2008 – годишен хороскоп за Риби

Годишен за в и за Асцендент в

Муси Дачева

За родените под зодиакалния знак Риби 2008 година ще мине под знака на търсене на баланс между обновлението и консерватизмът, между стремежът за изява и дърпащата назад вътрешна неувереност и непредприемчивост. Риби са един от четирите зодиакални знака от подвижния кръст, които сега преживяват поредната си сатурнова криза – тази на Опозицията ( виж повече в книгата “Номерологичен календар”). През 2008-ма, повече от когато и да е, родените под знака на Риби, под силното влияние на Сатурн в Дева, ще трябва да проявяват както изключителна гъвкавост в деловата страна на живота си така и невероятна прецизност в подоговката и изпълнение на всяко свое начинание. Това е залогът успех, за стабилни партньорски взаимоотношения и преднина пред конкурентите.
Родените в първата декада на знака, от 19 февруари до 29 февруари, през тази година ще имат повече енергия, сила и кураж да отстояват позициите си и да се противопоставят на манипулациите на хора, с които съдбовно са им се пресекли житейските пътеки. Реорганизации на работното място, нередовно изплащане на парични възнаграждения, разочарования от колеги и неразбиране от шефовете са част от проблемите, с които трябва да се справят родените във втората декада на знака, от 1 до 10 март, през втората половина на годината и по точно в първата десетдневка на август, средата на октомври и в началото на ноември.

Успех и подкрепа в своята дейност получават всички, които имат рождено Слънце или Асцендент в Риби, които работят в социалната сфера, занимават се с благотворителност или влагат усилия в общонационални каузи.

В емоционалната сфера за Риби предстоят съществени промени. Тези, които нямат връзка вероятно ще намерят душевен покой в лицето на сериозен и разумен човек. При семейните сатурновата криза ще изкара на повърхността натрупаното недоволство от неравнопоставеност и зависимост, от прекомерно натоварване и финансови неблагополучия. При някои двойки ще започне процес на раздяла, а при други преосмисляне на връзката и поредица от компромиси за нейното укрепване. Подходящ период за разрешаване на любовни недоразумения са дните между 12 март и 5 април, 18 юни и 12 юли, 24 септември и 17 октомври.

Здравето на родените под знака Риби през тази година е уязвимо, затова не трябва да подценяват онези симптоми, които подсказват някакво неразположение. Подходящо време за възстановителни процедури и са месеците март, април, юни и октомври.

Етикети: , , , , , , , , ,

5 коментара so far »

  1. Петранка каза,

    Писа на февруари 29, 2008 @ 16:32

    А къде ли отиде третата декада…!?

  2. Маргарита Ангелова каза,

    Писа на юли 20, 2008 @ 21:16

    И аз това бих желала да попитам:)))

  3. ;iubomir каза,

    Писа на октомври 27, 2008 @ 18:26

    И аз сам с вас момичета

  4. маринела каза,

    Писа на октомври 29, 2008 @ 9:20

    Здравейте г-жо Дачева!
    възхитена съм от вашите познания в сферата на астрологията. Искам да ви попитам защо в момента живота ми е толкова сложен и в личен и в професионален план? Само на влиянието на Сатурн ли се дължи или има и друга причина. И най-важното кога ще дойде по благоприятно време. Родена съм на 09.03.1983 в 11.55мин. От сърце ви благодаря!

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 30, 2008 @ 23:49

    маринела,
    не е само Сатурн, и Уран е все още близо до Слънцето ви, ретрограден и в 10 дом.В допълнение сте в лична година 4 и по този начин има натрупване на няколко фактора с отрицателен знак.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии