2008 – годишен хороскоп за Дева

Годишен хороскоп за Слънце в Дева и за Асцендент в Дева

Муси Дачева

2008-ма е година на важни събития за родените под знака на Девата.

Планетарният тон се задава от Сатурн, който от 2-ри септември влезе в Дева и ще се движи през този зодиакален знак до юли 2010. За това време тези, които имат рождено Слънце в Дева, преминават през поредната си сатурнова криза, определяща посоката на живота за следващите 30 години. Предизвикателството на Сатурн в този период е да накара човек да бъде по-упорит, настойчив и последователен в стремежите. Да не бъде лекомислен и повърхностен, да подреди приоритетите в живота си, имайки собствена визия за бъдещето си. Юпитер от своя страна ще изпраща своята подкрепа от Козирога през цялата 2008 година.

Сатурн иска от ученолюбивата и работлива Дева яснота не дали да учи и работи изобщо, а какво и къде да учи и работи. В това отношение на родените със Слънце в първата половина на знака Дева през тази година ще се наложи да преодоляват съпротивата на близки хора, родители, съпрузи, да прекосяват големи разстояния, за да реализират намеренията си и същевнеменно търпеливо да понасят забавяния, заради закони и правила, но и заради чиновнически формализъм. През този период ще бъдат изведени на повърхността отрицателни черти на Девата като инат и неотстъпчивост от заявената позиция, категоричност в преценките и хладна пресметливост, дистанцирайки я от тези, които наистина бих могли да и помогнат в труден момент.

За всички, родени със Слънце или Асцендент в Дева, 2008 година дава добри шансове за напредък в това, с което се занимават. Най -добри възможности ще имат тези, които имат творческа професия, които се занимават с литература, театър, кино, телевизия, работят с деца или за деца. Съобразявайки се със сатурновите изисквания за почтеност, труд, търпение и пестеливо изразходване на ресурсите, те ще могат да укрепят основните опори на живота си – дом, семейство, професия.

Много добри възможности за професионална реализация се дават през периода 18 април – 25 май, от 19-юни до 10 юли, месец септември и втората половина на октомври. Родените в първата декада на знака могат да разчитат на благоразположението на планетите на 20-21 януари, но пък трябва да бъдат по-предпазливи на 24 февруари.

Добри във финансово отношение са месеците февруари, май и август.
Неблагоприятни за бизнеса на Девите са периодите, когато Меркурий – господарят на Дева е ретрограден, а това са дните между 28 януари-19 февруари, 26 май-19 юни и 24 септември-15 октомври 2008 година.

В емоционалната сфера ще настъпят позитивни промени през годината. Стабилизиране на любовните отношения, годеж, брак. Някои от тези, които все още нямат сериозна връзка, ще се влюбят в широкоскроен, стабилен и авторитетен човек. За жените годината е благоприятна за забременяване и раждане на дете, особено ако имат Луна в Козирог и са в своята Лична година 2, Лична година 5 или Лична година 6. Най-благоприятни за личния живот на Девата са месеците септември и ноември. Критични за партньорските взаимоотношения на родени на 12-13 септеври са дните 21-22 август 2008 г.

За родените със Слънце и или Асцендент в Дева 2008-ма обещава добро здраве стига да не прекаляват с вредните привички като – цигари, кафе и алкохол. Ще им е нужно известно усилие да започнат диета за намаляване на теглото си и още толкова, за да я спрат. Опасност от травма, авария,инцидент на 17-18 август за родени между 20-23 септември. Тези, които имат хронични заболявания, трябва да бъдат по-внимателни през втората половина на март, първата половина на юли и особено около 10 юли, в края на октомври и края на ноември.

Етикети:

2 коментара so far »

  1. деси каза,

    Писа на март 28, 2008 @ 18:08

    mnogo hubava 6te e tazi nova godina za men a asz sam pot zanka na slanceto

  2. asen каза,

    Писа на май 10, 2008 @ 15:44

    bravo vsi4ko e istina

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии