2015 – Лична година 5

nom 5Лична година 5
за всички, родени на следните дати:
5,14, 23 януари,октомври;
4,13, 22 февруари,ноември;
3,12, 21, 30 март,декември;
2,11, 20, 29 април;
1,10, 19, 28 май;
9,18, 27 юни;
8,17, 26 юли;
7,16, 25 август;
6,15, 24 септември.

През 2015 г., на рождения си ден, навлизате в своята Лична година 5.
Като вибрация, Лична година 5 е в средата на деветгодишния цикъл на промените. Тя е третата динамична и възходяща, след Лична година 1 и Лична година 3.

Това е година на новите възможности, на свободата и на големите промени. Тя зарежда с позитивизъм и вдъхновение всяка идея и всяко начинание. Трудностите и задръжките остават в старата лична година, а сега можете да стъпите на вече изграденото и да гледате напред, към нови предизвикателства и по-високи върхове. Очакват ви нови приятели, нови места за опознаване, пътувани, премествания, промени в работните условия, а за тези, на които това е нужно, нова любов.

Лична година 5 в известна степен се синхронизира с основните характерови черти на вашата личност. Вие сте харизматични, умеете да привличате вниманието на околните по един естествен начин, без да полагате специални усилия за това. Стига да го поискате, можете да бъдете много очарователни и сексапилни,защото умеете да въздействате на обекта на своето внимание по един забележителен и магнетичен начин.

Склонни сте да се привързвате силно към обичан човек, не понасяте самотата, стремите се да изграждате трайни отношения на обич и взаимно доверие.

В Лична година 5 обаче ще ви се наложи да бъдете по-активни и гъвкави. Не трябва да очаквате твърде много от околните, а да се ангажирате с нещата, които лично ви засягат. Бъдете готови за промени, приемайте разделите, радвайте се на новите ситуации, и на новите хора с които ви среща живота.

Най-здрави връзки се създават в Лична година 5, когато се свързват хора с общи интереси, на близко интелектуално ниво, готови да се настроят на честотите на другия, заедно да учат, или да пътуват, да се забавляват или да работят до изнемога. Често в запознаването им участват приятели или близки роднини.

Лична година 5 е подходяща за брак, дори и той да е резултат на краткотрайни лични взаимоотношения. Понякога към такова, на пръв поглед, импулсивно решение, човек е пътувал дълго време, и сега, в тази изпълнена с позитивизъм година, е настъпил мига.

Подходящи за сключване на брак  са Слънчевият и Меркуриевият период на Личната жизнена година (виж в кн. Номерологичен календар).

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни през първата половина на годината, особено в месеците март, май и юни. През втората половина на годината силни за вас са месеците август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните знаци Телец, Дева или Козирог, по-силна за вас е втората половина на годината, от август нататък, октомври и декември. Но също така добри месеци са март, април и май.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците май, юли, юни, август и ноември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците март, май, юли, октомври и декември.

Тази Лична година може да е много съзидателна за родените на 5,14, 23 януари, на 3,12, 21, 30 март, на 1,10, 19, 28 май, на 5,14, 23 октомври, на 3,12, 21, 30 декември, както и за тези, чиято рождена дата е Път 5.

Тя може да бъде година на невероятни приключения и успехи, ако през 2015 година навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години, или Личното ви име е с Ключ 5.

През вашата Лична година 5 ще привличат по-често вниманието ви хора, които носят лични имена с Ключ 5, родени са на 5, 14, 23-то число, през месец май или на дата с вибрация Път 5.

Успешна връзка можете да създадете с човек, с който сте в номерологичен синхрон и който също е в Лична година 5. Хармония във взаимоотношенията ще имате и с хора навлизащи в Лична година 1, Лична година 3, Лична година 7 и Лична година 9.

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии