2008 – годишен хороскоп за Стрелец

Годишен хороскоп за Слънце в Стрелец и за Асцендент в Стрелец

Муси Дачева

2008-ма за родените под зодиакалния знак Стрелец е много различна от предходната година. През 2007г. Юпитер, господарят на този знак се движеше през Стрелец, а , другият гигант на Слънчевата система, беше в сродния по стихия Лъв до началото на септември. Комбинираното влияние на двете планети бе стабилен фундамент, върху който много от родените в знака Стрелец, предимно от последната декада, напреднаха в кариерата, развиха бизнеса си, създадоха стабилни емоционални връзки. Подобна благоприятна планетарна ситуация за Стрелец е имало преди 60 години.
Стрелец е един от четирите зодиакални знака на подвижния кръст, които от есента на 2007 година попаднаха в поредната си сатурнова криза, тази на Венериния квадрат ( виж повече в книгата “Номерологичен календар”). Промените, които са характерни за този период, ще засегнат предимно сферата на кариерното развитие – подкрепата или проиводействието на средата, в която се работи. Усилия ще изизсква затвърждаването в старата или ориентиране към нова като се преодоляват всички онези организационни и бюрократични ограничения, които налага Сатурн от Дева.

През 2008 година акцентът продължава да е върху укрепването на позициите в професията и социалния живот. ГосподарятЮпитер вече се движи през Козирог, една не особено приятна за него зона от Зодиака и не е така щедър и добронамерен. Но позицията си има и добри страни, тъй като помага на разпилените Стрелци да подредят приоритетите си и да насочат усилията си в едно направление.

За родените със Слънце и (или) Асцендент в Стрелец във финансово отношение годината обещава добра възвращаемост от дейности, при които печалбата не е от бързи спекулации а в резултат на системен, продължителен, рутинен труд. Благоприятни финансови възможности за Стрелец има повече във втората половина на годината или по точно в периодите 24 януари-17 февруари, 25 април-24 май и от 16 юли до 31 декември.

В любовните дела планетарният тон на годината налага стабилност, което ще рече намиране на сериозен партньор, за тези които нямат,брак за зрелите връзки, забременяване и раждане на дете при семейните двойки. Всичко това е много по-вероятно да се случи при тези, които са или навлизат в Лична година 2, Лична година 4, в Лична година 6 и имат рождено Слънце в третата декада на знака, т.е. родени са между 12-ти и 21-ви декември.

През тази година Стрелецът ще трябва да положи повече усилия, търпение и отстъпчивост в отношенията си с родата – родители, братя, сестри, лели,чичовци и др. По този начин ще изчисти кармичните възли, навързани досега и няма да си създава нови.

Здравето на родените под знака на Стрелец през годината ще зависи от това доколко може да се откаже от вредните привички в храненето и в начина си на живот. Възможни са усложнения при хронични заболявания особено, свързаните с жлъчката и черния дроб в периодите 5 април-10 май, 28 август-18 септември. Опасност от травма, битова авария, инцидент на 17-18 август за родени между 20-23 декември. Подходящи за профилактика и лечение са месеците май и септември.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 коментара so far »

 1. desi каза,

  Писа на април 3, 2008 @ 11:56

  horoskopa mi e mn qk mn me radva

 2. roza каза,

  Писа на септември 11, 2008 @ 10:50

  Бре, това с зачеването е вярно, ще ставам мама :)

 3. нема значение каза,

  Писа на септември 13, 2008 @ 0:21

  ного е яко супер е просто варха :*:*:*:*

 4. Теодора каза,

  Писа на септември 27, 2008 @ 12:56

  И аз ще ставам мама! :) Добре, добре…

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Daniela за Седмичен хороскоп 18-24 януари 2021
  2. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Астрологичен преглед 2021
  4. gravatar Venera за Астрологичен преглед 2021
  5. gravatar Еми за Хороскоп 2021 за Везни