Хороскоп 2022 за Рак

Ra12Хороскоп 2022 за Рак

Муси Дачева

За родените под знака на Рак, или с асцендент в Рак, предстои година на възход. В края на 2021 година, на 29 декември, големият благодетел на зодиака премина в Риби. В зоната на душевния стремеж, високите цели, себеусъвършенстването и духовния растеж Юпитер добавя своята позитивна енергия към тази на Нептун. Двамата управители на знака Риби, заедно и поотделно се поставят в благоприятна позиция спрямо далечната и малка, но мощна планета-Плутон.

Между Плутон в последните градуси на Козирог и Нептун още в първите месеци на годината укрепва приятелската връзка, посредством аспекта секстил. Интелектуалният аспект на тази връзка ще ви насочва към подходящите за вас партньори, било то в личния живот или в служебните отношения. Плутон е планета на дълбоката трансформация, на разрушението и съграждането, затова някои отношения могат да се видоизменят значително. През пролетта и през есента ще имате възможност да изпитате силата на интелектуалната връзка между планетите.

В сродния по стихия воден знак Риби Юпитер идва веднъж на 12 години и обикновено транзитът продължава цяла година. Но сега планетата се движи бързо и това се отразява на влиянието и. Още на 3 януари с квадрата си към лунните възли, ще ви постави в ситуация да вземете важно решение. Разширяване на кръгозора, силен стремеж за повишаване на нивото на знанията в определена област, желание за пътуване и нови впечатления, по-високи цели и по-големи амбиции, ще ви владеят през тази година. Всички те ще бъдат подкрепени от движението на Марс, планетата воин, между Стрелец и Близнаци.

Сближаването на Юпитер и Нептун през пролетните месеци ще ви вдъхновява за работа в полето на духа. Самостоятелно, с лични преживявания, или с помощта на други хора, ще стигнете до важни за вас житейски мъдрости. Новолунието в Риби на 2 март,в компанията на Юпитер, може да стане отправна точка на голяма лична промяна,която да развиете в юпитеровия период на годината. Съвпадът на Юпитер-Нептун е на 12 април, когато Венера, а по-късно и Марс навлязат във водния знак. Така силната водна стихия създава подемна вълна на подкрепа и възход. Тя намира благоприятно поле за реализация в периода май- октомври, когато Юпитер се движи през Овен.

В кардиналния знак през месец юни планетата добротворец среща подкрепата на Венера от Телец и Марс от Овен. Извън коридора на затъмненията това е много благоприятен период на годината за професионалната ви активност, особено в зоната на пълнолунието в Стрелец на 14 юни, и след новолунието в Рак на 29 юни.

Ретроградността на Юпитер в зоната на кариерата през август-октомври изисква повече внимание към някои процеси,развиващи се в полето на упражняваната професия, както и в отношенията с колеги, шеф, човекът-фаворит в живота ви. Между 24 август и 9 октомври шест планети са едновременно ретроградни, което прави дълга веригата на задържане в различни сфери от живота ви.

На 24 ноември Юпитер, а на 4 декември Нептун, са вече директни на водна територия. Земната и водната стихия се обединяват за подобряване на отношенията в домашната и приятелската среда. Краят на годината обещава успокояване на страстите и творческо вдъхновение.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии