2015 – Лична година 2

nom 2Лична година 2
за родените на следните дати:

2, 11, 20, 29 януари,октомври;
1, 10, 19, 28 февруари,ноември;
9, 18, 27 март,декември;
8, 17, 26 април;
7, 16, 25 май;
6, 15, 24 юни;
5, 14, 23 юли;
4, 13, 22, 31 август;
3, 12, 21, 30 септември.

През 2015 г., на рождения си ден, навлизате в своята Лична година 2.

Лична година 2 е втората в текущия личен деветгодишен цикъл на промените. Тя има подчертано Лунно влияние, което може да ви прави по-пасивни, притеснителни и непредприемчиви. В емоционален план обаче, Лична година 2 е много активна. Тя носи онази чувствителност, която кара и най-студените хора да изпитат потребност от повече внимание и от друга душа до себе си.

През вашата Лична година 2 ще имате нужда от сигурността и удобството, което създават старите и познати неща. Вашата неспокойна, подвижна природа ще трябва да се настрои на един по-бавен ритъм. Това, с което винаги сте справяли сами, сега ще изисква помощ от друг. Сътрудничеството с други хора ще бъде в основата на успехите ви в следващите месеци. Най-голяма опора ще получавате от близките, от семейството и близо до корените, до родното място, до родовите извори.

Лична година 2 дава възможност за разширение, за растеж нашироко, за развитие на нещо, което вече е създадено. Вашата креативна природа ще има шанса да развие потенциала си стига да бъдете достатъчно постоянни в намеренията си.

Лична година 2 е година на флирта, емоционалните трепети и влюбването. В нея човек се чувства по-уязвим и се нуждае повече от подкрепата на близките си. Трудностите, които преживявате с тях, спомагат за изграждане на здрави, доверителни отношения и сплотяване на семейството. Ще трябва да отстъпите инициативата и лидерската роля на човека до вас, да се учите на подкрепа и сътрудничество, на съпричастност и разбиране към проблемите на другите, да усвоите изкуството на дипломацията.

Луната, покровителка на майчинството и домашният уют, ви кара още в края на предходната лична година, да правите жилището си по-удобно и красиво, да търсите решение на жилищен проблем.

Лунното влияние ще ви подтиква към по-дълбоко обвързване, да се съберете с любимия човек, да се сгодите, да сключите брак, да имате дете, да устроите дома си така, както ви харесва.

За тези, на които са повече годинките, и имат пораснали деца, Лична година 2 носи радостта да им се роди внуче.

В редицата на вибрациите от деветгодишния цикъл на промените, Лична година 2 е спадова (регресивна), с различни по дължина периоди на нисък жизнен тонус, изпадане в песимизъм, в състояния на отпуснатост, разсеяност, променливо настроение и поддаване на внушения отвън. Грижата за здравето може да измести всички други приоритети и да стане самоцел.
Лична година 2 подсилва негативни тенденции при тези, които са в сатурнова криза родените в подвижните знаци – Стрелец, Близнаци, Риби и Дева.

За любовния живот най-емоционални през тази Лична ви жизнена година са Лунният и Венериният период (виж в кн. Номерологичен календар).

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни през първата половина на годината, особено в месеците март, май и юни. През втората половина на годината силни за вас са месеците август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните знаци Телец, Дева или Козирог, по-силна за вас е втората половина на годината, от август нататък, октомври и декември. Но също така добри месеци са март, април и май.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците май, юли, юни, август и ноември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците март, май, юли, октомври и декември.

Тази Лична година е от голямо значение за родените на 2, 11, 20, 29 януари, на 2, 11, 20, 29 октомври, чиято рождена дата е с вибрация Път 2. Също тя ще бъде емоционален акцент, ако през 2015-та навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или Личното ви име е с Ключ 2.

Съответно интересни за вас в следващите месеци ще са хора, които носят лични имена с Ключ 2, родени са на 2, 11, 20, 29-то число на месеца или имат Рождена пътека Път 2.

Успешна връзка можете да създадете с човек, който през 2015 година навлиза също в  Лична година 2. Хармония във взаимоотношенията ще имате и с хора навлизащи в Лична година 1, Лична година 7 и Лична година 8.

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии