2008 – годишен хороскоп за Скорпион

Годишен хороскоп за в и за Асцендент в

Муси Дачева

За родените под знака на Скорпион 2008 година дава добри обещания за социална реализация и професионален растеж. Скорпион е един от четирите знака на неподвижния кръст, които в периода 2005-2007 година преминаха през поредната си сатурнова криза. Повечето Скорпиони, на които по зодия е присъща силната интуиция, успяха да се настроят на вълната на сатурновите изисквания и да преминат през този период на сериозни житейски изпитания и промени, натрупвайки жизнен опит и мъдрост. С излизането на Сатурн от знака Лъв и преминаването му в през септември 2007г., негативните влияния постепенно отшумяват вече и за онези, които са родени в последните градуси на знака. Това, което е било най-засегнато от влиянието на , предстои да получи възможност за изграждане наново, вече на друго по-стойностно ниво. Неговите плодове ще се берат след пет години, когато завърши текущия трейсетгодишен личен сатурнов цикъл на Скорпион.
През тази календарна година на родените в Скорпион ше се даде подкрепа да приведат в ред всички свои планове и проекти, да възстановят старите или да създадат нови делови отношения с по-възрастни, солидни и надеждни хора. Ще бъдат добре дошли в съюз, клуб, партия, организация, към която имат предпочитание.

Тези, които се занимават с научни изследвания, които правят задълбочени проучвания в някаква област от знанието, ще могат да намерят нужната им материална и друга подкрепа, за да развият и завършат успешно разработките си. За тях и за преподавателите във ВУЗ първото тримесечие на годината и най-вече месец март може да се окаже периодът на получаване на признание за заслуги в областта, в която работят. Те ще имат по-голяма творческа свобода, на някои ще бъдат възложени по-големи отговорности като заемат ръководен пост и се издигнат на по-високо стъпало в служебната йерархия.

2008 година е благоприятна за развитие на малкия и среден бизнес, в който са въвлечени родени със Слънце в Скорпион или Асцендент в Скорпион и преди всичко от първата и втората декада на знака, т.е. родени между 23-ти октомври и 12-ти ноември. Месеците март и юли са подходящо време за реклама на собствено производство, за разширяване на дейността, за договаряне с нови партньори.

Неблагоприятни най-вече за работещите в сферата на едрия бизнес, родени в третата декада на Скорпион, от 13-ти до 22-ри ноември, са месец април, последната десетдневка на юни, август, първата десетдневка на септември, първата седмица на ноември и декември.

В емоционалната сфера на част от родените под знака на Скорпион през тази година има известна нестабилност, породена от стремежа към свобода и отхвърляне на всякакви стари ограничения и зависимости. Глезени от вниманието на околните ще бъдат, тези които са или ще навлязат в своята Лична година 6 или Лична година 9. Нова любовна връзка, започнала по необичаен начин, ще замени разпадналата се по време на последната сатурнова криза. Благоприятен период за позитивни промени в личните взаимоотношения са месеците януари,март, юли и септември.

Родените през втората и третата декада на знака Скорпион, от 3-ти до 22-ри ноември, особено ако Съдбата ги е отвяла надалеч, под влияние на носталгията по родното място ще потърсят опори в по-близък контакт със своите родственици, ще се интересуват от корените и предците си, от традициите и нравите на средата, от която са се отделили.

За родените със Слънце и или Асцендент в Скорпион през тази година е препоръчително да обърнат внимание на здравето си като се въздържат от крайности както в гладуването така и в прекомерното приемане на храна. Здравословни проблеми може да имат в началото на месец март, краят на април, първата десетдневка на май, средата на юни, и началото на юли.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , ,

7 коментара so far »

  1. Дуранджа каза,

    Писа на юли 18, 2008 @ 20:29

    Здравейте, г-жо Дачева,
    от известно време насам съм Ваш голям фен и ревностно търся във Вашите статии отговор на един въпрос, чийто отговор не мога да намеря и се надявам астрологията и номерологията и конкретно Вие да ми помогнете. Става въпрос за следното: от няколко години насам много често сънувам непознати, далечни векове, в които живея, хора, с които разговарям, храмове, но най-често сънувам една голяма врата, която е винаги отворена, виждам тъмнина, но след като вляза вътре чувствам, че ми е добре, но не виждам нищо. Възможно ли е да сънувам минали прераждания, Вие какво мислите по този въпрос? Ако е така, това били повлияло на моя сегашен живот? Аз съм родена на 12.11.1979г. в 23 и 30 часа.

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 21, 2008 @ 10:55

    Към Дуранджа,
    темата за сънуването ми е много близка,защото аз самата сънувам много. Може би в скоро време ще отделя място и на тази тема в сайта.
    Интересното във вашата натална астрологична карта е съвпадът на рожденото ви Слънце с Уран в Скорпион, макар че очакването ми бе да имате силно представен воден елемент при личните планети.
    Този аспект е много значим, но аз няма да се разпростирам тук в неговото тълкуване.
    Когато спим, астралното ни тяло пътува в различните нива на Духовния свят. Ако навлезе в най-фините пластове, там понятието време,което е свързано с триизмерните нива, няма значение. То може да бъде привлечено от миналото на Земята или на друга планета по различни причини.Дали обаче това е вашето минало, минали съществувания, или не – трудно може да се прецени. Ако обаче имате повтарящи се сънища, обяснението е в някакъв проблем, над който зацикляте и трябва да намерите решение. Отворената врата е знак за нещо ново, нова посока и възможност да тръгнете натам и да се чувствате добре.
    Не се страхувайте да сънувате!
    Започнете да си водите “Дневник на сънищата” и постепенно си създайте собствен съновен език. По този начин ще изчистите неважните наслаги, с които подсъзнанието маскира, това което иска да ни предаде посредством съня. И най-важното, отнасяйте се критично към това което сънувате.

  3. Дуранджа каза,

    Писа на юли 21, 2008 @ 21:13

    Много Ви благодаря, г-жо Дачева, с нетърпение очаквам статията Ви относно сънищата. Пожелавам Ви красиво лято!

  4. Радослава каза,

    Писа на август 31, 2008 @ 17:20

    Здравйте госпожо Дачева! Искам да ви попитам дали ще спечелия голяма сума праи,понеже получих писмо от Ники Кънчев и реших да участвам,дали аз ще бъда от печелившите? И искам да Ви попитам в скоро време ще мога ли да си намеря добре платена работа?

  5. Янко каза,

    Писа на декември 11, 2008 @ 20:26

    може ли да ми кажете нещо за скорпиона за 2009

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 11, 2008 @ 23:07

    Янко,
    годишните хороскопи по зодии за 2009 г. ще бъдат публикувани в края на 2008 г.

  7. Мария каза,

    Писа на юли 15, 2009 @ 14:33

    Здравейте,г-жо Дачева,
    много Ви моля накратко да ми обясните значението на Тау квадрата.В моята натална карта той е между Луна-Плутон-Юпитер.Като Плутон /12 дом във везни/е в квадратура с Луната /9 дом в рак /и Юпитер /3 дом в козирог/, Луната и Юпитер са в опозиция.Ако това е от значение аз съм родена на 27,10,1972г. в 5,38ч.
    много ще Ви бъда благодарна ако ми отговорите.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    3. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии
    5. gravatar Антоанета Илиева Гужгулова/по баща Атанасова за Годишен хороскоп 2022 по зодии