2015 – Лична година 3

nom 3Лична година 3
за родените на следните дати:
3, 12, 21, 30 януари, октомври;
2, 11, 20, 29 февруари, ноември;
1, 10, 19, 28 март, декември;
9, 18, 27 април;
8, 17, 26 май;
7, 16, 25 юни;
6, 15, 24 юли;
5, 14, 23 август;
4, 13, 22 септември.

През 2015 г., на рождения си ден, навлизате в своята Лична година 3.

Лична година 3 е една от най-силните и вдъхновяващи години в Девет годишния цикъл на промените. Тя ще ви зарежда с много юпитерова енергия и жажда за изява. В Лична година 3 можете да направите генералната промяна в много страни на живота си. И разбира се, в голяма степен промените засягат емоционалната сфера.

Лична година 3 не хармонира добре на вашата природа. Имате определено мнение за всичко, изпълнени сте с известна доза скептицизъм, не ви достига импулс и готовност за риск. Това е нещо, което трябва да научите през тази своя лична година. Лична година 3 е време за преминаване на граници и разширяване на хоризонта. Ако си позволите това да се случи, ще намерите много приятели, съмишленици, подкрепа за сериозните идеи и разработени вече планове. Можете да срещнете и опознаете интересни хора, които да ви увлекат с иновативните си идеи. Пътешествията, опознаването на други страни и хора отдалеч, ще ви накарат да гледате по друг начин на себе си, на живота си, и на хората с които го споделяте.

Част от това, което ви се случва през тази година, е плод на вашето намерение, целенасочена и последователна работа и убеденост в добрия краен резултат. Успехите ви зависят от вашата лична инициатива, предприемчивост и активно участие. Правете всичко с желание и удоволствие, настройвайте се на позитивна вълна, търсете компанията на весели и забавни хора.

Тези, които са се влюбили в предходната – Лична година 2, сега имат шанса да бъдат забелязани, оценени и обикнати от обекта на своята любов. През тази година вашата личност е много привлекателна, и ако се постараете да бъдете на ниво, може да преборите конкуренцията и да се окажете “най-подходящата партия” в даден момент.

Напредък в любовта ще имате през през  Юпитеровия и през Венериния период на личната си година (виж в кн. Номерологичен календар).

Лична година 3 благоприятства запознанство и сключването на брак в чужбина, с чужденец, с някой със смесено потекло, или с човек от друга религия.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни през първата половина на годината, особено в месеците март, май и юни. През втората половина на годината силни за вас са месеците август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните знаци Телец, Дева или Козирог, по-силна за вас е втората половина на годината, от август нататък, октомври и декември. Но също така добри месеци са март, април и май.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците май, юли, юни, август и ноември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците март, май, юли, октомври и декември.

Тази Лична година може да е направо късметлийска за родените на 3, 12, 21, 30 януари, на 1, 10, 19, 28 март, на 5, 14, 23 август, на 3, 12, 21, 30 октомври, на 1, 10, 19, 28 декември, чиято рождена дата е Път 3. Също така тя ще бъде емоционален акцент, ако навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или Личното ви име е с Ключ 3.

Когато навлезете в Лична година 3, през 2015-та, обръщайте повече внимание на хора, които носят лични имена с Ключ 3, родени са на 3, 12, 21 или 30-то число на месеца, през март или декември, или на дата с вибрация Път 3.

Успешна връзка можете да създадете с човек, с който сте в синхрон и който също навлиза в Лична година 3. Хармония във взаимоотношенията ще имате и с хора навлизащи в Лична година 5 , Лична година 6 и Лична година 9.

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

 

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии