2008 – годишен хороскоп за Телец

Годишен За Слънце в Телец и за Асцендент в Телец

Муси Дачева

Родените под знака на Телец, един от четирите зодиакални знака на неподвижния кръст, са

хората, които през последните 3 години преживяваха поредната си сатурнова криза. За тези, които успяха да се настроят на вълната на сатурновите изисквания, периодът бе наситен с житейски промени, които могат да бъдат оценени по-късно от дистанцията на времето. С излизането на от знака Лъв и преминаването му в Дева през септември 2007г., негативните влияния постепенно отшумяват вече и за тези, които са родени в последните градуси на знака Телец.

2008-ма година за Телец ще бъде много различна от предходната поради няколко благоприятни астрологични фактора. През дванадесетте месеца Юпитер се движи през като сипе върху земните знаци със своята щедра десница всички онези дарове, с които стиснатият Сатурн, господар на Козирога, му позволява да се разполага.

“Малко, ама от сърце” казва с кисела усмивка заровилият се в купчина сметки Сатурн от Дева. Към подкрепата на двата гиганта в слънчевата система, за земните знаци, се добавя твърдото рамо на малкият по размери, но с голям енергиен потенциал Плутон. Той се движи на границата между Стрелец и Козирог почти през цялата година и едва в края на ноември се установява за постоянно в Козирога, където ще прекара следващите 17 години, вдъхвайки сила, кураж и борбеност на спокойния и умерен Телец.

Родените под знака на Телец, ще получат подкрепа в много направления от живота си, но най-вече в сферата на професионалното си развитие. Ще имат благоприятна среда за обучение – завършване на образованието или повишаване на квалификацията, за растеж в кариерата.

Тези, които са работили усърдно през последните години ще получат признание и висока оценка на труда си, ще видят удовлетворяващ резултат на своите усилия.

Отлични възможности за бизнеса имат родените от 21 до 30 април, особено тези на 26-27 април. За тях се дава зелена улица още в средата на януари. Приоритетни са търговия с недвижими имоти, хранителни стоки, мебели, мода, козметика, хотелиерство и туризъм.

През есента, по-точно в средата на месец септември, родените във втората декада на знака Телец, от 26-ти април до 6-ти май и особено тези, родени на 2-ри май, ще могат да сключват успешни сделки, да направят скок в своята реализация, още повече ако са в Лична година 1, Лична година 3 или .

Тези, които са вече в , ще намерят необходимите им ресурси и съдействието на подходящите хора, за да положат основите на свой бизнес. Други от зодия Телец, които са в Лична година 9, най-сетне ще стигнат до извода, че им трябва генерална промяна и ще направят първите си стъпки в полагането на основите на нов бизнес.

В личния живот на Телец идва период на отрезвяване, на нормализиране на взаимоотношенията с интимния партньор и добиване на по-голяма стабилност. Ще настъпи качествена промяна в представата за отношенията в една връзка като освен романтиката на преден план ще излезе очакването за почтеност, вярност и сигурност. Годината е много добра за сключване на брак и обещава трайност на семейния съюз.

Благоприятни периоди за решаване на въпроси от личен характер, за начало на сериозна емоционална връзка или развитие по старата, са – средата на януари, февруари, през май,особено след новолунието на 6-ти май и втората половина на месец ноември 2008 година.

За семейните Телци годината е благоприятна за увеличаване на семейството, особено за тези, които са или тепърва навлизат в Лична година 1, Лична година 2, Лична година 4 или Лична година 6.

Телецът ще се радва на добро здраве почти през цялата година. Но здравословни неразположения от прекаляване с храна и напитки или от прилагането на неподходящи диети са възможни през март и през ноември. Хроничноболните през тази и следващата година трябва да следят по-внимателно симтомите на болестта си и да се консултират често с лекуващия ги лекар.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии