2015 – Лична година 7

nom7Лична година 7
за всички, родени на следните дати: .
7,16, 25 януари,октомври;
6,15, 24 февруари,ноември;
5,14, 23 март, декември;
4,13, 22 април;
3,12, 21, 30 май;
2,11, 20, 29 юни;
1,10,19, 28 юли;
9,18, 27 август;
8,17, 26 септември.


През 201
5 г., на рождения си ден,навлизате в своята Лична година 7.

В редицата на вибрациите от деветгодишния цикъл на промените, Лична година 7 е много специална. Тя е катарзисна, прочистваща и отсяваща.

Под нейно влияние може да почувствате необходимост да се изолирате от хората, да стоите настрана от светския шум, повече да наблюдавате, отколкото да действате. Това в голяма степен противоречи на вашата активна и амбициозна природа. Но тази лична година е първата от трите силни лични години – 7, 8 и 9, когато вашият потенциал може да намери условия за реализация. На физическо ниво може да има известни задръжки и пасивност, но не и на умствено ниво, където имате сила и възможности да анализирате и да планирате.

Вибрация 7 ще ви насочи към духовната страна на живота, ще ви накара да осъзнаете истината за себе си и за човека до себе си, но също така подлагайки всичко на анализ и преценка да пренаредите приоритетите си. Доверявайте се на интуицията си, наблюдавайте, анализирайте, проверявайте, преди да предприемете активни действия и да се включите в каквото и да е начинание.

Съдбата ви обещава закрила в трудни моменти. В Лична година 7 може да попаднете на подходящ за вас съветник, с чиято помощ да търсите отговор на въпроси от личен характер, и на проблемите, които ви спират, да разберете причините и да намерите точното решение.

Лична година 7 е много различна от предишните. Това е най-трудната година в деветгодишния цикъл на промените, и още по-трудна е ако се съчетава със сатурнова криза.

Емоционалните връзки, които се създават и развиват в лична година 7 са дълбоко съдържателни и трайни. Често, в някоя от своите лични години с вибрация 7, човек намира сродна душа, не точно половинката, а една от тези, с които е имал много съвместни прераждания, която чувства близка и подкрепяща.

Не винаги обаче създадена в Лична година 7 връзка води до обвързване в брак.

Благоприятни за емоционалния ви живот са Лунният и Венериният период на Личната жизнена година  (виж в кн. Номерологичен календар).

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни през първата половина на годината, особено в месеците март, май и юни. През втората половина на годината силни за вас са месеците август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните знаци Телец, Дева или Козирог, по-силна за вас е втората половина на годината, от август нататък, октомври и декември. Но също така добри месеци са март, април и май.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците май, юли, юни, август и ноември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците март, май, юли, октомври и декември.

Тази Лична година може да е много успешна за родените на 5,14, 23 март, на 3,12, 21, 30 май, на 1,10,19, 28 юли, или на 5,14, 23 декември, чиято рождена дата е Път 7. Също така тя ще бъде с духовен акцент, ако през 2015 година навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или Личното ви име е с Ключ 7.

През вашата Лична година 7 често ще бъдете привличани от хора, които носят лични имена с Ключ 7,  родени са на 7, 16, 25-ти, през месец юли или на дата с вибрация Път 7.

Успешна връзка можете да създадете с човек, с когото имате синхрон на Личните години, и който също е в Лична година 7. Хармония ще имате и в личните взаимоотношения с хора намиращи се в Лична година 1, Лична година 2, Лична година 4, Лична година 5 и Лична година 9.

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии