2008 – годишен хороскоп за Овен

Годишен хороскоп За в и за Асцендент в

Муси Дачева

От 2005 до 2007 година родените под знака на Овен се намираха под покровителството на

Сатурн, който през този период се придвижваше през знака Лъв. Така те преминаваха през своя сатурнов подем, разгръщайки във възможно най-пълен размер своя рождествен потенциал и сдобивайки се с онази себеувереност и вътрешна стабилност, които са необходими, за да се поддържа буен огънят на живота им.

Наред с това през 2007 година Овните получаваха много по-ярка от тази на Сатурн подкрепа – от огнените и Юпитер. 2007-ма бе под знака на , господарят на Овен, а паралелно с това Юпитер, придвижвайки се през своя зодиакален знак Стрелец, им изпращаше щедрата си благословия почти до края на годината.
Наред и с други подкрепящи това даде възможност на много хора родени със Слънце или Асцендент в зодиакалния знак Овен да напреднат в професията си и да постигнат много от своите цели.

През 2008 година добрата житейска серия продължава за значителна част от представителите на знака. 2008 е покровителствана от Юпитер, който благославя всички, но най-вече огнените знаци – Овен, Лъв и Стрелец.

Марс, господарят на знака Овен, посреща новата година ретрограден, нещо което се случва веднъж на две години. Затова през януари, когато Марс се движи назад по Близнаци, за Овена е по-добре да си даде продължителна почивка. Тъй като не може да стои просто така без да прави нещо, то нека да натовари повече ума си, планирайки действията си за дълъг период напред.

За мартенските Овни и по-специално за родените между 21 и 27 март, 2008-ма година ще предложи и то още в самото си начало, богата гама от предизвикателства. Почти през цялата2008-ма ще им се налага да правят кардинални промени, да нанасят поправки в движение, в това с което се занимават или върху което работят през последните години, срещайки съпротивата и неразбирането на хора, на които са разчитали преди.

Така през първите месеци на 2008-ма, особено през януари, сред представителите на тази група ще се наблюдава по-голяма раздразнителност и импулсивност в постъпките, необоснована претенциозност и неадекватно поведение, категорични и нелицеприятни оценки за другите, незачитане правото на отсрещната страна, нещо което може да доведе до охлаждане на отношенията с колеги на работното място и до разваляне на договори, сключени в предходната година. За тях също така съществува риск за здравето следствие от остри емоционални реакции, които водят до междуличностни конфликти и агресивно поведение. Немалък е рискът от инциденти с неизправна техника и инсталации у дома, на работното място или на пътя особено в дните от 5 до 9 март и 19 до 22 март. На мартенските Овни не се препоръчва купуването на домакински уреди, работещи на ток или газ или пък на автомобили през месеците януари и февруари.

За останалите представители на зодията годината дава много добри възможности да вложат своята неизчерпаема енергия в разработката или довършването на проекти започнати от предната година, опирайки се на натрупания до сега опит. Стига да са направили добре разчетите си, Овните могат да разчитат както на подкрепата на институциите така също и на по-възрастни, стабилни, доказали своята коректност и лоялност хора.

Родените в края на Овен, от 14 до 20 април, са най-облагодетелствани през тази година. Те имат възможност още през януари и февруари да направят много за да създадат добра база за бизнеса си до края на годината. Договарянето на детайли и писменото оформяне на сделки обаче трябва да оставят за след 18 февруари, когато Меркурий тръгва в права посока.

Тези, които работят в чужбина, трябва да положат усилия да си оформят коректно документите за пребиваване тъй като в началото на месец ноември съществува вероятност да попаднат в меко казано неприятна ситуация.

За родените под знака на Овена, годината обещава финансова стабилност и увеличаване на материалните придобивки- нова кола, ново жилище или голям ремонт на апартамента или на вилата. Подходящо време за теглене на кредити е през месецитеоктомври-ноември.

В личното обкръжение на Овен ще навлязат нови хора, повечето от средата на тези, с които работи. Емоционалните отношения до голяма степен ще зависят от решаването на редица материални проблеми и преодоляването на разочарованието от непочтено отношение на много близки хора. 2008 година е благоприятна за сключване на брак за жените от зодията. Подходящи за целта са месеците май, август и ноември.

Месец март може да разтревожи близките на родени под знака на Овен, които имат хронични заболявания, прекарали са инсулт или инфаркт, пристрастени са към цигарите или алкохола.
За да бъдат в добро здраве на родените през март Овни, ще се наложи да обърнат по-голямо внимание на начина си на хранене и да преминат на диета през август-септември.
За всички от зодия Овен месеците март и юли са подходящи да си направят профилактични прегледи, да посетят стоматолога си, да разпуснат и разтоварят нервната си система.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 коментар so far »

  1. pavlina каза,

    Писа на март 25, 2008 @ 21:46

    super e

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии