Хороскоп 2022 за Везни

Ve12Хороскоп 2022 за Везни

Муси Дачева

Родените под знака на Везни, или с асцендент в Везни, навлизат в година подвластна на Венера. Шестицата внася хармония и деликатност, които ще са ви нужни предимно в началото, когато Венера е все още ретроградна. Планетният управител се движи назад в кардиналния знак Козирог до 29 януари. В зоната на семейството и близките домашни отношения на Венера правят компания Плутон и Меркурий. Дори за времето между 14 януари и 2 февруари Меркурий също танцува, придвижвайки се назад във Водолей и в Козирог. Слънцето е онзи магически фактор, който разрежда напрежението и вдъхва надежда за по-добро.

На прав ход, през февруари и до 6 март, Венера ще се движи през земния знак, като малко преди да го напусне, ще направи третия си и последен съвпад с Плутон, на 3-ти. Фокусът,който създават двете планети, ще стане още по ясен в началото на март, зоната и ли обектът на дълбоката трансформация, на генералната промяна, което би ви донесло повече стабилност и увереност занапред. В зоната на домашните дела се включва със свой почерк и Марс. Планетата воин преминава забързано през Козирог през февруари,сближавайки се с Венера. Двете планети на страстта правят домашното ежедневие разнообразно и богато на преживявания. Заедно Марс и Венера преминават във Водолей на 6 март. В зоната на любовта, творчеството и децата двете планети се движат синхронично до средата на месеца,заставайки почти едновременно в квадрат към Уран.

Зоната на партньорството е активирана от преминаващото Слънце, а по-късно и Меркурий, през противоположния знак Овен. В средата на личната си година сте. Навлизате в период на повече и по-значими житейски събития. Периодът февруари-април, преди коридора на затъмненията, е добър за личните дела, за хармонизиране на отношенията в двойката, за предприемане на стъпки, които са обмислени и приведени в действие от двамата. Силата ви се увеличава от усещането за съпричастност и екипност, особено в дните около пълнолунието във Везни, на 16 април, в 26-я градус.

В коридора на затъмненията финансовите аспекти на живота ще са доминиращи. Време за разплащане. Разчистете си задълженията, освободете се от товар, който не можете да носите. Старайте се да бъдете съсредоточени в най-важното за вас и близките ви. Подредете приоритетите си и следвайте собствения ред на степенуване на ценностите.

През май и юни в зоната на партньорството се движат Венера, Юпитер и Марс. Юпитер стъпва в Овен на 11 май, а на 29-ти е съвпадът му с Марс там. Време за разширение, но не и докато Меркурий е ретрограден, до 3 юни. Добър период на годината е юни и юли. Планетният управител ви подкрепя от Телец до последната седмица на юни. Месец юли е добър за планиране на лятната почивка.

Юпитер посещава зоната на партньорството веднъж на 12 години. През 2022-ра това се случва два пъти. Дългият престой е от 11 май до 28 октомври, като междувременно на 28 юли планетата влиза в ретроградната си фаза от 8Овен. Второто влизане е на 20 декември. С Юпитер в Овен можете да разширите социалните си контакти, да се сприятелите с интересни и важни за вас хора, да намерите подходящите партньори за бизнеса и съдружници. Периодите, когато се движи в права посока, са подходящи за сключване на брак.

Сатурновото влияние също е в подкрепа за плановете. В годината на сатурнов подем сте. Когато планетата е директна, а това е до 5 юни, и след 23 октомври,могат да се отворят редица възможности за професионален растеж, за разгръщане на талант и изява на способности.

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии