Хороскоп 2022 за Риби

Ri12Хороскоп 2022 за Риби

Муси Дачева

Родените под знака на Риби, или с асцендент в Риби, през 2022 година ще се радват на много внимание и подкрепа от околните. Нептун, планетният управител,за поредна година е в знака ви, но през тази ще има подкрепата на Плутон от Козирог.

Между двете далечни планети се породи приятелска връзка, посредством аспекта секстил, още в средата на предходната година, която през тази ще укрепва все повече.

Интелектуалният аспект на тази връзка ще ви насочва към подходящите за вас приятелства, към средата, в която се чувствате като „в свои води“. Плутон е планета на дълбоката трансформация, затова някои отношения могат да се разпаднат или видоизменят значимо. През май и септември ще имате възможност да изпитате силата на приятелската привързаност.

През по-голямата част на годината най-благодатната планета ще се движи през вашия знак. В края на предходната година Юпитер, съуправителят на знака, ви идва на гости. Това се случва един път на 12 години и обикновено продължава цяла година. Но сега планетата се движи бързо и ще ви радва с присъствието си през първата половина на годината, за кратко, затова пък с много позитивни преживявания и житейски подаръци. Още на 3 януари с квадрата си към лунните възли, ви поставя в ситуация да вземете важно решение.

Юпитер в знака внася увереност в себе си, често стигаща до самонадеяност и грандомания, затова избягвайте прекаляването, търсете мярката на всичко, както за себе си, така и за близките си.

Планетата благодетел добавя енергия към тази на Нептун, нещо което ще ви вдъхновява в пролетните месеци да действате по свой-начин, да правите това, което сте решили, независимо от мнението на околните. Новолунието в Риби на 2 март, след влизането на Слънцето в знака ви, подсилва това усещане за справяне.

През април Венера и Марс са във вашия знак и заедно със съвпада Юпитер-Нептун надуват платната на кораба ви с готовност за презокеанско пътешествие. Дали наблизо или надалеч през 2022 ще имате неистово желание да пътувате. Причината, освен другите глобални, е и в лунните възли, които се разполагат по оста на пътуванията в слънчевия хороскоп.

Между май и октомври други ветрове завладяват ума ви. Вече не толкова бързо Юпитер ще се движи през Овен, в зоната на паричните дела, на личните доходи, на моралните дилеми също. В директната си фаза, до края на юли планетата благодетел ще привлича към вас възможните, според конкретните обстоятелства, приходи. Но обикновено,там където много влиза, много излиза. Затова дръжте под контрол кранчето на разходите. Особено по време на меркуриевите ретроградности през януари, май и септември. От 28 юли до 24 ноември двамата управители на знака ви са едновременно ретроградни, дори за периода 28 октомври-24 ноември, в зоната на есенните затъмнения, се събират във вашия знак. Затова не планирайте за тези дни важни дейности, в които имате значимо лично участие.

Краят на годината обещава радост и благополучие. На 24 ноември Юпитер, а на 4 декември Нептун, са вече директни на ваша територия. Земната и водната стихия се обединяват за подобряване на отношенията в домашната и приятелската среда, за една спокойна, мирна и обединяваща предколедна енергия с новолунието в козирог на 23 декември.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии