2015 – Лична година 8

nom 8Лична година 8

за всички, родени на следните дати:
8, 17, 26 януари,октомври;
7, 16, 25 февруари,ноември;
6, 15, 24 март, декември;
5, 14, 23 април;
4, 13, 22 май;
3, 12, 21, 30 юни;
2, 11, 20, 29 юли;
1, 10, 19, 28 август;
9, 18, 27 септември.

През 2015 г., на рождения си ден, навлизате в своята Лична година 8.

В редицата от вибрации на деветгодишния цикъл на промените Лична година 8 е една от най-забележителните. Тя е подемна, възходяща и продуктивна. През тази лична година ще съумеете да се справите с проблеми от всякакъв характер. Повечето от вас ще усетят силата в себе си, ще бъдат самоуверени, успяващи и победители в повечето от предизвикателствата, които ще срещнат по пътя си.

На любовния фронт също ви чакат успехи. Сега можете да включите целият арсенал от любовни оръжия, с които разполагате, за да завоювате нечие сърце. Бъдете умни и привлекателни, забавни, но не повърхностни, а надеждни. От вас се очаква да участвате активно във връзката, да имате мнение по важните въпроси, да организирате голяма част от съвместните ви активности, да носите, най-малкото, равна отговорност доходите, за общата ви движима и недвижимо собственост и вещеви притежания.

Вие сте импулсивни и склонни към влюбване „от пръв поглед“, като обикновено насищате връзките си с много страст и енергия. Когато попаднете на подходящия човек, можете да бъдете изключително всеотдайни и предани, нещо което може да бъде оценено в Лична година 8.

През Лична година 8 можете да постигнете онази сигурност и стабилност в личния си живот, към която сте се стремили в последните години.

Лична година 8 е делова и през нея ще имате много служебни ангажименти, което донякъде ви ограничава във възможностите за по-дълго общуване с обичания човек. Това може да доведе до емоционални разминавания и охлаждане в отношенията още повече ако сте в сатурнова криза, родени под знака на Стрелец, Дева, Близнаци или Риби.

Най-значимите събития при вас, както от материално, така и от емоционално естество, за тази лична година, ще бъдат през Лунния и през  Сатурновия период. (виж в кн. Номерологичен календар).

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни през първата половина на годината, особено в месеците март, май и юни. През втората половина на годината силни за вас са месеците август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните знаци Телец, Дева или Козирог, по-силна за вас е втората половина на годината, от август нататък, октомври и декември. Но също така добри месеци са март, април и май.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците май, юли, юни, август и ноември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците март, май, юли, октомври и декември.

През тази Лична година ще можете с по-голяма лекота да постигате целите си, ако сте родени на 8, 17, 26 януари, 8, 17, 26 октомври, или ако рождена ви дата е Път 8. Също така тя ще бъде година на големи постижения, ако през 2015 година навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години или личното ви име е с Ключ 8.

През вашата Лична година 8 ще привличат по-често вниманието ви хора, които носят лични имена с Ключ 8, родени са на 8, 17, 26-ти, през месец август, или на дата с вибрация Път 8.

Успешна връзка можете да създадете с човек, с когото имате синхрон на Личните години, т.е. който също е в Лична година 8. Хармония ще имате и в личните взаимоотношения с хора, намиращи се в Лична година 2, Лична година 4 , Лична година 5, Лична година 7 и Лична година 9.

 

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии