2008 – годишен хороскоп за Близнаци

Годишен хороскоп за в и за Асцендент в

Муси Дачева

За родените под зодиакалния знак Близнаци 2008 година ще мине под знака на търсенето на вътрешна

стабилност и хармония, и на изпитание на способността им да се приспособяват към нови обстоятелства. Близнаци е един от четирите зодиакални знака, които се намират в началото на поредната си сатурнова криза, тази на Лунния квадрат ( виж повече в книгата “Номерологичен календар”).

За някои Близнаци тя ще донесе обтягане на отношения с близки хора, с родители, деца – все хора от най-близкото обкръжение, с които се споделя общо жилище или обща работна площ. За други ще има любовни разочарования и раздели. А за трети тежката десница на почти през цялата година ще налага бюрократични ограничения на всеки опит да се заобиколи закона.

В края на май и до средата на юни, когато господарят на Близнаци Меркурий, е в Близнаци, тези които имат Слънце или Асцендент в знака трябва да са много внимателни най-вече в това какво, къде и с кого говорят. Нека се въздържат от обещания, които не са убедени, че могат да изпълнят. В тези дни да преговарят с контрагенти, но да не договарят нито количества нито срокове, а още по-малко да си слагат подписа под дългосрочни документи.

На родените в последните градуси на зодиакалния знак Близнаци месеците януари и февруари предлагат редица предизвикателства както в работната среда, така и в емоционалните взаимоотношения. Някои от тях скоростно ще сменят работния си колектив по собствено желание или принудително. При други – ограниченията в работната среда, неразбирането от страна на колеги и работодатели, прекомерното натоварване постепенно с напредване на времето ще наклонят везните към една генерална промяна.

Във финансово отношение през тази година родените със Слънце или Асцендент в Близнаци могат да разчитат на подкрепата на брачния партньор. Съдружници в бизнеса могат също така да проявят инициатива и да поемат по-голяма финансова тежест. Възможно е получаването на наследство или успешна продажба на имот. Благоприятни условия за получаване на банкови кредити има в началото на април, началото на август и в средата на ноември.

Родените през месец май Близнаци трябва да бъдат внимателни, когато боравят с чужди пари. Част от тях ще имат трудности при изплащане на взети отпреди банкови кредити или връщане на заеми, взети от приятели.

За влюбените Близнаци месеците август, септември и октомври са подходящо време за по-сериозно обвързване – годеж и сватба. Изключение правят дните между 24 септември и 15 октомври, когато Меркурий е ретрограден. Периодът (2008г.) е добър и за жените от зодията, които са готови да поемат товарът на майчинството и искат да имат дете.

При някои от Близнаци сатурновата криза слага акцент върху отношенията им с родителите. Много вероятни са както охлаждане, дистанциране, отделяне от майката или бащата, така и възникване на необходимост от полагане на грижи по тяхното здраве.

През тази година Близнаци трябва да обърнат по-голямо внимание на сигналите които им дава тялото. Преумората, нервното напрежение, прекаляването с храна, напитки и емоции ще бъдат в основата на здравословните неразположения през месеците март, втората половина на май, почти през целия месец август и през първата половина на декември.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , ,

1 коментар so far »

 1. Borqna каза,

  Писа на април 15, 2008 @ 9:28

  horoskopa e veren na okolo 80%

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Daniela за Седмичен хороскоп 18-24 януари 2021
  2. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  5. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни