 24 ноември.

Ретроградната фаза на Марс е в Близнаци и започва на 30 октомври, продължавайки до 12 януари 2023 година. В този период попада и лунното затъмнение на 8 ноември. Подхождайте внимателно при планиране на пътувания в този период.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии