Хороскоп 2022 за Стрелец

St12Хороскоп 2022 за Стрелец

Муси Дачева

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, 2022 година започвате с устрем и амбиции. Марс се движи във вашия знак до 24 януари, и ви насърчава да се захващате с все по-големи и трудни предизвикателства, особено в слънчевия период на личната година. Премервайте добре силите си за личните битки, които подхващате, поне до 18 януари, когато ЮЛВ ще напусне знака ви. Ако в началото на годината Марс е във вашия знак, то в края на годината ще бъде в срещуположния, в Близнаци, и ретрограден. Така неговата активност и войнствена енергия ще задвижи зоните, свързани с близката среда, приятелства, роднинство, род, корени и традиции, както и здравето.

Планетният управител ще влияе значимо в някои сфери от живота ви. Юпитер сменя три пъти знака, в който се движи, за тази календарна 2022 -ра година. Това влияе на посоката, в която влагате по-голямата част от енергията си. За вашия полифункционален знак да се занимавате едновременно с няколко различни неща е естествено състояние, но околните ще вкаравате по-често в объркване и неразбиране.

От 29 декември 21-ва Юпитер е в Риби,знак в който се чувства добре приет и може да се разгърне в цялата си грандиозна божественост. През 2022 година гигантът се движи много бързо като на прав ход прекосява водния знак само за четири месеца и една седмица. За сравнение, Юпитер изминава един знак обикновено за една година. Още на 3 януари с квадрата си към лунните възли, ви поставя в ситуация да вземете важно решение. В зоната на дома и отношенията с най-близките Юпитер внася позитивизъм, предприемчивост, готовност за промени, както и добри, а често и големи, материални придобивки. За необвързаните, транзитът на Юпитер през Риби и Овен е истинска благословия. Могат да намерят своя човек, тези които търсят, а намерилите вече, да преминат на следващо ниво, да се сгодят, да сключат брак, да заченат дете. Периодът е добър за внасяне подобрения в домашната среда, за купуване на ново жилище, за преместване. Юпитер идва с много подаръци, късмет и печалби, всичко може да се случва неочаквано и бързо

На 11 май Юпитер стъпва в Овен и започва новия си 12 годишен цикъл през зодиака. От огнения знак планетата благодетел продължава да ви подкрепя и отваря врати,които са били затворени в предходната година. В зоната на любовта, творчеството и децата планетният управител ще се движи в права посока до 28 юли. Месеците юни и юли са благоприятни за всичко свързано с личния живот, сърдечните дела и творческите амбиции.

На 28 юли, от 8 Овен, планетният управител влиза в ретроградната си фаза, която продължава до 24 ноември. На 28 октомври се връща отново във водния знак, става директен от 28Риби. По време на ретроградната фаза е добре да забавите темпото, да не пришпорвате събитията, там където нещата не се случват така както ги искате. В личния живот трябва да сте по-внимателни по времето, когато и Меркурий е ретрограден, предимно в противоположния знак Везни,между 10 септември и 2 октомври. Очаквания към институции за взимане на отношение и решения, особено към съда, в този период могат да не се оправдаят.

За личния живот имате планетарна подкрепа през май, юни и юли, както и в край на годината след новолунието в Стрелец на 24 ноември, когато в знака ви се събират няколко планети, а Юпитер е благосклонен и директен в Риби.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии