2008 – годишен хороскоп за Лъв

Годишен хороскоп за в Лъв и за Асцендент в Лъв

Муси Дачева

Родените под знака на Лъва през 2008 г. ще могат да си отдъхнат от напрежението на

предишните близо три години, когато Сатурн преминаваше през техния . Обещанието е за една активна и резултатна година, в която ще бъде даден ход на много от проектите, останали “на изчакване” от предходната 2007-ма. Висок жизнен тонус и отлична работна мотивация ще има за родените със Слънце и(или) Асцендент в Лъв през втората половина на май и юни, през ноември и декември. Признание, получаване на дипломи, награди, висока оценка за постигнати професионални успехи за изминалите години – през май и септември.

Характерни за тази календарна година ще бъдат както промени на работното място и попадане в по-добри, по-комфортни трудови условия така и разширяването на работния състав с по-умели и стабилни хора.

През 2008 година в сферата на финансите родените под знака на Лъв или с Асцендент Лъв ще трябва да обърнат по-сериозно внимание и да наложат контрол над разходната част на бюджета си. В служебните дела ще има известни затруднения, свързани с неясноти в договори, сключени в предишната година, забавяне в преводи на суми, нередовни плащания особено през месец февруари. За родените във втората декада на Лъв, от 3-ти до 12-ти август, втората половина на месец юни крие редица подводни камъни. Прекомерната доверчивост, прибързаното взимане на решения и воденето по външната страна на нещата може да доведе до поемането на неизпълними ангажименти и изпадане във финансова или емоционална зависимост.

Нови източници на доходи, улеснения при купуване на движимо или недвижимо имущество през януари и септември за родените в първата декада на Лъв – от 23-ти юли до 2-ри август. Неочаквани придобивки от наследство или обезщетение. За повечето Лъвове има добри възможности за разширяване на бизнеса през месеците май, септември и ноември.

Любовният живот на част от Лъвовете и предимно на тези, които са или навлизат в Лична година 1, ще бъде подложен на изпитание в средата на февруари и втората половина на месец май. Април е благоприятен за заздравяване на емоционалните взаимоотношения, особено на тези, чието начало е положено по коледните и новогодишни празници.

2008-ма обещава добро за Лъв. За да съхранят доброто си настроение и оптимизма през цялата година, родените със Слънце и(или) Асцендент в Лъв ще трябва да се отърват от вредния навик да приемат твърде навътре и да реагират остро на казаното от тоя и оня, нещо което би им докарало рязко покачване на кръвното налягане. Здравословни проблеми е възможно да имат през февруари около 7-ми и 21-ви, през втората половина на месец май и през август в дните около 1-ви и 17-ти.

Прекаляването с храна може да доведе до повишаване на холестерола, проблеми с жлъчката и черния дроб. Спазване правилата за движение по пътищата и добра поддръжка на автомобила са условие за безпроблемно пътуване през летните месеци и особено в средата на август.

Етикети: , , , , , , , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии