2015 – Лична година 1

nom 1Лична година 1
за всички, родени на следните дати:
1, 10, 19, 28 януари,октомври;
9, 18, 27 февруари,ноември;
8, 17, 26 март, декември;
7, 16, 25 април;
6, 15, 24 май;
5, 14, 23 юни;
4, 13, 22, 31 юли;
3, 12, 21, 30 август;
2, 11, 20, 29 септември.

През 2015 г., на рождения си ден,навлизате в своята Лична година 1.

На рождения си ден през тази календарна година започвате нов деветгодишен цикъл на промените. Много от нещата, за които сте си мечтали, които сте планирали в предишни години и особено през изминалата – Лична година 9, сега придобиват конкретна форма. Вие сте човекът, който ще изпълни тази форма със съдържание, и който ще реализира планираното по най-добрият начин. Защото Лична година 1 е период, в който доказвате своята независимост, умението сами да се справяте с живота си.
Ще срещате подкрепа от много места, но също така и пречки. Ще трябва да показвате силна воля и амбиция, да не се огъвате пред трудностите, да преодолявате това, което ви дърпа назад, и да продължавате напред.

Навлизате в лична година, в която трябва да демонстрирате своите знания, умения за справяне и сила на характера, да отстоявате собствените си възгледи и позиции.

Новите тенденции вероятно сте усетили още в края на предходната – лична година 9. Част от товара си оставяте в старата година и след рождения си ден, в слънчевия период, вниманието ви се съсредоточава в нещо, което е лично ваше, в което имате изявено присъствие или е изцяло ваша идея.

Лична година 1 е трудна, но промяната, която носи, е нещо, което създава възможности, които можете да реализирате сега, но и в следващите години на този деветгодишен цикъл.

Лична година 1 може да се окаже сериозно предизвикателство към вашата спокойна, уравновесена лунна натура. Невинаги ще имате подкрепата на най-близките, невинаги ще намирате нужния ви съветник. Напротив по-често ще трябва да взимате сами важните решения и съответно да понесете отговорността за тях. През тази лична година ще трябва да научите важен житейски урок като се откъснете от нещо, което е сигурно, удобно и защитено, и се изправите сами пред неизвестното и рисковото.

Ако сте в сатурнова криза, родени сте под знака на Близнаци, Дева, Стрелец или Риби, вероятно ще преживеете сериозна промяна в личния живот. В професионално отношение Лична година 1 може да ви предложи нови предизвикателства, които на пръв поглед да изглеждат плашещи, но които си струва да приемете, за да докажете себе си.

Ако сте преживели раздяла в предишната, Лична година 9, нещо което често се случва, то сега ще трябва да се настроите на нова вълна, да свикнете с нов начин на живот и да търсите новите възможности. Лична година 1, особено в последните два месеца, е много силна в това отношение и задава предпоставки за нова връзка, която да се развие през лична година 2.

Тези, които са сами, през Лична година 1 ще имат възможности да разширят кръга от приятели, да срещнат и опознаят нови хора. За да се случи нещо по-сериозно, освен да разчитате на вродения си чар, е необходима лична инициатива, да проявите повече активност и изобретателност, да бъдете по-искрени и открити към отсрещната страна.

Хората, които навлязат през тази година в живота ви, ще спомогнат по някакъв начин за вашия успех, ще ви дадат подкрепа и усещане за значимост. Това е възможно да стане като пътувате в друга страна, при преместване на нова работа или на ново място за живеене.

Много е важно да бъдете инициативни и да давате сами тон на личния си живот.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни през първата половина на годината, особено в месеците март, май и юни. През втората половина на годината силни за вас са месеците август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните знаци Телец, Дева или Козирог, по-силна за вас е втората половина на годината, от август нататък, октомври и декември. Но също така добри месеци са март, април и май.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците май, юли, юни, август и ноември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците март, май, юли, октомври и декември.

За любовния ви живот най-емоционален може да бъде Слънчевият период на Личната ви жизнена година, но осезаем напредък обещава Лунният период (виж в кн. Номерологичен календар).

За всички, които навлизат в Лична година 1 през 2015-та, интерес ще предизвикват хора, които носят лични имена с Ключ 1,родени са на 1, 10, 19, 28-мо число на месеца, или имат Рождена пътека с вибрация Път 1.

Тази Лична година е от голямо значение за родените на 1, 10, 19, 28 март, на 5, 14, 23 юни, на 3, 12, 21, 30 август и на 1, 10, 19, 28 декември, за тези,чиято рождена дата е с  вибрация Път 1, а също така ако навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или Личното ви име е с Ключ 1.

Успешна връзка можете да създадете с човек, който през 2015-та също навлиза в Лична година 1, или който е в Лична година 2, Лична година 4, Лична година 5 или Лична година 7.

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

 

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Eli за Основни астрологични понятия
  2. gravatar Eli за Основни астрологични понятия
  3. gravatar Муси Дачева за Основни астрологични понятия
  4. gravatar Eli за Основни астрологични понятия
  5. gravatar Муси Дачева за Основни астрологични понятия