2015 – Лична година 1

nom 1Лична година 1
за всички, родени на следните дати:
1, 10, 19, 28 януари,октомври;
9, 18, 27 февруари,ноември;
8, 17, 26 март, декември;
7, 16, 25 април;
6, 15, 24 май;
5, 14, 23 юни;
4, 13, 22, 31 юли;
3, 12, 21, 30 август;
2, 11, 20, 29 септември.

През 2015 г., на рождения си ден,навлизате в своята Лична година 1.

На рождения си ден през тази календарна година започвате нов деветгодишен цикъл на промените. Много от нещата, за които сте си мечтали, които сте планирали в предишни години и особено през изминалата – Лична година 9, сега придобиват конкретна форма. Вие сте човекът, който ще изпълни тази форма със съдържание, и който ще реализира планираното по най-добрият начин. Защото Лична година 1 е период, в който доказвате своята независимост, умението сами да се справяте с живота си.
Ще срещате подкрепа от много места, но също така и пречки. Ще трябва да показвате силна воля и амбиция, да не се огъвате пред трудностите, да преодолявате това, което ви дърпа назад, и да продължавате напред.

Навлизате в лична година, в която трябва да демонстрирате своите знания, умения за справяне и сила на характера, да отстоявате собствените си възгледи и позиции.

Новите тенденции вероятно сте усетили още в края на предходната – лична година 9. Част от товара си оставяте в старата година и след рождения си ден, в слънчевия период, вниманието ви се съсредоточава в нещо, което е лично ваше, в което имате изявено присъствие или е изцяло ваша идея.

Лична година 1 е трудна, но промяната, която носи, е нещо, което създава възможности, които можете да реализирате сега, но и в следващите години на този деветгодишен цикъл.

Лична година 1 може да се окаже сериозно предизвикателство към вашата спокойна, уравновесена лунна натура. Невинаги ще имате подкрепата на най-близките, невинаги ще намирате нужния ви съветник. Напротив по-често ще трябва да взимате сами важните решения и съответно да понесете отговорността за тях. През тази лична година ще трябва да научите важен житейски урок като се откъснете от нещо, което е сигурно, удобно и защитено, и се изправите сами пред неизвестното и рисковото.

Ако сте в сатурнова криза, родени сте под знака на Близнаци, Дева, Стрелец или Риби, вероятно ще преживеете сериозна промяна в личния живот. В професионално отношение Лична година 1 може да ви предложи нови предизвикателства, които на пръв поглед да изглеждат плашещи, но които си струва да приемете, за да докажете себе си.

Ако сте преживели раздяла в предишната, Лична година 9, нещо което често се случва, то сега ще трябва да се настроите на нова вълна, да свикнете с нов начин на живот и да търсите новите възможности. Лична година 1, особено в последните два месеца, е много силна в това отношение и задава предпоставки за нова връзка, която да се развие през лична година 2.

Тези, които са сами, през Лична година 1 ще имат възможности да разширят кръга от приятели, да срещнат и опознаят нови хора. За да се случи нещо по-сериозно, освен да разчитате на вродения си чар, е необходима лична инициатива, да проявите повече активност и изобретателност, да бъдете по-искрени и открити към отсрещната страна.

Хората, които навлязат през тази година в живота ви, ще спомогнат по някакъв начин за вашия успех, ще ви дадат подкрепа и усещане за значимост. Това е възможно да стане като пътувате в друга страна, при преместване на нова работа или на ново място за живеене.

Много е важно да бъдете инициативни и да давате сами тон на личния си живот.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни през първата половина на годината, особено в месеците март, май и юни. През втората половина на годината силни за вас са месеците август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните знаци Телец, Дева или Козирог, по-силна за вас е втората половина на годината, от август нататък, октомври и декември. Но също така добри месеци са март, април и май.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците май, юли, юни, август и ноември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците март, май, юли, октомври и декември.

За любовния ви живот най-емоционален може да бъде Слънчевият период на Личната ви жизнена година, но осезаем напредък обещава Лунният период (виж в кн. Номерологичен календар).

За всички, които навлизат в Лична година 1 през 2015-та, интерес ще предизвикват хора, които носят лични имена с Ключ 1,родени са на 1, 10, 19, 28-мо число на месеца, или имат Рождена пътека с вибрация Път 1.

Тази Лична година е от голямо значение за родените на 1, 10, 19, 28 март, на 5, 14, 23 юни, на 3, 12, 21, 30 август и на 1, 10, 19, 28 декември, за тези,чиято рождена дата е с  вибрация Път 1, а също така ако навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или Личното ви име е с Ключ 1.

Успешна връзка можете да създадете с човек, който през 2015-та също навлиза в Лична година 1, или който е в Лична година 2, Лична година 4, Лична година 5 или Лична година 7.

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

 

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии