2008 – годишен хороскоп за Стрелец

Годишен хороскоп за Слънце в Стрелец и за Асцендент в Стрелец

Муси Дачева

2008-ма за родените под зодиакалния знак Стрелец е много различна от предходната година. През 2007г. Юпитер, господарят на този знак се движеше през Стрелец, а Сатурн, другият гигант на Слънчевата система, беше в сродния по стихия Лъв до началото на септември. Комбинираното влияние на двете бе стабилен фундамент, върху който много от родените в знака Стрелец, предимно от последната декада, напреднаха в кариерата, развиха бизнеса си, създадоха стабилни емоционални връзки. Подобна благоприятна планетарна ситуация за Стрелец е имало преди 60 години.
Стрелец е един от четирите зодиакални знака на подвижния кръст, които от есента на 2007 година попаднаха в поредната си сатурнова криза, тази на Венериния квадрат ( виж повече в книгата “Номерологичен календар”). Промените, които са характерни за този период, ще засегнат предимно сферата на кариерното развитие – подкрепата или проиводействието на средата, в която се работи. Усилия ще изизсква затвърждаването в старата или ориентиране към нова професия като се преодоляват всички онези организационни и бюрократични ограничения, които налага Сатурн от Дева.

През 2008 година акцентът продължава да е върху укрепването на позициите в професията и социалния живот. ГосподарятЮпитер вече се движи през , една не особено приятна за него зона от Зодиака и не е така щедър и добронамерен. Но позицията си има и добри страни, тъй като помага на разпилените Стрелци да подредят приоритетите си и да насочат усилията си в едно направление.

За родените със Слънце и (или) Асцендент в Стрелец във финансово отношение годината обещава добра възвращаемост от дейности, при които печалбата не е от бързи спекулации а в резултат на системен, продължителен, рутинен труд. Благоприятни финансови възможности за Стрелец има повече във втората половина на годината или по точно в периодите 24 януари-17 февруари, 25 април-24 май и от 16 юли до 31 декември.

В любовните дела планетарният тон на годината налага стабилност, което ще рече намиране на сериозен партньор, за тези които нямат,брак за зрелите връзки, забременяване и раждане на дете при семейните двойки. Всичко това е много по-вероятно да се случи при тези, които са или навлизат в Лична година 2, Лична година 4, в и имат рождено Слънце в третата декада на знака, т.е. родени са между 12-ти и 21-ви декември.

През тази година Стрелецът ще трябва да положи повече усилия, търпение и отстъпчивост в отношенията си с родата – родители, братя, сестри, лели,чичовци и др. По този начин ще изчисти кармичните възли, навързани досега и няма да си създава нови.

Здравето на родените под знака на Стрелец през годината ще зависи от това доколко може да се откаже от вредните привички в храненето и в начина си на живот. Възможни са усложнения при хронични заболявания особено, свързаните с жлъчката и черния дроб в периодите 5 април-10 май, 28 август-18 септември. Опасност от травма, битова авария, инцидент на 17-18 август за родени между 20-23 декември. Подходящи за профилактика и са месеците май и септември.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 коментара so far »

  1. desi каза,

    Писа на април 3, 2008 @ 11:56

    horoskopa mi e mn qk mn me radva

  2. roza каза,

    Писа на септември 11, 2008 @ 10:50

    Бре, това с зачеването е вярно, ще ставам мама :)

  3. нема значение каза,

    Писа на септември 13, 2008 @ 0:21

    ного е яко супер е просто варха :*:*:*:*

  4. Теодора каза,

    Писа на септември 27, 2008 @ 12:56

    И аз ще ставам мама! :) Добре, добре…

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии