2015 – Лична година 4

nom4Лична година 4
за всички, родени на следните дати:
4, 13, 22, 31 януари,октомври;
3, 12, 21, 30 февруари,ноември;
2, 11, 20, 29 март,декември;
1, 10, 19, 28 април;
9, 18, 27 май;
8, 17, 26 юни;
7, 16, 25 юли;
6, 15, 24 август;
5, 14, 23 септември.

През 2015 г., на рождения си ден,навлизате в своята Лична година 4

Лична година 4 е много различна от предходната, Лична година 3. Вибрация 4 е женска и пасивна, но също така определена и категорична, затова под нейно влияние човек става прагматичен и взискателен към средата, в която живее и към хората, с които общува. Четворката означава ограждане, съзидателност и полагане на здрави основи за бъдещ просперитет. За да има резултати в Лична година 4, се изисква полагане на много труд и постоянство както в материалните неща, така и в сферата на любовта.

Лична година 4 е благоприятна за устройване на постоянно място, особено ако в предишни години сте пътували много и сте сменяли населени места или жилища. В Лична година 4 се създават добри условия за построяване на собствен дом, за купуване на къща или апартамент, но също така и за сериозен ремонт на старото жилище. Преместването на по-тихо, спокойно и най-важното по-евтино за живеене място също е в контекста на тази лична година.

Пълноценното използване на наличните ресурси и пестеливото отношение към средствата за живот е характерно за Лична година 4.

Лична година 4 е дисхармонична на вашата подвижна меркурианска природа. Принципът на уседналост ще ви кара да пренаредите плановете си. Стремежът към разнообразие и желанието ви нещата да се развиват бързо трудно ще намират подкрепа. Но ако правите всичко с удоволствие и пълна отдаденост, резултатите няма да закъснеят.

Лична година 4 често е и година на разделите, на скъсване на дълга връзка, особено ако сте в сатурнова криза.

Лична година 4 е благоприятна за брак.

Ако в лична година 4 решите да предложите брак на любимото момиче, то направете го по оригинален и неповторим начин.
Лична година 4 дава шанс да се обвържат в брачен съюз хора, които дълго са избирали и отлагали по една или друга причина създаването на семейство.

Най-успешни през тази Личната слънчева година са Слънчевият и Марсовият период (виж в кн. Номерологичен календар).

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни през първата половина на годината, особено в месеците март, май и юни. През втората половина на годината силни за вас са месеците август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните знаци Телец, Дева или Козирог, по-силна за вас е втората половина на годината, от август нататък, октомври и декември. Но също така добри месеци са март, април и май.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците май, юли, юни, август и ноември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците март, май, юли, октомври и декември.

Тази Лична година може да е много съзидателна за родените на 4, 13, 22, 31 януари, и на 4, 13, 22, 31 октомври, чиято рождена дата е Път 4. Също така тя ще бъде година на стабилност и просперитет, ако навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или Личното ви име е с Ключ 4.

Когато навлезете в Лична година 4, през 2015-та, ще привличат вниманието ви хора, които носят лични имена с Ключ 4, родени са на 4, 13, 22 или 31-во число, през месец април или на дата с вибрация Път 4.

Успешна връзка можете да създадете с човек, който също е в Лична година 4. Хармония ще имате и в личните взаимоотношения с хора намиращи в Лична година 2, Лична година 6, Лична година 7 и Лична година 9.

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

Няма етикети.

2 коментара so far »

 1. Вили Иванова каза,

  Писа на март 17, 2015 @ 8:07

  Пролетен поздрав, госпожо Дачева! При преглед на настоящата статия ми направи впечатление умаления шрифт на едно изречение: “Лична година 4 е благоприятна за брак.”. Интересно ми е “да чуя” Вашето мнение има ли “скрит” контекст в него или е просто технически избор на въпросния шрифт на изписване. Желая Ви пълен творчески заряд, вдъхновен от настъпващата Пролет!!!

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на март 18, 2015 @ 11:50

  Вили Иванова,
  :) няма никакъв подтекст в умаления текст.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Eli за Основни астрологични понятия
  2. gravatar Eli за Основни астрологични понятия
  3. gravatar Муси Дачева за Основни астрологични понятия
  4. gravatar Eli за Основни астрологични понятия
  5. gravatar Муси Дачева за Основни астрологични понятия