2015 – Лична година 4

nom4Лична година 4
за всички, родени на следните дати:
4, 13, 22, 31 януари,октомври;
3, 12, 21, 30 февруари,ноември;
2, 11, 20, 29 март,декември;
1, 10, 19, 28 април;
9, 18, 27 май;
8, 17, 26 юни;
7, 16, 25 юли;
6, 15, 24 август;
5, 14, 23 септември.

През 2015 г., на рождения си ден,навлизате в своята Лична година 4

Лична година 4 е много различна от предходната, Лична година 3. Вибрация 4 е женска и пасивна, но също така определена и категорична, затова под нейно влияние човек става прагматичен и взискателен към средата, в която живее и към хората, с които общува. Четворката означава ограждане, съзидателност и полагане на здрави основи за бъдещ просперитет. За да има резултати в Лична година 4, се изисква полагане на много труд и постоянство както в материалните неща, така и в сферата на любовта.

Лична година 4 е благоприятна за устройване на постоянно място, особено ако в предишни години сте пътували много и сте сменяли населени места или жилища. В Лична година 4 се създават добри условия за построяване на собствен дом, за купуване на къща или апартамент, но също така и за сериозен ремонт на старото жилище. Преместването на по-тихо, спокойно и най-важното по-евтино за живеене място също е в контекста на тази лична година.

Пълноценното използване на наличните ресурси и пестеливото отношение към средствата за живот е характерно за Лична година 4.

Лична година 4 е дисхармонична на вашата подвижна меркурианска природа. Принципът на уседналост ще ви кара да пренаредите плановете си. Стремежът към разнообразие и желанието ви нещата да се развиват бързо трудно ще намират подкрепа. Но ако правите всичко с удоволствие и пълна отдаденост, резултатите няма да закъснеят.

Лична година 4 често е и година на разделите, на скъсване на дълга връзка, особено ако сте в сатурнова криза.

Лична година 4 е благоприятна за брак.

Ако в лична година 4 решите да предложите брак на любимото момиче, то направете го по оригинален и неповторим начин.
Лична година 4 дава шанс да се обвържат в брачен съюз хора, които дълго са избирали и отлагали по една или друга причина създаването на семейство.

Най-успешни през тази Личната слънчева година са Слънчевият и Марсовият период (виж в кн. Номерологичен календар).

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни през първата половина на годината, особено в месеците март, май и юни. През втората половина на годината силни за вас са месеците август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните знаци Телец, Дева или Козирог, по-силна за вас е втората половина на годината, от август нататък, октомври и декември. Но също така добри месеци са март, април и май.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците май, юли, юни, август и ноември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците март, май, юли, октомври и декември.

Тази Лична година може да е много съзидателна за родените на 4, 13, 22, 31 януари, и на 4, 13, 22, 31 октомври, чиято рождена дата е Път 4. Също така тя ще бъде година на стабилност и просперитет, ако навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или Личното ви име е с Ключ 4.

Когато навлезете в Лична година 4, през 2015-та, ще привличат вниманието ви хора, които носят лични имена с Ключ 4, родени са на 4, 13, 22 или 31-во число, през месец април или на дата с вибрация Път 4.

Успешна връзка можете да създадете с човек, който също е в Лична година 4. Хармония ще имате и в личните взаимоотношения с хора намиращи в Лична година 2, Лична година 6, Лична година 7 и Лична година 9.

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

Няма етикети.

2 коментара so far »

 1. Вили Иванова каза,

  Писа на март 17, 2015 @ 8:07

  Пролетен поздрав, госпожо Дачева! При преглед на настоящата статия ми направи впечатление умаления шрифт на едно изречение: “Лична година 4 е благоприятна за брак.”. Интересно ми е “да чуя” Вашето мнение има ли “скрит” контекст в него или е просто технически избор на въпросния шрифт на изписване. Желая Ви пълен творчески заряд, вдъхновен от настъпващата Пролет!!!

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на март 18, 2015 @ 11:50

  Вили Иванова,
  :) няма никакъв подтекст в умаления текст.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Р- Роси за Седмичен хороскоп 2-8 ноември 2020
  2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 октомври 2020
  3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 октомври 2020
  4. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 октомври 2020
  5. gravatar Сиси за Седмичен хороскоп 19-25 октомври 2020