2008 – годишен хороскоп за Близнаци

Годишен хороскоп за в и за Асцендент в

Муси Дачева

За родените под зодиакалния знак Близнаци 2008 година ще мине под знака на търсенето на вътрешна

стабилност и хармония, и на изпитание на способността им да се приспособяват към нови обстоятелства. Близнаци е един от четирите зодиакални знака, които се намират в началото на поредната си сатурнова криза, тази на Лунния квадрат ( виж повече в книгата “Номерологичен календар”).

За някои Близнаци тя ще донесе обтягане на отношения с близки хора, с родители, – все хора от най-близкото обкръжение, с които се споделя общо жилище или обща работна площ. За други ще има любовни разочарования и раздели. А за трети тежката десница на Сатурн почти през цялата година ще налага бюрократични ограничения на всеки опит да се заобиколи закона.

В края на май и до средата на юни, когато господарят на Близнаци , е в Близнаци, тези които имат Слънце или Асцендент в знака трябва да са много внимателни най-вече в това какво, къде и с кого говорят. Нека се въздържат от обещания, които не са убедени, че могат да изпълнят. В тези дни да преговарят с контрагенти, но да не договарят нито количества нито срокове, а още по-малко да си слагат подписа под дългосрочни документи.

На родените в последните градуси на зодиакалния знак Близнаци месеците януари и февруари предлагат редица предизвикателства както в работната среда, така и в емоционалните взаимоотношения. Някои от тях скоростно ще сменят работния си колектив по собствено желание или принудително. При други – ограниченията в работната среда, неразбирането от страна на колеги и работодатели, прекомерното натоварване постепенно с напредване на времето ще наклонят везните към една генерална промяна.

Във финансово отношение през тази година родените със Слънце или Асцендент в Близнаци могат да разчитат на подкрепата на брачния партньор. Съдружници в бизнеса могат също така да проявят инициатива и да поемат по-голяма финансова тежест. Възможно е получаването на наследство или успешна продажба на имот. Благоприятни условия за получаване на банкови кредити има в началото на април, началото на август и в средата на ноември.

Родените през месец май Близнаци трябва да бъдат внимателни, когато боравят с чужди пари. Част от тях ще имат трудности при изплащане на взети отпреди банкови кредити или връщане на заеми, взети от приятели.

За влюбените Близнаци месеците август, септември и октомври са подходящо време за по-сериозно обвързване – годеж и сватба. Изключение правят дните между 24 септември и 15 октомври, когато Меркурий е ретрограден. Периодът (2008г.) е добър и за жените от зодията, които са готови да поемат товарът на майчинството и искат да имат дете.

При някои от Близнаци сатурновата криза слага акцент върху отношенията им с родителите. Много вероятни са както охлаждане, дистанциране, отделяне от майката или бащата, така и възникване на необходимост от полагане на грижи по тяхното здраве.

През тази година Близнаци трябва да обърнат по-голямо внимание на сигналите които им дава тялото. Преумората, нервното напрежение, прекаляването с храна, напитки и емоции ще бъдат в основата на здравословните неразположения през месеците март, втората половина на май, почти през целия месец август и през първата половина на декември.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , ,

1 коментар so far »

  1. Borqna каза,

    Писа на април 15, 2008 @ 9:28

    horoskopa e veren na okolo 80%

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии