2008 – годишен хороскоп за Лъв

Годишен за в Лъв и за Асцендент в Лъв

Муси Дачева

Родените под знака на Лъва през 2008 г. ще могат да си отдъхнат от напрежението на

предишните близо три години, когато Сатурн преминаваше през техния зодиакален знак. Обещанието е за една активна и резултатна година, в която ще бъде даден ход на много от проектите, останали “на изчакване” от предходната 2007-ма. Висок жизнен тонус и отлична работна мотивация ще има за родените със Слънце и(или) Асцендент в Лъв през втората половина на май и юни, през ноември и декември. Признание, получаване на дипломи, награди, висока оценка за постигнати професионални успехи за изминалите години – през май и септември.

Характерни за тази календарна година ще бъдат както промени на работното място и попадане в по-добри, по-комфортни трудови условия така и разширяването на работния състав с по-умели и стабилни хора.

През 2008 година в сферата на финансите родените под знака на Лъв или с Асцендент Лъв ще трябва да обърнат по-сериозно внимание и да наложат контрол над разходната част на бюджета си. В служебните дела ще има известни затруднения, свързани с неясноти в договори, сключени в предишната година, забавяне в преводи на суми, нередовни плащания особено през месец февруари. За родените във втората декада на Лъв, от 3-ти до 12-ти август, втората половина на месец юни крие редица подводни камъни. Прекомерната доверчивост, прибързаното взимане на решения и воденето по външната страна на нещата може да доведе до поемането на неизпълними ангажименти и изпадане във финансова или емоционална зависимост.

Нови източници на доходи, улеснения при купуване на движимо или недвижимо имущество през януари и септември за родените в първата декада на Лъв – от 23-ти юли до 2-ри август. Неочаквани придобивки от наследство или обезщетение. За повечето Лъвове има добри възможности за разширяване на бизнеса през месеците май, септември и ноември.

Любовният живот на част от Лъвовете и предимно на тези, които са или навлизат в Лична година 1, ще бъде подложен на изпитание в средата на февруари и втората половина на месец май. Април е благоприятен за заздравяване на емоционалните взаимоотношения, особено на тези, чието начало е положено по коледните и новогодишни празници.

2008-ма обещава добро за зодия Лъв. За да съхранят доброто си настроение и оптимизма през цялата година, родените със Слънце и(или) Асцендент в Лъв ще трябва да се отърват от вредния навик да приемат твърде навътре и да реагират остро на казаното от тоя и оня, нещо което би им докарало рязко покачване на кръвното налягане. Здравословни проблеми е възможно да имат през февруари около 7-ми и 21-ви, през втората половина на месец май и през август в дните около 1-ви и 17-ти.

Прекаляването с храна може да доведе до повишаване на холестерола, проблеми с жлъчката и черния дроб. Спазване правилата за движение по пътищата и добра поддръжка на автомобила са условие за безпроблемно пътуване през летните месеци и особено в средата на август.

Етикети: , , , , , , , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Maria Mavrudieva за Седмичен хороскоп 7-13 септември 2020
  2. gravatar МАРИЯ за Седмичен хороскоп 7-13 септември 2020
  3. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 7-13 септември 2020
  4. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 31 август-6 септември 2020
  5. gravatar Виктория пенчева за Седмичен хороскоп 31 август-6 септември 2020