Хороскоп 2022 за Телец

Te12Хороскоп 2022 за Телец

Муси Дачева

Родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, навлизат в година подвластна на Венера. За разлика от останалата в миналото вече година на петицата, шестицата внася спокойствие и баланс, които ще са ви нужни предимно в началото, когато Венера е все още ретроградна. Планетният управител се движи назад в кардиналния знак Козирог до 29 януари. В зоната на себеобразоването, издателската дейност, далечните пътувания, на Венера правят компания Плутон и Меркурий. За времето между 14 януари и 2 февруари Меркурий също се движи назад във Водолей и в Козирог. В комбинация с ретроградния Уран от вашия знак, правят началото на годината твърде неспокойно, с неочаквани включвания отвън и обрати в намеренията. В юпитеровия период на годината Слънцето играе важна роля за регулиране и успокояване на страстите.

На 2 януари Меркурий навлиза в зоната на кариерата, като този път ще се задържи повече, до 10 март, заради ретроградната си фаза. Планетата на информацията и общуването ще се движи назад между 14 януари и 2 февруари, до 23-ти във Водолей, а след това, се връща в Козирог до 15 февруари. Някои професионални планове ще трябва да преразгледате, да съобразите с настъпилите промени, да заложите нови параметри и срокове.

Сатурн ще се движи най-високо в хороскопа, във Водолей, оказвайки значимо влияние в повечето житейски сфери. Квадратурата му с Уран от вашия знак е все още в силата си в първите месеци на годината. Ще бъде силна и през есента в периода от време, когато се припокриват ретроградностите на двете планети, между 24 август и 23 октомври. Влиянието е противоречиво но катарзисно. Ще отсеете нещата, които ви пречат да се развивате в избраното поприще и ще продължите напред по-опитни и мъдри. Отношенията ви с важен за вас човек, шеф, партньор, фаворит, ще претърпят промяна.

Значима социална активност през месец март предполага навлизането на двойката Марс-Венера във Водолей. Особено във времето, когато Сатурн прави съвпади, на 4 февруари със Слънцето, на 2 март с Меркурий, на 28 март с Венера, на 5 април с Марс.

На 18 януари 2022-ра лунните възли сменят знаците. Преминава в Телец-СЛВ, в Скорпион ЮЛВ. С тях се изместват и затъмненията в неподвижния кръст на зодиака. През тази година те са по оста Телец-Скорпион и съответно в съвпад или опозиция към рождените слънце/асцендент на някои от групата. Двете пролетни затъмнения са- първото на 30 април- частично слънчево в 10Телец, второто – на 16 май пълно лунно затъмнение в 25Скорпион. Есенните затъмнения са – частично слънчево на 25 октомври в 2Скорпион и пълно лунно на 8 ноември в 16 Телец. Сатурн и Уран,намирайки се в неподвижния кръст участват в две от тях. Уран е много близо до съвпада Слънце-Луна в първото, слънчевото затъмнение на 30 април, и прави заедно със светилата стелиум във вашия знак. През есента, Сатурн участва в тао квадратура с Уран, светилата и лунните възли в последното затъмнение за годината, на 8 ноември. Така дните в коридорите на затъмненията могат да бъдат повратни точки за личните планове и партньорските отношения за тези със слънце/асцендент 8-16 градуса Телец.

Юпитер е в зоната на приятелството, екипната работа и социалните мрежи. Това ви се случва веднъж на 12 години. Планетата гигант ще ви подкрепи в желанието да разширите социалните си контакти, реални и виртуални такива. Бързото движение на планетата подтиква към бързина и понякога подценяване на някои обстоятелства. Още на 3 януари с квадрата си към лунните възли, ви поставя в ситуация да вземете важно решение. Обръщайте повече внимание на детайлите по време на ретроградната фаза на Меркурий, защитете си личните данни, сменяйте пароли за достъп. В дните около съвпада Юпитер-Нептун на 12 април, можете да постигнете желан ефект, да привлечете повече внимание, отколкото сте очаквали, но правете всичко с мярка.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии