2008 – годишен хороскоп за Риби

Годишен за в и за Асцендент в

Муси Дачева

За родените под зодиакалния знак Риби 2008 година ще мине под знака на търсене на баланс между обновлението и консерватизмът, между стремежът за изява и дърпащата назад вътрешна неувереност и непредприемчивост. Риби са един от четирите зодиакални знака от подвижния кръст, които сега преживяват поредната си сатурнова криза – тази на Опозицията ( виж повече в книгата “Номерологичен календар”). През 2008-ма, повече от когато и да е, родените под знака на Риби, под силното влияние на Сатурн в , ще трябва да проявяват както изключителна гъвкавост в деловата страна на живота си така и невероятна прецизност в подоговката и изпълнение на всяко свое начинание. Това е залогът успех, за стабилни партньорски взаимоотношения и преднина пред конкурентите.
Родените в първата декада на знака, от 19 февруари до 29 февруари, през тази година ще имат повече енергия, сила и кураж да отстояват позициите си и да се противопоставят на манипулациите на хора, с които съдбовно са им се пресекли житейските пътеки. Реорганизации на работното място, нередовно изплащане на парични възнаграждения, разочарования от колеги и неразбиране от шефовете са част от проблемите, с които трябва да се справят родените във втората декада на знака, от 1 до 10 март, през втората половина на годината и по точно в първата десетдневка на август, средата на октомври и в началото на ноември.

Успех и подкрепа в своята дейност получават всички, които имат рождено Слънце или Асцендент в Риби, които работят в социалната сфера, занимават се с благотворителност или влагат усилия в общонационални каузи.

В емоционалната сфера за Риби предстоят съществени промени. Тези, които нямат връзка вероятно ще намерят душевен покой в лицето на сериозен и разумен човек. При семейните сатурновата криза ще изкара на повърхността натрупаното недоволство от неравнопоставеност и зависимост, от прекомерно натоварване и финансови неблагополучия. При някои двойки ще започне процес на раздяла, а при други преосмисляне на връзката и поредица от компромиси за нейното укрепване. Подходящ период за разрешаване на любовни недоразумения са дните между 12 март и 5 април, 18 юни и 12 юли, 24 септември и 17 октомври.

Здравето на родените под знака Риби през тази година е уязвимо, затова не трябва да подценяват онези симптоми, които подсказват някакво неразположение. Подходящо време за възстановителни процедури и лечение са месеците март, април, юни и октомври.

Етикети: , , , , , , , , ,

5 коментара so far »

 1. Петранка каза,

  Писа на февруари 29, 2008 @ 16:32

  А къде ли отиде третата декада…!?

 2. Маргарита Ангелова каза,

  Писа на юли 20, 2008 @ 21:16

  И аз това бих желала да попитам:)))

 3. ;iubomir каза,

  Писа на октомври 27, 2008 @ 18:26

  И аз сам с вас момичета

 4. маринела каза,

  Писа на октомври 29, 2008 @ 9:20

  Здравейте г-жо Дачева!
  възхитена съм от вашите познания в сферата на астрологията. Искам да ви попитам защо в момента живота ми е толкова сложен и в личен и в професионален план? Само на влиянието на Сатурн ли се дължи или има и друга причина. И най-важното кога ще дойде по благоприятно време. Родена съм на 09.03.1983 в 11.55мин. От сърце ви благодаря!

 5. Муси Дачева каза,

  Писа на октомври 30, 2008 @ 23:49

  маринела,
  не е само Сатурн, и Уран е все още близо до Слънцето ви, ретрограден и в 10 дом.В допълнение сте в лична година 4 и по този начин има натрупване на няколко фактора с отрицателен знак.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Daniela за Седмичен хороскоп 18-24 януари 2021
  2. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  5. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни