2008 – годишен хороскоп за Рак

Годишен хороскоп за в Рак и за Асцендент в Рак

Муси Дачева

За хората от зодия Рак, 2008 година предлага много възможности да направят редица позитивни промени в живота си, които да ги накарат да се чувстват по-сигурни и стабилни както в професията, така и в личния си живот. Още в първите месеци на годината с чувствителните си сензори, те ще усетят силна вътрешна необходимост да внесат изменения в своята работна среда – да се преместят в нов колектив или да привлекат нови хора в екипа си.

Годината благоприятства всички усилия, вложени от родените под знака на Рак за разширяване на бизнеса – намиране на подходящите партньори, сключване на изгодни и дългосрочни договори за работа, разнообразяване на дейността и увеличаване на личната социална ангажираност. Пресяване на професионалните контакти, ефективна рекламна кампания на собствената фирмена дейност, получаване на подкрепа за нови проекти и справяне с конкуренцията са дейности, които имат зелена светлина през по-голямата част от годината и най-вече през месеците февруари, март, май, юли, август и ноември.

До края на първата седмица на месец май е благоприятното време за уреждане на лични и служебни кредити за закупуване на жилище, магазин или офис, за ремонт на дома или преобзавеждане на личното или работно пространство, особено за родените във втората декада на Рак- между 2-ри и 12-ти юли.

През тази година пред родените в първите две декади на Рака, от 22 юни до 12 юли, ще има известни пречки в сферата на образованието. Те ще могат да напредват само, ако се отнасят отговорно към задълженията си, полагат много труд и се освобождават навреме от старите задържащи стереотипи и схващания. Някои от тази група, в началото на ноември ще бъдат сюрпризирани от нови правила и изисквания в училището или във ВУЗ-а, което ще ги накара да вземат незабавни решения, да сменят специалността си или учебното заведение.

В най-близкото обкръжение на Лунните хора ще настъпят съществени промени породени от сериозни различия във възгледите, нещо което ще доведе до поредица от раздели. Предстоят разчиствания в приятелската среда, освобождаване от повърхностни контакти и избистряне на онези критерии, на които трябва да отговарят новите приятели.

Родените с Асцендент в Рак трябва да бъдат много внимателни в семейните имуществени дела, особено при делба или продажба на наследствени имоти. Непочтените постъпки, алчността, злоупотребата с възможности, са бомби със закъснител, които през следващите години ще тровят отношенията с най-близките родственици. Воденето на съдебни дела е рисковано като не може да се разчита на бързо и справедливо съдопроизводство.

В емоционално отношение годината обещава да бъде наситена с преживявания, които ще сложат дълбок отпечатък в паметта на лунните хора най-вече през март-април и през юни-юли. В личното пространство на Раците и преди всичко на тези с Лична година 2 или Лична година 7, ще навлезе трайно личност – привлекателна, грижовна, но и авторитарна. За всички Раци – за тези, които наскоро са се влюбили и за тези, които имат сериозна връзка е благоприятно сключването на брак през 2008-ма, с предпочитание към месеците май и август. Много от семейните Раци Юпитер ще зарадва с появата на дете или внуче в дома.

За родените със Слънце или Асцендент в Рак е важно през тази година да поддържат тялото и духът си в добра кондиция – да посещават редовно фитнесзалата, да се освободят от вредните привички в храненето и да не задържат в себе си негативни емоции, натрупването на които води до психосоматични заболявания. Притеснителни за здравето са дните около слънчевите и лунни затъмнения през февруари – на 7-ми и 21-ви и през август – на 1-ви и 17-ти.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , ,

14 коментара so far »

  1. Мони каза,

    Писа на януари 24, 2008 @ 12:25

    Е дай боже да бъде наситена с преживявания година! Типичното за Рака е че има нужда от емоции, това го кара да се чувства жив! Всяка емоция оставя отпечатък в сърцето на Рака! Много хубави думи сте написали за представителите на зодия Рак, благодаря ви г-жо Дачева

  2. colev каза,

    Писа на май 18, 2008 @ 20:53

    съдбата на раците е самотата колкото и приятели да имат те се чустват самотни обичат някой да им обраща внимание само тогава забравят 4е са самотни

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на май 20, 2008 @ 10:27

    Към colev,
    нямам впечатление Раците да са по-самотни от която и да е друга зодия. Може би,ако има доминиране на водния елемент, да се създава такава нагласа към отдръпване от света. Но истината е, че имат много много голяма потребност от обич и то искрена, защото интуитивната им природа улавя фалша на мига.

  4. Райна каза,

    Писа на май 20, 2008 @ 12:07

    какво значи “доминиране на водния елемент” ?

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на май 20, 2008 @ 13:40

    Към Райна,
    доминиране на водния елемент значи в наталната астрологична и в наталната номерологична карта на човек да има повече позиции във водната стихия. Например освен рождено Слънце в Рак може да има Асцендент в Риби, Луна в Скорпион, Венера в Рак,Сатурн в Риби + Път 7 и Ключ 7 каквито имат имена като Райна, Мария, Васил, Борис и др.

  6. Нина каза,

    Писа на юни 17, 2008 @ 14:22

    Здравейте! Искам да ми пишете хороскопа за месец юли какъв ще е той?

  7. Айше каза,

    Писа на юли 8, 2008 @ 15:49

    Здравейте г-жо Дачева,
    възхитена съм от Вас и от сайта Ви! Съжалявам, че не съм Ви открила по-рано. Но вече от един месец насам чета всичко, което публикувате, а някои от статиите Ви дори прочитам по няколко пъти. Аз съм родена на 24.06.1974г., досега животът ми премина през много препятствия, но вярата ми в Господ и доброто, ми вдъхваха сили и смелост да издържа. Интересува ме дали ми предстои някаква промяна или животът ми ще продължи в сегашното си русло?
    Благодаря Ви и Господ да Ви пази!

  8. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 10, 2008 @ 13:19

    Към Айше,
    след 24 юни сте навлезли в Лична година 4, в която промените са предимно на “ширина”, т.е. като разширяване, разгръщане, обогатяване под някаква форма, а не като рязко изменение на условията на живот поне в първата половина на годината, при вас това е до месец декември 2008г.
    Важни промени в емоционалния ви живот предстоят през 2009 година. Разбира се, за да се каже нещо повече, трябва да се направи подробен анализ на рождените данни към настоящия момент.

  9. Севда каза,

    Писа на юли 27, 2008 @ 15:30

    Здравейте, г-жо Дачева,
    аз съм човек, който винаги се е отнасял към видовете предсказания и опити за това скептично, но вашите статии ги приемам по-скоро като научни изследвания и затова ги чета с изключителен интерес. Аз съм родена на 4.07.1973 г. в гр. Стара Загора, в момента живея в Германия в гр. Берлин, бях бременна, но на 25.07. 2008г. отидох в болницата, защото не се чувствах добре и ми заявиха, че детето ми е мъртво – бях в осмия месец. Измъчва ме мисълта – дали лекарите се отнесоха небрежно към мен и не разбраха, че има проблем или това е карма, която е трябвало по един или друг начин да платя, но ако има прераждане душата, която щеше да се прероди в моето детенце, трябваше ли да преживее една такава смърт? Аз и моето семейство много искахме и обичахме това детенце, което щеше да бъде и моята първа рожба, сега много страдаме! Всъщност това изкупване на грях ли е?

  10. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 28, 2008 @ 12:33

    Към Севда,
    приемете моите най-искрени съболезнования.
    Няма болка, която да е съизмерима с тази на майката, загубила детето си.
    Но вие сте млада и трябва да гледате напред.

    Това, което се е случило, от гледна точка на астрологията и на основата само на рождената ви дата, има връзка с преминаването на Сатурн през наталната позиция на вашата Луна,свързана с майчинството по принцип. За по-подробен анализ обаче, трябват повече начални данни.
    При всички случаи едно такова събитие е свързано с вашата карма и с тази на съпруга ви,защото хората не се събират случайно и когато се обвързват, приемат част от кармата на другия.
    Преживяването на такава тежка загуба е част от поцеса на балансиране на вашата карма. А каква е тя и кои области от живота засяга може да се види след задълбочен анализ на рождените данни.
    Кармата е това, което ни кара да се прераждаме. На Земята няма въплътени в тяло хора, които да са изчистили напълно своята карма. В този смисъл всеки има да “изкупва грехове” в някаква област от живота си. Част от изкупването на кармата е, когато имаме тежки моменти, когато преживяваме изпитания на тялото или духа, да преминаваме през тях осмисляйки ги и приемайки ги.
    И да продължаваме напред.

  11. Ради каза,

    Писа на септември 30, 2008 @ 16:26

    Аз самата съм рак родена съм на 04.07.1990 на 18години съм. Интересувам се от астрология, хороскопи, вярвам в суеверията! Прочетох всички коментари и да ви кажа честно всичко се отнася до мен.
    Самотна съм през повечето време, и на наи-малкото се радвам, благодарна съм за това което имам. Скромна, тиха, самотна, да-обичам да ми се обръща внимание,щото само тогава не съм самотна, обичам тишйната,спокойствието, спокойните и тихи места!Много лоша черта на раците е,че живеят постоянно с миналото, или поне по себе си така съдя. Много съм жалостива, и пак по себе си и по някои други раци съдя че като цяло за раците е много характерно да се самозабравят , живеят в свой съобствен измислен идеален свят в който не допускат никого! Склонни са до такава степен да помагат на другите че да забравят за себе си. Най-добре се чувстват у дама-съшо много характерно за раците! КАЖЕТЕ МИ КАК ДА ПРЕОДОЛЕЯ САМОТАТА? ТОВА МЕ МЪЧИ ВЕЧЕ 18 ГОДИНИ И ИСКАМ ДА СЕ СПРАВЯ С ТОВА НЕЩО, НО ВСЕ НЕ УСПЯВАМ!
    Поздрави!

    Ради

  12. Eлица каза,

    Писа на октомври 6, 2008 @ 1:19

    Здравейте г-жо Дачева, скоро ми попадна този уебсайт и с удоволствие го чета! Родена съм на 23.06.1980 и скоро прекратих 5 годишната си връзка, но за сметка на това в работата ми потръгна. Дали обаче да продължавам да се развивам в България или късметът ми е навън? И дали ще има някаква промяня в личният ми живот?
    Благодаря в аванс и успехи на вас!

  13. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 6, 2008 @ 13:22

    Eлица,
    чудесно е, че гледате напред и бъдещето ви занимава повече отколкото миналите неща.
    Лична година 3 ви предлага нови и интересни изживявания.
    Много е вероятно да заминете в чужбина. Но, дали имате бъдеще там, мога да ви кажа едва след подробен анализ на рождените ви данни.

  14. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 6, 2008 @ 13:31

    Ради,
    тъжно е, че едно момиче на 18 години може да се чувства толкова самотно.
    Ако ви е трудно да си намерите подходяща приятелска среда, обърнете се към книгите. Те са верен приятел и никога няма да ви изоставят. Освен това ще научите много интересни неща, ще обогатите езика си и уменията си да общувате. Ще станете интересен събеседник и хората около вас ще търсят вашата компания.
    Абонирайте се в градската библиотека и търсете подходящи за вас книги.
    Хората, които работят там, могат да ви помогнат в избора.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии